magic11 komentáře u knih
První polovina pěkně odsýpala, dobře se četla, od druhé půlky už se to táhlo a měla jsem problém to dočíst - v podstatě jen proto, abych si potvrdila, že je to opravdu slabota.... Takže pro mě nakonec zklamání
Příjemné čtení ze života. Zajímavě upletený příběh z každodenního života, Mornštajnová je prostě jednička
Moje první setkání s paní Mornštajnovou, ale stálo za to, jdu do knihovny kouknout po jejích dalších knihách.
myslela jsem, že půjde o detektivku, ale je to soubor spíš příběhů ze života, ale četly se dobře, nelituji
nevzdávám to často, ale tohle se mi opravdu dočítalo hodně špatně. Od samého začátku slabota, podle anotace jsem čekala něco úplně jiného, velké zklamání
Pobavila, ale méně, než ta první. Je vidět, že autorka se už "zabydlela" a zdomácněla v italském prostředí. Ale příjemné počtení
Dlouho jsem Cooka nečetla, protože už mi ty knihy přišly všechny na jedno brdo. No zase delší čas číst nebudu, tahle kniha pro mě bylo dost zklamání..
Bryndza opět nezklamal, za mě palec nahoru, opět jsem se od Eriky nemohla odtrhnout
Nemohla jsem se do ní začíst, jak se skákalo v časové ose tam a zpátky, ale stojí za to dočíst do konce, závěr jsem vážně takový nečekala...