malen Online malen komentáře u knih

Kůže Kůže Mo Hayder

nebylo to nejhorší, ale konec jsem si představovala jiný

21.12.2017 4 z 5

Vysvobození Vysvobození Elizabeth George

Je to už dlouho, co jsem četla pár knížek od této autorky a navíc mezitím v televizi dávali seriál Případy inspektrora Linleyho, proto jsem váhala, zda si mám knihu koupit. Nakonec jsem ráda, že jsem to udělala, jsem spokojena ...

28.11.2017 5 z 5

Zapadákov Zapadákov Jeffery Deaver

Super, zase jsem se nemohla odtrhnou.

26.11.2017 5 z 5

Tajná zahrada lásky Tajná zahrada lásky Romana Szalaiová

Prvních pár stránek mě chytilo, ale pak už mi to přišlo děsně uhozené, moc motivů do sebe namotaných, láska na každé stránce, ale do slaďáku daleko až na sladkou tečku na závěr.

07.06.2017 2 z 5

Stalker Stalker Lars Kepler

Protože jsem zatím četla jen 2. díl série a už je to déle, chvíli mi trvalo, než jsem si postavy utřídila. Knížka napínavá, ale to napětí mi nevydrželo až do konce, nevím proč. Ale určitě bych si ráda přečtu další knihy těchto autorů.

23.05.2017 4 z 5

Křídla osudu Křídla osudu Catherine Lanigan

Ze začátku mě to hodně chytilo, ale ke konci jsem byla trochu zklamána, že se děj stočil někam jinam.

23.05.2017 4 z 5

Prokletí Prokletí Lisa Jackson

Docela pro mě zklamání. Četlo se dobře, ale postrádalo to napětí předchozích knih, které jsem od autorky četla. Tak snad příště.

16.01.2017 3 z 5

Stříbrozelený vodopád Stříbrozelený vodopád Dagmar Seifert

Obal od knihy mě nejdřív od čtení odrazoval, podle něj jsem knihu pokládala za nějaký ten přeslazený románek pro ženy. Pak jsem se ale ke čtení odhodlala a vyklubal se z toho sice románek, ale úžasně napsaný - zábavný, trochu střelený , ale hlavně pozitivní. Pokud se na svět koukáte z té lepší stránky, knížku si určitě přečtěte.

19.08.2016 5 z 5

Myšky v kuchyni Myšky v kuchyni Saira Shah

Tak jak je napsáno na přebalu - dojemně upřímný a zároveň zábavný román , i když v doslovu autorka píše, že autobiografický není, jen inspirovaný nemocí dcerky. Mně se kniha moc líbila .

16.08.2016 5 z 5

Rodinná hrobka Rodinná hrobka Katarina Mazetti

Druhý díl se mi líbil víc než první, je takový víc ze života. Dobře napsáno a zemědělcům vůbec nezávidím. Taky radši dávám přednost knížkám před sušením sena,

19.07.2016 5 z 5

Chlápek od vedlejšího hrobu Chlápek od vedlejšího hrobu Katarina Mazetti

Po přečtení jsem byla zklamaná, ale teď koukám, že to má ještě pokračování, tak to potom jo. Je to zase něco jiného, úsměvné situace jsem ale také moc nenašla. Spíš k zamyšlení, zda mohou být spolu lidé s odlišným způsobem života, když se ani jeden nemůže toho svého vzdát.. Snad se dostanu i k dalšímu dílu.

14.07.2016 3 z 5

Motýlí křídla Motýlí křídla Veronika Bicker

Tak mi to nepřišlo ani jako thriller, ani jako sci-fi a fantazy, ale nebylo to špatné čtení.Taková detektivní oddychovka na jedno odpoledne

12.06.2016 3 z 5

Jak voní tymián Jak voní tymián Marcel Pagnol

Vážně milé čtení. Přečetla jsem zde komentáře a knížku si půjčila v knihovně. Přišlo mi děsně zvláštní, že zrovna čtu tu kapitolu s básničkou o cvrčkovi a před knihovnou opravdu jeden krásný lezl, nikdy předtím jsem ho takto velkého neviděla. Tak s touto příhodou na knížku docela jistě nezapomenu :)

01.06.2016 4 z 5

Všechno nebo nic Všechno nebo nic Eva Urbaníková

Na jednu stranu mi to přijde jako takové bla bla bla o ničem a na druhou stranu se mi to děsně líbí. A protože jsem zvědavá, určitě si přečtu ještě .. a příběh pokračuje..

26.04.2016 4 z 5

Případ pro Maigreta Případ pro Maigreta Jan Cimický

Tohle prostě nechápu. Vydat knihu s takovým množstvím překlepů!! Kniha se čte špatně i díky malým písmenům, přímé řeči jsou občas nahuštěné vedle sebe, to všechno bych ještě brala. Ale chybějící odsazení odstavců, kdy dvě věty jdoucí po sobě postrádají smysl, to už je příliš.A hlavně ty chyby !!! Tolik v jedné knize, to jsem ještě neviděla !!!! Podotýkám, že se jedná o vydání v nakladatelství Olympia, rok vydání je na obalu uveden 2014. Knihu jsem dočetla z úcty k autorovi, ale odkládala velice zklamaná.

10.03.2016 1 z 5

Bez víry Bez víry Karin Slaughter

Taky mi to přišlo jako skvělé čtení, až na těch posledních 30 stránek. Konec je pro mě prostě jedna veliká splácanina, takže knihu odkládám zklamána. Což ovšem neznamená, že nesáhnu časem po další. Protože ta předchozí kniha, co jsem od autorky četla, se mi líbila moc.

23.02.2016 3 z 5

Na první pohled Na první pohled Mhairi McFarlane

Prima oddychovka, také jsem se pobavila

21.02.2016 4 z 5

Vír Vír Frode Granhus

Já byla spokojená, sice ten konec byl trošku kostrbatý, ale knížka se četla velmi dobře. Propletení příběhů mi přišlo zajímavé, napětí až do konce. Oba detektivové sympanticky lidští - situace, se kterou se musí vypořádat v osobním životě - docela silné téma. Co jsem nepochopila , je název knihy.

25.01.2016 5 z 5

Příroda České republiky - průvodce faunou Příroda České republiky - průvodce faunou Karel Hudec

Knížka mi přijde úžasná. A hlavně od českých autorů, protože ty zahraniční mají sice krásné fotky, ale to, co vám leze po zahradě, tam málodky najdete. Bohužel, měla jsem ji jen půjčenou a všude je již vyprodaná :)

19.01.2016 5 z 5

Podraz Podraz James Patterson

I když vždy ráda sáhnu po dalších dílech " Crosse", těm prvním dvěma se to prostě nevyrovná.. A tenhle díl mi přišel takový ... o ničem. I když se dobře četlo, jsem naprosto zklamaná..

22.12.2015 3 z 5