marek1278 komentáře u knih
Další skvělá kniha s advokátkou Tórou - hodně zajímavý a pro mě překvapivý závěr, těším se na další díly
Prakticky musím zopakovat předchozí komentář, je to klasický Perry, kdy skoro celou knihu to vypadá, že má státní návladní případ v kapse a pak najednou vytasí Perry něco geniálního na závěr :) Těším se na další díly
Mě se prostě Spenser líbí, jeho drzý vtip, odvaha a bystrost. Už se těším na další díly
Vůbec jsem se nemohl nějako do příběhu a zápletky začíst, vysloveně jsem se nutil, abych dočetl - poslední třetina knihy byla už zajímavá a stylem podobná A.Christie, nicméně těším se na další setkání s Adamem Dalglieshem a doufám, že to bude alespoň pro mě zajímavější čtení
Zajímavý a pořádně krvavý příběh pomalu ve stylu Jamese Bonda s docela překvapivým závěrem, doporučuji přečíst
Další povedený díl o Drizztovi a jeho přátelích, už se těším na jejich cestu za zničením krystalu :)
Perfektní knížka, opravdu mě chytlo a nepustilo až do konce, už se těším na další díly
3+ Pěkné čtení, ale těch kombinací a dedukcí je tu tolik, že je to prakticky až nereálné :) Nicméně určitě stojí za přečtení, těším se na další setkání s Herculem
Předchozí díly detektiva Spensera mě zase tolik nebrali, ale tyto 3 případy (povídky) mě doslova vtáhli - super čtivo a už se těším na další díly :)
Zatím nejlepší díl z 87 revíru. Povedený příběh, těším se na další setkání
Pěkná čtivá knížka, s Regan se člověk nikdy nenudí, ani na horách :)
*3,5* Zajímavý příběh, místo ale zbytečně zdlouhavý, druhá polovina knížky měla už svoje tempo :) Jen ten konec, prakticky nic překvapivého a na mě až moc velký happyend :)
Další skvělá detektivka, kterou se vyplatí přečíst, i když jako minule trochu scifi konec, ale vůbec to nevadilo :) Bravo, těším se na další setkání
Druhý díl detektivky s Fredrikem Bromanem byl o trochu "nudnější" co se týče akce a napětí, ale přesto si díl udržel mou pozornost a finální rozuzlení bylo velice zdařilé :) Těším se na další díly
První půlka knížky je vcelku "nudný" popis ostrova Flatey a jejích obyvatel, nic moc se nikde neděje, nakonec je z toho docela pěkná zápletka, ale nic extra. Ale člověk se aspoň něco dozvěděl o islandské mytologii díky úryvkům po každé kapitole z Flateyjarbóku :)
Ze začátku jsem se do knihy nemohl pořádně začíst, ale jakmile zapadlo pár koleček do skládačky, už jsem se nemohl odtrhnout - skvělé čtení a to finále. Případy oddělení Q zrají jako víno, už se nemohu dočkat dalšího dílu :)
První setkání s Helene (resp. s Irenou) bylo skutečně nad očekávání příjemné - příběh mě neskutečně bavil. Rozhodně doporučuji a těším se na další knížku
Za mě jednoznačně nejlepší díl série a už se těším na další - styl Monse Kallentofta mi neskutečně sedí a konečně neřešíme půl knížky to, že je Malin opilá :)