Marikapachlova komentáře u knih
moc mě to bavilo, mnohem víc bych ráda jednou Japonsko navstivila
bozi, bozi, bozi.... uprostřed jsem trochu váhala, ale posledních 200 stran jsem úplně zhltla
knizka je super, sice jsem vedela kdo Linnu unesl uz v prvni tretine knizky, ale to nic nemeni na tom, ze jsem ji zhltla az do konce
Knizka mebyla spatna, ale asi mi chybel vetsi spad a napeti nebo nevim, ale zkusim jeste dat autorce sanci s druhym. dilem ????
knizka jako celek dobra, jen obcas mi prislo zbytecne skakani v deji a trosku(mozna prekladem) casto se opakuji popis tlejiciho vzduchu apod.... ale urco sahnu i po Jame ????
Puvodne jsem. si vzala tuto knihu jen jako dalsi bod vyzvy... nechtelo se mi do niceho "tlusteho a krvaveho ????".... no a jako uplne me to dostalo... poslednich asi 70 stranek jsem mela pocit, ze vsechny synovy hracky divne koukají... proste Boží!
Jako první jsem videla film, ale kniha je proste takova "chladna a zaroven dechberouci".... na druhou stranu A. Brody to zahral tak uzasne, ze ta jedna hvezdicka u filmu je jasna.
Kniha sama o sobe je primo strhujici,zhruba do půlky,pak se autorka trosku vic nimra v myšlenkách hlavniho hrdiny,obcas mi prislo zmatecne preskakovani sem tam v casove ose,ale jinak me kniha nadchla a urcite budu pokracovat ve zkoumani autorčina dila.