mario.nette komentáře u knih
Tak teda nevím :( četlo se to dobře, o tom žádná. Ale vadilo mi, že hned skoro na začátku člověk ví o co jde. A zklamal mě konec, moc! Myslela jsem, že to dopadne úplně naopak, než to dopadlo ;) pardon, ale já jsem prostě jiná, no :D Rodiče tohle vidí jinak, já rodič nejsem a nikdy nebudu, tak si toto můžu dovolit říct. Ale jinak celkem dobrý. Podruhé bych jí už nečetla a od pana spisovatele už nic číst nebudu, takže asi tak ;)
Až na druhý pokus. Při prvním mi vadil Jack. Při druhým mi vadila Mami :D ale jinak to je docela hezký. Jsem v půlce. Trochu Malá Velká Británie (kojení) :D to mi přijde v pěti letech nechutný - kojit dítě. Ale tak spousta lidí má různé úchylky. Jsem zvědavá, jak to dopadne. Doufám, že na konci všichni umřou ♥
Tak do poloviny knihy jsem cetla v jednom kuse...ale druha polovina a zaver?? :D ten dedek mi lezl na nervy uplne neskutecne a mela jsem touhu vstoupit do knihy a umlatit ho :( proti vericim nic nemam, ale nabozensky fanatici by se meli izolovat od normalnich lidi, jsou nebezpecny pro okoli
Uz od prvni strany jsem se nemohla zacist, ale chtela jsem tomu dat sanci. Precetla jsem 50 stran a absolutne nic...navic mi ty postavy byly nesympaticky. Takze za me opravdu ne. Odlozila jsem to a uz to nikdy nechci videt...
Asi před dvěma lety jsem to začala číst, nalákala mě anotace. Jenže mě to zoufale nebavilo...četla jsem a po chvíli zjistila, že ani nevím co čtu :D asi před polovinou jsem to odložila, za mě ne :)
Beth a Flora byly nejlepší kamarádky. Jenže něco se stalo a neviděly se celých 12 let.
Jednoho dne Beth uvidí Floru s jejími dětmi. Na tom by nebylo nic divného, kdyby Flořiny děti nevypadaly úplně stejně jako před 12 lety. Nezestárly.
No, říkala jsem si, co to bude? Nějaký scifi, časová smyčka?
No, vůbec. Beth mě štvala, jak byla posedlá. Co se sakra stará o cizí děti? Kdybych já měla řešit podivnosti s cizími dětmi v mém okolí, tak nedělám nic jiného :D
Každopádně já se ztrácela, v půlce knihy jsem nevěděla kdo je kdo.
Jako spíš to je psychothriller řekla bych. Magořina. Lidí zralí na to, je někam zavřít a už nikdy nepustit :D komedie hadr. Přečetla jsem to jen proto, abych zjistila jak to všechno dopadne a ve finále mě štvali všichni, jaký to byli cvoci :D
Tohle jsem před lety začala číst a nebavilo mě to. Po letech jsem to mu dala šanci a...ne, opravdu to číst nejde :D totální fantasmagorie a kravina.
Sice to je asi pro mladé čtenáře, ale nevadí :D já toto četla před lety a milovala jsem to. Super :)
Četla jsem asi před rokem. Špatné to nebylo, ale nic extra taky ne :)
Jediná knížka, kterou jsem od paní autorky četla. Proč jediná? Protože mě nalákala anotace :) napínavé příběhy atd. - to je moje :D četla jsem to už před lety a líbilo se mi to.
Snad nejhorší knížka s touto tématikou. Fakt mě to absolutně nebavilo. Vzdala jsem to v půlce, to se nedalo. Nuda, nuda a nesympatické postavy - všechny! Knihu jsem darovala dál, snad někoho "potěší".
Tuhle knížku jsem četla ... tyjo, už to bude dost let. Hodně let. Některé příběhy se mi tam líbily :) mám ráda horory a nejvíc ty, kde to končí špatně a hlavní hrdinové zemřou ♥
Četla jsem to myslím někdy před rokem a líbilo se mi to! :) ta holčička byla miláček... krásný psycho ♥
Tohle jsem před lety měla doma. Začala jsem to číst, pak jsem to odložila. No, dala jsem tomu asi tři šance, ale bez úspěchu :D strašná blbost...
Nechala jsem se zlákat nadšenými lidmi...a udělala jsem chybu :D do knihy jsem se nemohla vůbec začíst a šíleně mě nudily pasáže hry v počítači. Nuda, nuda, nuda. Totální.