marion111 marion111 komentáře u knih

Vyšší spravedlnost Vyšší spravedlnost Hans Rosenfeldt (p)

Konečně !!! Na tento díl jsem tak čekala a ted budu čekat na další, protože Billy, protože Vanja...
Hlavní postavy jsou mi od prvního dílu víceméně nesympatické , jsou sobecké, rozmazlené, úchylné ,chovají se otřesně - a asi proto jsem si je tak oblíbila :D .

19.11.2019 5 z 5

Nenávist Nenávist Chris Carter

To je frčák! Kniha mě vtáhla do děje doslova od prvního písmene. Dokonalé!

27.10.2019 5 z 5

Já, Poutník Já, Poutník Terry Hayes

Další kniha, od které se člověk nedokáže odlepit. Zklamaná jsem byla pouze tehdy, když jsem ji dočetla - uvědomila jsem si, že něco tak poutavě napsaného se mi hned tak do ruky nedostane.

16.03.2017 5 z 5

Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Je jedno, co paní Rowlingová píše - z mého pohledu je to jedna z nejgenialnějších spisovatelek.
A serii o Cormoranu Strikeovi to jen potvrdila.

16.03.2017 5 z 5

Deník kastelána Deník kastelána Jan Bittner (p)

Evžen Boček mě touto knihou překvapil, čekala jsem podobný humor jako v Aristokratce, ale je to úplně jiny styl psaní. Kniha se mi moc líbila, za sebe ji ráda doporučuji.

16.10.2016 5 z 5

Změň svůj dech a začnou se dít věci Změň svůj dech a začnou se dít věci Rostislav Václavek

Skvěla kniha, srozumitelně napsaná. Doporučuji každému,kdo chce něco pozitivního udělat se svým tělem a zdravím.
Jen lituji, že jsem autora a jeho videa na YouTube ( Dýchánky) našla až letos.

08.09.2023 5 z 5

Čajovna v Tokiu Čajovna v Tokiu Julie Caplin

Knihy od této autorky se tak hezky čtou. Další milý příběh o kterém víte, že dobře dopadne, přesto člověk nedokáže knihu odložit.

11.04.2021 5 z 5

Není úniku Není úniku Cara Hunter

Přečetla jsem všechny tři knihy z této serie a jsem fakt nadšena! Knihy mají spád, jsou napínavé, detektivní příběh i osobní příběh detektiva Fawleyho se pořád rozvíjí, tip na vraha mění. Těším se na pokračování.

29.07.2020 5 z 5

Skryté karty Skryté karty Angela Marsons

Parádní kniha...smutný konec :(

17.01.2020 5 z 5

Prázdniny v Evropě Prázdniny v Evropě Ladislav Zibura

Četla jsem všechny jeho knihy, chodíme na jeho zajímavé a humorem protkané přednášky.
Umí používat češtinu takovým způsobem, který se v dnešní době hned tak neslyší a jeho vtípky zpříjemní den. Těším se na další kolo (kniha+přednáška) .

19.11.2019 5 z 5

Stříbrná cesta Stříbrná cesta Stina Jackson

Kniha, kterou jsem přečetla skoro na jeden zátah, s vykulenýma očima a nervozitou v žaludku. Výborná, právem bestseller

12.11.2019 5 z 5

Ztracené děti Ztracené děti Linda Castillo

Ach, opět super počtení!

25.02.2019 5 z 5

Dalajlamova kočka a síla meditace Dalajlamova kočka a síla meditace David Michie

Tolik si přeji ocitnout se v Himálajské literární kavárně - dát si kávu a pozorovat Jesku i okolní dění ... a aspon na 5 minut pobýt v přítomnosti dalajlamy .
Nu co - třeba se zadaří v příštím životě :)

Příchuť zla Příchuť zla Wendy Dranfield

Nejlepší díl série. Těším se na další.

21.03.2024 5 z 5

Genesis Genesis Chris Carter

Na tuhle knihu jsem se moc těšila. Ale - nevím, přestavá mě bavit ta zvyšující se brutalita a detailní popis utrpení obětí.
Z tohoto důvodu jsem přestala číst knihy od Grahama Mastertona,už se mi ty jeho knihy zdaly úchylné a zvrácené.
Tak snad Chris Carter nepůjde stejnou cestou. Mám ráda napínavé detektivky, ale nemusí tam být na třetině stránek podrobný popis rozšrotovanych lidských těl.

07.03.2023 4 z 5

Dívka beze jména Dívka beze jména Lisa Regan

Mnohem lepší, než první kniha ze série (Mizející dívky - tak tak, že jsem ji vůbec dočetla a neodložila). Hned jdu na Matčin hrob.

06.12.2022 5 z 5

Stín Stín Ursula Poznanski

Pro mě nejlepší díl této série !

12.11.2020 5 z 5

Zmizela v mlze Zmizela v mlze Michaela Klevisová

Výborná kniha.

19.06.2020 5 z 5

Temné říční proudy Temné říční proudy Sharon J. Bolton

Přečetla jsem celou serii jednim dechem. První díl se mi zdál trochu překombinovaný, ale i tak každé knize ze serie 5 hvězd.

04.09.2019 5 z 5

V Brooklynu roste strom V Brooklynu roste strom Betty Smith (p)

Tohle se tak hezky četlo... vzpomínky, dětství...

31.07.2019 5 z 5