marion111 marion111 komentáře u knih

Poslední zkouška Poslední zkouška Hans Rosenfeldt (p)

V září vyjde další díl - Vyšší spravedlnost. Moc se těším :)))

03.07.2019 5 z 5

Mrtví promlouvají Mrtví promlouvají Linda Castillo

Tak, dorazila jsem celou serii od Lindy Castillo... za mě super čtení.

03.03.2019 5 z 5

Veselí Veselí Radka Třeštíková

Pro mě nejhezčí kniha od autorky. Milá, vtipná, dojemná i veselá. Dávám 5 hvězd.

20.09.2018 5 z 5

Vánoce v Paříži Vánoce v Paříži Mandy Baggot

Vánoce v Paříži ...šílená romantika, neskutečná přeslazenost, doják na každé třetí straně....samozřejmostí je přeštastný konec...prostě DOKONALÁ kniha na Vánoce. Určitě si koupím i další knihy od této autorky.

07.01.2018 5 z 5

Kapsa plná žita Kapsa plná žita Agatha Christie

To už je tolik roků, co jsem si v knihovně pujčila svou první Agathu - Kapsa plná žita - bylo mi 12 let a když jsem knihu dočetla, bylo mi jasné, že detektivky od Agathy Christie mě budou provázet životem . Díky ní jsem si oblíbila detektivní žánr a objevila mraky super spisovatelů.
Děkují Vám, paní Agatho.

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Kniha, od které jsem se nemohla odtrhnout, přečteno za dva dny . Za mě 5 hvězd .

Smrtící volání Smrtící volání Angela Marsons

Tahle série neztrácí dech! Opět super čtení.

25.06.2024 5 z 5

Kdo seje vítr Kdo seje vítr Hans Rosenfeldt (p)

Dlouho jsme na další díl čekali. Čekání se vyplatilo, autoři opět nezklamali. Super!

29.06.2022 5 z 5

Sama proti všem Sama proti všem Brian Freeman

Úplně jiná kniha než série s Frostem. Taková zvláštní, místy poněkud nějak zmatená,ani se mi moc nechtělo pokračovat ve čtení, ale recenze slibovaly nečekané rozuzlení. Říkala jsem si, co za tím bude, trochu jsem tušila. Konec je hodně smutný, taky mi vhrkly slzy do očí.

23.04.2021 5 z 5

Na západní frontě klid Na západní frontě klid Erich Maria Remarque (p)

Klasika....výborná kniha od skvělého autora.

12.11.2019 5 z 5

Švédské holínky Švédské holínky Henning Mankell

Henning Mankell - je jasné, že ne každému styl tohoto autora vyhovuje. Ale já ho mám moc ráda - přečetla jsem jak detektivní serie, tak "boty a holínky" - a všechny jeho knihy ve mně zanechaly hlubokou stopu.

20.06.2018 5 z 5

Ostrov Entry Ostrov Entry Peter May

Zatím nejlepší kniha od autora.

30.05.2018 5 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Moc jsem se na knihu těšila! A jsem nadšená, kniha bezva, napínavá, žadná hluchá místa, libila se mi víc než Temné hlubiny. Doufám, že trojka Fosterová, Peterson a Mossová zůstane zachována!

21.03.2018 5 z 5

Zimní oběť Zimní oběť Mons Kallentoft

Prostě bomba. Další autor, od kterého si knihy kupuji dvojmo - jak v elektornické podobě, tak klasické knihy. Mám všechny :)

Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

Přečteno za jeden večer. Vtipné a milé čtení. Doufám, že bude pokračování.

16.10.2016 5 z 5

40 dní pěšky do Jeruzaléma 40 dní pěšky do Jeruzaléma Ladislav Zibura

Kdysi před lety mi dcera doporucila tento první cestopis od L.Z. Tak mě jeho bezprostřední humor a popis putovaní nadchnul , že jsem začala chodit i na jeho přednášky a tešila se na další knihu. Doufám, že v putování a vydávání knih bude ještě dlouho pokračovat :)

03.08.2024

Ďáblova cesta Ďáblova cesta Robert Bryndza

Těšila jsem se na další díl této série a kniha nezklamala, přečetla jsem ji během chvíle, nemohla jsem se odpoutat.

09.07.2024 5 z 5

Volání o pomoc Volání o pomoc Wendy Dranfield

Ano,napínavá detektivka, ale na můj vkus už je to příliš překombinované. Sotva se odstraní jedna překážka, hned naskočí dvě další.
Třetí díl si přečtu ráda...ale až za pár týdnů :) .

17.03.2024 4 z 5

Rakvář Rakvář Sharon J. Bolton

Tak nevím. Tuhle autorku mám ráda, ale do Rakváře se nějak nemohu začíst. Jsem na straně 150, už 2x jsem ji odložila, zase se k ní vratila...a pořad je nudná.

16.07.2020

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Mám ráda všechny knihy od této autorky. Jsou svižné, děj i zápletka jsou překvapivé. Jak už zde zaznělo - trochu to připomíná Agathu Christie . Těším se na další knihu .

02.12.2019 5 z 5