marion111 marion111 komentáře u knih

Dokonalé stopy Dokonalé stopy Helen Fields

Výborná kniha, ráda doporučuji a těším se na další díly.

20.06.2018 5 z 5

Pokrevní pouta Pokrevní pouta Angela Marsons

Pátý díl a opět parádní. Přečteno jedním dechem.

...intrikánka a sociopatka Alex mi opravdu pila krev. :D Doufám, že v dalších dílech se už nebude vyskytovat.

20.06.2018 5 z 5

Ostrov Entry Ostrov Entry Peter May

Zatím nejlepší kniha od autora.

30.05.2018 5 z 5

Kdo miluje jinak Kdo miluje jinak Karin Fossum

Zdalipak u nás vyjdou i další knihy od této autorky? Jsou prostě SUPER!!!!

13.05.2018 5 z 5

Indická nevěsta Indická nevěsta Karin Fossum

Velké překvapení, tahle kniha - a příjemné překvapení! Je to sice severská detektivka, ale psaná úplně jiným stylem. Jsem moc ráda, že jsem na tuto autorku narazila. Aniž by v knize byly popisovány různé zvrácenosti, podrobný popis vraždy, mučení atd, je tahle kniha napínavá od začátku do konce. No - a smutná.

08.05.2018 5 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Moc jsem se na knihu těšila! A jsem nadšená, kniha bezva, napínavá, žadná hluchá místa, libila se mi víc než Temné hlubiny. Doufám, že trojka Fosterová, Peterson a Mossová zůstane zachována!

21.03.2018 5 z 5

Navždy po francouzsku Navždy po francouzsku Fiona Valpy

Příjemná oddychovka.

15.02.2018 5 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Čím jsem starší, tím hůř se mi takové životní osudy čtou. Slupnu brutální severskou detektivku a už sahám po druhé, ale po přečtení Hany jsem dlouho přemýšlela ....jakou bolest a trápení dokáže člověk člověku způsobit.
Opravdu velmi dobře napsaná kniha.

17.01.2018 5 z 5

Vánoce v Paříži Vánoce v Paříži Mandy Baggot

Vánoce v Paříži ...šílená romantika, neskutečná přeslazenost, doják na každé třetí straně....samozřejmostí je přeštastný konec...prostě DOKONALÁ kniha na Vánoce. Určitě si koupím i další knihy od této autorky.

07.01.2018 5 z 5

Vánoční zázraky Vánoční zázraky Alexander Stainforth (p)

Jo! Romantické, dojemné...se šťastným koncem-ideální vánoční počtení. *♡*

29.12.2017 5 z 5

Kolibřík Kolibřík Kati Hiekkapelto

Mně se kniha líbila moc. Těším se na další díl.

15.10.2017 5 z 5

Bílé kosti Bílé kosti Graham Masterton

Příběh dobrý, kniha napínavá ... ale mám pocit, že ty popisované brutální scény nejsou na hranici zvrácenosti - ony už zvrácené jsou. Za tohle dávám hvězdu dolů.

26.08.2017 4 z 5

Vánoce po francouzsku Vánoce po francouzsku Fiona Valpy

Francii mám moc ráda, proto jsem se pustila do knih od Fiony Valpy. Přečteno za jeden den. Nenáročné, milé čtení na léto - i Vánoce.

08.08.2017 4 z 5

Láska po francouzsku Láska po francouzsku Fiona Valpy

Romantika na letní dovolenou. Kniha mé očekávání splnila.

08.08.2017 4 z 5

Zapletení Zapletení Zygmunt Miłoszewski

Velké překvapeni,tahle kniha. Přečteno jedním dechem.

12.06.2017 5 z 5

Zrnko pravdy Zrnko pravdy Zygmunt Miłoszewski

Výborná detektivka!

12.06.2017 5 z 5

Kolibřík Kolibřík Kati Hiekkapelto

Mně se kniha dost líbila. Poctivá detektivka, dobře vykreslené postavy...na prvotinu výborné. Těším se na pokračování.

11.06.2017 5 z 5

Zeměbouře Zeměbouře Mons Kallentoft

Paráda, Mons Kallentoft nezklamal.

08.06.2017 5 z 5

Pastýřská koruna Pastýřská koruna Terry Pratchett

Pane jo ... nevzpomínám si, že bych kdy po přečtení prvních pár stránek začala brečet ... tahle kniha mi zůstane v srdci. Děkuji ,pane Pratchette. Velká škoda, že jste musel odejít tak brzy.

29.05.2017 5 z 5

Poslední zkouška Poslední zkouška Hans Rosenfeldt (p)

Sebastian Bergman - dokonalá serie ! S napětím jsem sledovala seriál Most - a tohle je naprosto stejné! Vzrušující čtení, při kterém mrazí, hrdinové se spoustou negativních vlastností - a přesto si je čtenář musí zamilovat.
Netušíte, zda bude pokračování?

13.05.2017 5 z 5