marion111 komentáře u knih
Pátý díl a opět parádní. Přečteno jedním dechem.
...intrikánka a sociopatka Alex mi opravdu pila krev. :D Doufám, že v dalších dílech se už nebude vyskytovat.
Zdalipak u nás vyjdou i další knihy od této autorky? Jsou prostě SUPER!!!!
Velké překvapení, tahle kniha - a příjemné překvapení! Je to sice severská detektivka, ale psaná úplně jiným stylem. Jsem moc ráda, že jsem na tuto autorku narazila. Aniž by v knize byly popisovány různé zvrácenosti, podrobný popis vraždy, mučení atd, je tahle kniha napínavá od začátku do konce. No - a smutná.
Moc jsem se na knihu těšila! A jsem nadšená, kniha bezva, napínavá, žadná hluchá místa, libila se mi víc než Temné hlubiny. Doufám, že trojka Fosterová, Peterson a Mossová zůstane zachována!
Čím jsem starší, tím hůř se mi takové životní osudy čtou. Slupnu brutální severskou detektivku a už sahám po druhé, ale po přečtení Hany jsem dlouho přemýšlela ....jakou bolest a trápení dokáže člověk člověku způsobit.
Opravdu velmi dobře napsaná kniha.
Vánoce v Paříži ...šílená romantika, neskutečná přeslazenost, doják na každé třetí straně....samozřejmostí je přeštastný konec...prostě DOKONALÁ kniha na Vánoce. Určitě si koupím i další knihy od této autorky.
Jo! Romantické, dojemné...se šťastným koncem-ideální vánoční počtení. *♡*
Příběh dobrý, kniha napínavá ... ale mám pocit, že ty popisované brutální scény nejsou na hranici zvrácenosti - ony už zvrácené jsou. Za tohle dávám hvězdu dolů.
Francii mám moc ráda, proto jsem se pustila do knih od Fiony Valpy. Přečteno za jeden den. Nenáročné, milé čtení na léto - i Vánoce.
Romantika na letní dovolenou. Kniha mé očekávání splnila.
Mně se kniha dost líbila. Poctivá detektivka, dobře vykreslené postavy...na prvotinu výborné. Těším se na pokračování.
Pane jo ... nevzpomínám si, že bych kdy po přečtení prvních pár stránek začala brečet ... tahle kniha mi zůstane v srdci. Děkuji ,pane Pratchette. Velká škoda, že jste musel odejít tak brzy.
Sebastian Bergman - dokonalá serie ! S napětím jsem sledovala seriál Most - a tohle je naprosto stejné! Vzrušující čtení, při kterém mrazí, hrdinové se spoustou negativních vlastností - a přesto si je čtenář musí zamilovat.
Netušíte, zda bude pokračování?