marion111 komentáře u knih
Kniha, kterou jsem přečetla skoro na jeden zátah, s vykulenýma očima a nervozitou v žaludku. Výborná, právem bestseller
To je frčák! Kniha mě vtáhla do děje doslova od prvního písmene. Dokonalé!
Přečetla jsem celou serii jednim dechem. První díl se mi zdál trochu překombinovaný, ale i tak každé knize ze serie 5 hvězd.
Moje první kniha od tohoto autora, četla jsem ji před rokem a je fakt skvělá.
Tak tohle se mi moc dobře četlo. Těším se, až se pustím do třetí knihy ze serie.
Tohle se tak hezky četlo... vzpomínky, dětství...
V září vyjde další díl - Vyšší spravedlnost. Moc se těším :)))
Mám tuhle sérii moc ráda. Doufám, že budou ještě další díly...tak bych přála Malin, aby konečně definitivně unikla démonu alkoholu.
Tak, dorazila jsem celou serii od Lindy Castillo... za mě super čtení.
Výborná kniha.
Rada bych si precetla i dalsi pokracovani ze zivota Helenky Souckove.
Nádhera, při čtení knihy jsem si vybavila svoje dospívání.
Mám tuhle autorku ráda, líbí se mi její styl psaní, prostředí, kde se příběhy odehrávají. Těším se na další knihu.
Moc hezká kniha. Jsem ráda, že nás máme autory, kteří umí napsat takovéto poutavé příběhy ze života.
Pro mě nejhezčí kniha od autorky. Milá, vtipná, dojemná i veselá. Dávám 5 hvězd.
Po Agatě Christie druhý autor detektivek, na kterého jsem v raném mládí narazila a zamilovala se do jeho knih. Myslím, že jsem přečetla všechny... ted , po mnoha letech si dávám repete a musím říct, že knihy tohoto autora jsou pořád dobré, pořád mohou oslovit spoustu čtenářů, navzdory obrovským horám severských detektivek ,které nás zavalily ( ne že bych nebyla spokojená, ráda jsem se nechala zavalit) .
Henning Mankell - je jasné, že ne každému styl tohoto autora vyhovuje. Ale já ho mám moc ráda - přečetla jsem jak detektivní serie, tak "boty a holínky" - a všechny jeho knihy ve mně zanechaly hlubokou stopu.