marion111 komentáře u knih
Kniha,kterou jsem četla dlouho do noci, nemohla jsem se odtrhnout. Už se těším na další.
Tak to zase bylo super počtení.
Michaela Klevisová je jedna z nejlepších českých autorek.
Úplně jiná kniha než série s Frostem. Taková zvláštní, místy poněkud nějak zmatená,ani se mi moc nechtělo pokračovat ve čtení, ale recenze slibovaly nečekané rozuzlení. Říkala jsem si, co za tím bude, trochu jsem tušila. Konec je hodně smutný, taky mi vhrkly slzy do očí.
Knihy od této autorky se tak hezky čtou. Další milý příběh o kterém víte, že dobře dopadne, přesto člověk nedokáže knihu odložit.
Přečetla jsem všechny tři knihy z této serie a jsem fakt nadšena! Knihy mají spád, jsou napínavé, detektivní příběh i osobní příběh detektiva Fawleyho se pořád rozvíjí, tip na vraha mění. Těším se na pokračování.
Tak nevím. Tuhle autorku mám ráda, ale do Rakváře se nějak nemohu začíst. Jsem na straně 150, už 2x jsem ji odložila, zase se k ní vratila...a pořad je nudná.
Věřím, že ne každému tato kniha sedne. Ale já musím dát pět hvězd. Líbilo se mi podivínství Eleanor, mrazilo mě, když jsem se dočetla, co za tímto podivínstvím vlastně je a dojalo, jak vše dobře dopadlo.
Pohlazení po duši, návrat do dětství, milé vzpomínání...jedna z nejhezčích sbírek, co znám. Děkuji.
Mám ráda všechny knihy od této autorky. Jsou svižné, děj i zápletka jsou překvapivé. Jak už zde zaznělo - trochu to připomíná Agathu Christie . Těším se na další knihu .
Ou, tohle je super kniha. Romantická (ale ne trapně), napínavá příjemným způsobem, vtipná. Škoda, že nebyla delší :).
Četla jsem všechny jeho knihy, chodíme na jeho zajímavé a humorem protkané přednášky.
Umí používat češtinu takovým způsobem, který se v dnešní době hned tak neslyší a jeho vtípky zpříjemní den. Těším se na další kolo (kniha+přednáška) .
Konečně !!! Na tento díl jsem tak čekala a ted budu čekat na další, protože Billy, protože Vanja...
Hlavní postavy jsou mi od prvního dílu víceméně nesympatické , jsou sobecké, rozmazlené, úchylné ,chovají se otřesně - a asi proto jsem si je tak oblíbila :D .
Klasika....výborná kniha od skvělého autora.