Marisa

Kniha mě bavila, ale jsem ráda, že jsem si ji jen půjčila. A obávám se, že hlavní zápletku jsem prostě nepochopila...

Kniha mě začala víc zajímat až od půlky, ale byla neskutečně krásně napsaná + příběh byl skvělý

Knihu mám moc ráda. I když je trošku zdlouhavá, je moc krásná. Viděla jsem i seriál od BBC v anglickém a slovenském jazyce, samozřejmě mám i DVD :)

Kniha se mi velice líbila. Nemá cenu dál rozebírat detaily. Skvěle napsaná a vtipná. 5* :-)

Enid byla opravdu dobrá spisovatelka. Kniha je čtivá a moc hezká.

Kniha je opravdu hezká. Tajemno mám ráda a stále v ní listuju :)

Opravdu neskutečně smutná kniha. Dojala mě a místy i rozbrečela. Bohužel si jí už nepřečtu, protože by mi bylo strašně úzko. Je mi strašně když vidím, jak se s lidmi zacházelo...
Jinak byla kniha opravdu nádherná :)

Tohle bylo takové milé počtení, ale bohužel je to ta kniha, která vám v paměti nezůstane moc dlouho. Postavy, ač byly dospělé, se chovaly jako puberťáci, dále mi tam neseděl dost jako pěst na oko nastrčený záporák, jenom aby tam prostě nějaký byl. Městečko, které autorka popsala a prostředí veteriny se mi moc líbilo, ale celkový dojem to nezachránilo :/.

Tohle bylo hrozně roztomilé a příjemné počtení, ale mám takový pocit, že za pár týdnů si na knihu ani nevzpomenu. Nehledě na pár nelogických věcí se mi ale příběh líbil. Obzvlášť to hledání sebe sama čerstvě po škole.

Skvělá kniha. Napínavá, drsná, epická, emotivní. Těším se na další díly!

Ze začátku na mě příliš mnoho postav, ale příběh byl velice napínavý a i ke konci stále překvapoval

Trošku slabší, než první díl, ale konec byl napínavý a celkově se mi to líbilo :)