MarkétaI. MarkétaI. komentáře u knih

Pletichy krásného vévody Pletichy krásného vévody Laura Lee Guhrke

Ona je dědička. On zadlužený vévoda. Konec je jasný od začátku, žádné velké drama se nekoná. Je to oddechová kniha, která se mi ale líbila.

Mělké sibiřské hroby Mělké sibiřské hroby Michael Krupa

Neuvěřitelný příběh o člověku, který zažíval hrůzy, ale jeho touha svobodně žít byla obrovská.. I když jsem četla emotivnější příběhy, kniha rozhodně za přečtení stojí.

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Kniha se dobře četla. Problém jsem měla snad jenom s tím, že jsem se za hlavní hrdinku několikrát styděla :-)

Cukrárna v Paříži Cukrárna v Paříži Julie Caplin

Cukrárna v Paříži je další oddechová kniha, ale asi nejslabší (pláž v Chorvatsku jsem ještě nečetla). Tím nechci tvrdit, že je špatná. To určitě není, ale.. Chyběla mi tam romantika. Připadalo mi to takové hrozně rychlé. A sotva něco začalo, tak už byl i konec knihy.
Je to opět milé, příjemné čtení u kterého si člověk pěkně odpočine.

11.07.2020 4 z 5

Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Únos nejlepších kamarádek. Strach a tajemství rodičů a k tomu Kim a její tým.. Jo, toto se mi moc líbilo.
Kniha je čtivá. Sotva začnu číst, tak zjistím, že už jsem i na konci. Hodně se mi líbí krátké kapitoly.
Toto rozhodně stojí za přečtení.

Ďábelské hry Ďábelské hry Angela Marsons

První díl jsem zatím nečetla, ale tento se mi hodně líbil, i když se mi do knihy prvně vůbec nechtělo.
Kniha je rozhodně čtivá. Od první stránky mě vtáhla do děje. Hodně se mi líbí krátké kapitoly.
Záporná postava je známá hned od začátku. Na vývoj událostí tak máme dva pohledy. Což je určitě zajímavé.

Balíček Balíček Sebastian Fitzek

I když jsem se na začátku nemohla začíst, tak to bylo parádní čtení.
Knihu jsem přečetla během jednoho dne, takže je hodně čtivá. Kapitoly nejsou dlouhé, což se mi líbí.
Příběh je zajímavý, napínavý a až do konce jsem netušila, jak to celé dopadne.

Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

Po přečtení Kavárny v Kodani jsem se na knihu moc těšila.
Je to příjemná, milá, oddechová kniha, která se čte opravdu dobře.
Postavy jsou sympatické, děj je pěkný a konec sladce romantický

07.07.2020 5 z 5

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Uff, tak i slza ukápla.
Kniha je pěkně napsaná. Oddechová, čtivá, erotická, ale i smutná.
Pět hvězdiček bych dala už jen za to, že Miles nebyl žádný kanec, který střídá holky.
Ke knize se budu ráda vracet.

05.07.2020 5 z 5

Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

Kniha je pěkně napsaná. Já ji přečetla během jednoho dopoledne, takže je rozhodně čtivá, ale fakt nevím.. Přišlo mi to hrozně rychlé.
Potkali se. Seznámili se. Šli na rande. Dali si pusu a byla z toho hrozně moc velká láska.. a to vše během pár dnů. A hlavně je nezajímalo, co ten druhý dělá/nedělá.
To, že se v knize objevuje i závažné téma, rozhodně oceňuji.

03.07.2020 4 z 5

Jako led Jako led J. Lynn (p)

Nevím jestli dát dvě a nebo tři hvězdičky. Většinu času jsem měla pocit, že věkem jsou mnohem mladší, než jednadvacetiletí dospěláci.
Na akční zápletku ani nevím co napsat. To byla úplná zbytečnost.

02.07.2020 2 z 5

Buď se mnou Buď se mnou J. Lynn (p)

Je to čtivá kniha, kterou jsem měla na jedno odpoledne.
Zatím jsem četla Zůstaň se mnou a Vzdej se mi (ano, nečtu to postupně ), ale tento díl bych hodnotila jako víc oddechový, i když se tu objevuje i vážná témata.
Celkově se mi ale kniha moc líbila a určitě se k ní budu vracet.

02.07.2020 5 z 5

Zůstaň se mnou Zůstaň se mnou J. Lynn (p)

Láska, akce, erotika.. tak toto se mi líbilo moc :)
Příběh je čtivý, takže se mi kniha vůbec nechtěla odkládat. Vtáhlo mě to do děje a najednou byl konec.
Moc se mi líbilo, jak se Jax choval ke Call. Jeho doteky, gesta.. A ten jeho závěrečný proslov - "Zamiloval jsem se do tebe dřív, než.. " Ach, moje romantická duše byla šťastná :)

29.06.2020 5 z 5

Vzdej se mi Vzdej se mi J. Lynn (p)

Kniha je čtivá, vůbec se mi nechtěla odkládat. Bylo to příjemné čtení na jedno odpoledne.
Hodně se mi líbilo, že začátek nebyl zdlouhavý, ale rovnou se šlo na věc.
Možná mi tam chybělo o trošku víc nějaké akce, dramatu..

29.06.2020 5 z 5

Losing it Losing it Cora Carmack

Od knihy jsem neměla velké očekávání, ale teda já jsem vlastně celkem dost spokojená.
Hodně jsem se chichotala, občas pořádně zasmála a skoro celou dobu usmívala.
Kniha se velmi dobře čte. Je to čtení na jedno odpoledne. Postavy jsou sympatické. Situace trochu trapné, vtipné, ale i romantické..
Až budu mít někdy den bez nálady, tak si přečtu tuto knihu.

25.06.2020 4 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Chtěla jsem si přečíst oddechový, romantický příběh a přesně to jsem dostala :)
Kniha je čtivá. Hlavní postavy se mi líbí. Občas jsem se i zasmála..
Ke knize se budu ráda vracet.

24.06.2020 5 z 5

Easy? Easy? Tammara Webber

Měla jsem problém se na začátku začíst, ale to bylo jen pár stránek, pak se to rozjelo a mě se kniha nechtěla vůbec odkládat.
Kniha je čtivá. Má to děj, zvrat. Hlavní postavy sympatické.
Toto mě hodně bavilo.

24.06.2020 5 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Aaaach.. má romantická duše je moc spokojená :-)
Je to milé, oddechové čtení na jedno odpoledne. Kniha se mi vůbec nechtěla odkládat a už se těším, jak si ji znovu přečtu.

21.06.2020 5 z 5

Řekni něco legračního Řekni něco legračního Penelope Ward

Začátek knihy se mi líbil a těšila jsem se, jak to budu pokračovat. Bohužel pokračovalo to hrozně. Hlavní hrdinka mi po nějaké době byla tak nesympatická, že jsem se do čtení vyloženě nutila.

20.06.2020 2 z 5

Zločiny z vášně Zločiny z vášně Susan Blackhall

Jsem velmi ráda, že se mi kniha dostala do rukou. Zločiny z vášně je zajímavé čtení. Nechybí fotografie.

20.06.2020 5 z 5