MarkétaI.

První věc co jsem udělala, když jsem knihu přečetla byla, že jsem se šla na internet přesvědčit, jestli se to opravdu stalo. Jednoduše neuvěřitelně. V knize jsem se občas ztrácela, ale určitě je to zajímavé čtení.

Plný počet hvězdiček. Je to kniha ke které se ráda vracím. Pěkný a čtivý příběh. Hlavní hrdinové jsou mi sympatičtí.

Kráska a zvíře je příběh, který mám moc ráda a tak jsem se na toto zpracování těšila.
Chvílemi jsem se docela nudila a konec se mi zdál hodně uspěchaný. Ale i přesto jsem si jistá, že si knihu někdy ještě přečtu.

Pořád jsem čekala, kdy se na scéně objeví Wolf. Bohužel jsem čekala marně. V prvním dílu jsem si ho hodně oblíbila, ale i tak se mi kniha moc líbila.

Hurá Wolf se vrátil :-) Ten mi v druhém díle chyběl. Kniha se čte dobře, příběh zajímavý a konec je šťastný. Já jsem rozhodně spokojená.

Tak toto bylo vážně super čtení. Vůbec se mi kniha nechtěla odkládat :-)
Příběh plný zvratů, napětí, tajemství, lži a k tomu všemu parádní konec.

Kniha se velmi dobře a rychle čte. V průběhu čtení jsem se sice nenudila, ale nic extra se nekonalo. Dávám čtyři hvězdičky. To kvůli konci, který jsem vůbec nečekala. A dost se mi líbil.

Začátek a konec knihy byl výborný. Do toho zbytku jsem se sice nemohla začíst, ale i přesto jsem měla po přečtení uspokojivý pocit.

On šéf. Ona sekretářka. Konec celkem jasný. Není to první a určitě ani poslední kniha s tímto příběhem, ale mě to baví. Je to příjemné, romantické čtení :-)

Příběh knihy se mi zdál zajímavý a tak jsem se s chutí pustila do čtení.
Začátek byl dlouhý, nudný a nejednou jsem čtení chtěla vzdát.
V průběhu se objevilo pár zajímavých momentů, ale pořád jsem čekala na nějaký "wow" moment.
Závěr knihy byl sice nečekaný, bohužel v mém případě v negativním smyslu.

Od začátku jsem tušila, jak to zhruba dopadne a celou dobu doufala, že se pletu. Kniha se četla velmi dobře, ale čekala jsem teda něco víc.

Příběh se mi líbil, ale kniha byla celkem nudná. Když už se konečně začalo něco dít, tak byl konec. A je to škoda.

Třetí díl a opět svatba, kterou ani jeden nechtěl. Ono je to celkem směšné, když se všechny postavy znají, ale je to oddechová, čtivá kniha na jedno odpoledne. Dávám o trochu horší hodnocení, protože mi Carina byla tak nějak nesympatická.

Po přečtení třetího dílu se mi do Manželské zkoušky moc nechtělo, ale byla jsem opravdu mile překvapena. Čtvrtý díl byl nejlepší. I když se opět jednalo o svatbu, kterou chtěla maminka, tak nějak mi tam pasovala.

Od začátku je průběh i konec víceméně jasný. Kniha se čte dobře a rychle. Je to takové oddechové čtení na jedno odpoledne.

(SPOILER) Druhý díl je podobný prvnímu. Opět je tu falešná svatba, lhaní všem okolo, sex, zamilovanost a nakonec proslov chlapa, který ženské srdce obměkčí. A z toho vzejde oddechová, nenáročná a čtivá kniha, kterou člověk přečte za jedno odpoledne :-)

Knížka je které se ráda vracím :-) Nenávist a láska, takový příběh mě prostě baví. Oddechová knížka, která se čte skoro sama.

Největším překvapením bylo, že on není děvkař :-D Což opravdu oceňuji a jsem moc ráda :-) Kniha se čte dobře. Příběh je zajímavý, postavy sympatické. Je to taková příjemná oddechová romantika.

Moc se mi do knihy nechtělo, protože jsem očekávala to, co se v těchto knihách pořád opakuje - v určitém momentě to on pokazí, jeho kamarádi mu budou říkat, jak moc velký debil to je a ona bude naštvaná, nešťastná atd. atd. .. A přesto, že to tak bylo, byla jsem nakonec mile překvapena.
Je to vlastně příjemná romantickoerotická oddechovka, která se čte skoro sama a k tomu jsem se párkrát zasmála.

Knihu jsem právě dočetla a mám smíšené pocity. Ze začátku se mi kniha dobře četla, ale jak Elisa a Tegan odjeli do Berlína, nějak mě to přestalo bavit.