Marketplace komentáře u knih
Pěkné pohádky, situované do pěkného místa - Pecky.
Celá série je perfektní. Orientace ve velkém množství postav a vesmírných lodí se dá jakž takž zvládnout. Konec nečekaný a už se těším na povídky. Nikdy bych nečekal, že budu s takovou chutí číst vesmírné sci-fi a nedočkavě čekat na další knížky.
Tak trochu hororový díl šmrncnutý hvězdnou bránou. Čte se to dobře, objeví se nový nepřítel. Děj celé série se ale nijak zásadně neposouvá. A přijde mi, že se autorka snaží být docela drsná, ale ke konci dost vyměkne.
Takové pěkné pohádky před spaním. Dlouhé tak akorát.
Pěkné pohádky a obrázky. Člověk se ještě dozví zajímavé věci o včelkách.
Pěkné obrázky. Klasické pohádky. V knize je jich 5.
Tak toto bylo velmi čtivé. Knihu za necelé 3 dny jen tak nedám, ale tohle jsem musel brát do ruky každou volnou chvilku. Jak to dopadne? A ten mráz po zádech, že podobné příběhy se skutečně dějí...
Pěkné čtení o místech kam se moc často nechodí. Se spoustou názorů autora souhlasím. Mám však jen menší zkušenost s cestou po Rumunsku a místními psy.
Už dlouho jsme nikam nevyrazili, tak trochu i závidím, ale vlastně nám ve stejné činnosti moc věcí nebrání.
Pěkné pohádky. Dlouhé tak akorát. Známé z tv.
Zombie docela dobrý, ale ten zbytek nic moc. Nebudu spoilerovat, ale podle mě jedna ze slabších knih s tímto tematem.
Tak nevím proč mě tento večerníček nikdy nebavil, ale knížka je super. Přečteno 3leté dceři.
Po přečtení jedné Hetešovy povídky sahám po této knize a už mám v plánu další. Bylo to zábavné, čtivé i trochu napínavé. Takové pohodové čtení.
Pohádky jsou pěkné, dlouhé tak akorát. Obrázky taky fajn.
Bylo to čtivé, i trochu napínavé a nebyl to Kotleta. Tedy méně akce, sexu a magie... nicméně pěkný počin z detektivního ranku. Uvítal bych neprozrazení konce knihy zhruba ve 2/3 - byl to takový menší spoiler. Za to hvězda dolu. Jinak fajn.
One punch man - one star. Bože, to je zase ulítlá ptákovinka. Spouta řežby, málo textu a příběh skoro žádný.
Opět parádní čtení. Sposta příběhů, myšlenek, vtipu a návrat k pěšímu putování. Těším se na přednášky a snad další knihy od Ládíka.
Návrat do dětských let. Bývaly to jedny z nejhezčích pohádek a stále jsou.
Pěkný příběh. Délky jednotlivých kapitol pohádky jsou tak akorát a navíc nádherné ilustrace.