markinho962 komentáře u knih
Krátké, ale prďácké, spousta čtenářů neoceni poznámky ke sportům, filmům.. , kterým to nic nebude říkat a jen to přejdou pohledem,ale např zjistíte, že Backman je fanoušek Man Utd.
Upřímně mě kniha nevtáhla jako film,řekl bych že je to dost preceňované dílo a nebýt filmové adaptace, tak by... Doplňte si každý sám
No nebyl to nejlepší díl,ale i přes naprosto nudný začátek,kdy jsem si říkal jestli to nedali psát někomu třetímu, to byla jízda. Mohlo dojít sice k oživení života v aréně,tam si mohl autor víc hrát, ale výsledek byl nakonec fajnový.
Audiokniha od p. HOLÉHO je výborný přednes tohoto fenomenálního díla a už se těším na audio pokračování.
Dám 5 hvězd, ale nějak se mi to lépe čte od Kristýny, ale scéna s kopulujícím jídlem bude legendární
Takový relativně hezký začátek, ale autor dál nevysvětluje čtenáři skoro nic, takže vzniká změť otázek, škoda, no..
Strašně nadhodnocená kniha, zase Made in USA
Ale jako zase ano, jeden z nejlepších dílů legie, byla to jízda!!!
Nuda, první díl byl lepší, tady se na prvních 100 stránkách nic vlastně neděje
Plný počet nedám, bylo do jisté míry čtivé, ale prostě to bylo takové.. jiné, nicméně zařazení cizího detektiva, který pátrá jiným způsobem než Lincoln byl dobrý nápad. Zajímavé čínské poznatky v průběhu vyšetřování byly k užitku, jen mě nějak nebaví již hodně časté shrnovaní poznatků, které knihu prodlužuje o cca 10 stran
Velmi silné zakončení celé trilogie, sice lehce natahování, ale i přesto to bude 5 hvězdiček
Jako ušlo to, popisy Fifinky byly to nejlepší z celé knihy, ale jelikož se to odehrává v Čechách, tak nijak zajímavé až nudné. Ono popisování cizích planet je rozhodně barvitější a zábavnější než šedé Česko. No, ale beru to! Kristýna dostává ty těžší části celé série kde není tolik akce, ve které se využívá Leoš. 4 z 5 jelikož jsem fanda série
Nějaké ty vtipné pasáže dnes nedokážou udělit vyšší hodnocení než v době první četby před 20lety.
Všude samý blahovičník, ale fakt všude, tam snad není nic jiného. Zbytečně zdlouhavé, natahování děje tady neprospívá
Tak tohle je obrovské zklamání, oproti předešlím dílům odpad. Taková nehorázná nuda. Jestli na to měl dopad koronavirus, nevím, ale tohle jsem nečekal
Tato polovička dua píše snad lépe než pan Kyša, a strašně doufám, že 4.dil nepokazí(všichni jsme zvědavý na mezidruhovou erotiku) , ať se máme co těšit na 5. a 6. díl psaný souběžně