martiiinkajjj martiiinkajjj komentáře u knih

Jako led Jako led J. Lynn (p)

Úžasná knížka, úžasný děj :) co víc ještě napsat?? určitě doporučuju přečíst.

04.10.2015 5 z 5

Zůstaň se mnou Zůstaň se mnou J. Lynn (p)

Celá kniha byla docela dobře napsaná...jen ten děj byl takový pro mě moc nezáživný :), hodně jsem se přemlouvala ke čtení a hlavně k dočtení celé knihy, proto ze mě pouze * * *.

04.10.2015 3 z 5

Vzdej se mi Vzdej se mi J. Lynn (p)

Tohle bylo první seznámení s touto serií a za mě rozhodně super :) děj se stupňoval a ten konec byl úžasně strašidelný :) knihu jsem si užila a určitě to nebude moje poslední kniha ze serie :)

01.10.2015 5 z 5

Bouře: Údolí - Sezona 1 Bouře: Údolí - Sezona 1 Krystyna Kuhn

Samozřejmě i 3 díl této serie byl super, zase tajemný a velice napínavý:) určitě doporučuju celou serii...dokonce jsem se chvilkama bála :) za mě rozhodně * * * * *.

Katastrofa: Údolí - Sezona 1 Katastrofa: Údolí - Sezona 1 Krystyna Kuhn

Stejně dobrá jako první díl...byla opravdu velice napínavá a četla se skoro sama :) A moc se mi líbil celý děj.....takových knížek by mohlo být víc.

Hra: Údolí - Sezona 1 Hra: Údolí - Sezona 1 Krystyna Kuhn

Knihu jsem si půjčila v knihovně a říkala jsem si, že to třeba bude dobrá knížka...a spletla jsem se, byla super :D :D, dobře se četla byla napínavá a tajemná...určitě doporučuju.

Aspoň trochu normální Aspoň trochu normální Trish Doller

Dobře napsaná kniha, kterou budete mít přectenou za pár hodin. Téma války mě nikdy nenecha chladnou, protože upřímně nechápu jak se může někdo přihlásit dobrovolně do války... ale je to každého volba. Knížka se velice dobře četla a asi proto jsem ji prostě nemohla odtrhnout od ruky, dokud jí neprečtu :-). Za mě zasloužené * * * *.

29.09.2015 4 z 5

Jedna jediná noc Jedna jediná noc Kyra Davis

Knihu jsem přečetla pouze do poloviny, ale i tak si říkám jak jsem mohla dojít tak daleko. Špatně napsané erotické scény a úplně blba hlavní hrdinka. Jako mam chlapa a klidně planuju sex s někým jiným? Už na začátku jsem mela přestat číst....zbytečná ztráta času!

28.09.2015

Trable Trable Samantha Towle

Na tohle téma jsem četla už tak moc knížek, že už mě to nebaví ani číst. Knížka se sice dobře četla a byla velice dobře napsaná, ale děj byl naprosto předem jasný jako u každé druhé knihy za poslední dobu. Asi je moderní psát pořád dokola o tom jak někdo uteče - tam se zamiluje a má nový život. Takže za mě pouze * * *.

28.09.2015 3 z 5

Archerův hlas Archerův hlas Mia Sheridan

Když jsem začala číst tuto knihu říkala jsem si, že to bude zase klasický příběh - jedna holka se odstěhuje tam se zamiluje a budou mít hrooozné tajemství, které na konci knihy bude odtajeno :-). Ale hned po prvních 20 stránkách jsem zjístila, že to tak není...Archerův hlas je prostě nádherný příběh plný něhy, lásky, zrady, bolesti a nalezení sebe sama. Archer je nádherná postava, kterou si prostě hned zamilujete. Je to příběh opravdové lásky a po přečtení této knihy budete naprostě nadšení: a rozhodně je jiná než všechny ostatní už jenom tím, že hlavní hrdina je úplně jiný než hrdinové v jiných knížkách :) za mě rozhodě *****!

27.09.2015 5 z 5

První láska První láska James Patterson

Na toto téma bylo napsáno už plno knih, ale i tak mě vždycky dojmou a něčím jiným překvapí. Knížka se četla dobře a za 3 hodiny jsem jí měla dočtenou. Tuhle knihu určitě doporučuju jen si přibalte ke čtení kapesníky budete je potřebovat :-)

30.08.2015 5 z 5

Kráska a netvor Kráska a netvor Teresa Medeiros

Kniha nebyla špatná akorát děj byl strašně předvídatelný - ja vím bylo jasné, že to bude jako Kráska a zvíře...jen jsem možná čekala trošku víc podle toho, kolik tu má kniha % :-), knížka byla čtivá a velice rychle se četla.

13.08.2015

Nepoučitelná Nepoučitelná Leah Raeder

Do této knihy jsem se nemohla vůbec začíst, pořád jsem si říkala: budu číst dál nebo ne? Podle obsahu jsem čekala chemii mezi studentkou a učitelem (ona byla tam, ale néé taková co by mě bavila číst). Maise měla velice těžký život a není to typická romantická hrdinka, přesto jsem čekala od knížku trošku víc. Nakonec jsem vydržela a začetla jsem se až 70 stran před koncem knížky. Dávám *** a to pouze pro dobrých - posledních 70 stran :).

08.08.2015 3 z 5

Ve víru rocku Ve víru rocku Katy Evans

Klasická romantická knížka, která je přečtená za pár hodin :) spisovatelka umí dobře psát a pokud od této knížky nebude čekat složitější děj - budete nadšení. Je to ideální letní knížka k vodě rozhodně doporučuju ke čtení.

30.07.2015 5 z 5

Bubny podzimu Bubny podzimu Diana Gabaldon

Ach jo...jak moc bych chtěla dát víc jak ***, ale bohužel nemůžu. Tento díl byl zatím nejslabší, nemohla jsem se vůbec začíst. Některé části byli super a některé mě naprostě nudili. Budu hodně dlouho uvažovat jestli se mám pustit do dalších dílů.

01.05.2015 3 z 5

Mořeplavec Mořeplavec Diana Gabaldon

Serie Cizinka mě naprosto dostala!! je neskutečné jak někdo dokáže napsat knížku, která má přes 1000 stránek (samozřejmě když počítám jen tento díl-jinak bych to bylo ještě o hodně, hodně víc stránek) a i tak čtenáře prostě nenudí. Existuje mnoho knížek, které mají 200 stránek a děkujete spisovatelce, že toho víc nenapsala :-D Abych byla upřimná tento díl není špatný, ale Cizinka a Vážka v jantaru byla o trošku lepší. Už jsem zvědavá na další díl :). Kdo pořád ještě uvažuje, jestli se do toho má pustit říkám pouze: ANO!! :-)

01.05.2015 4 z 5

Vážka v jantaru Vážka v jantaru Diana Gabaldon

Serie Cizinka??? to je prostě závislost kvůli které nebudete dělat nic jiného než jen číst. Sice musím přiznat, že první díl byl o trošku lepší, ale i tak je tato knížka úžasná a stojí za přečtení.

01.05.2015 5 z 5

Rozpálený Rozpálený Julie Kenner

Pokud od této knížky nečekáte něco extra, něco nového a nebo něco co by Vás mohlo šokovat - bude se Vám tato knížka líbit. Julie Kenner píše velice dobře a všechny 3 díly ze serie jsou velice podobné, ale i tak jsem dala * * * * . Je to prostě knížka na jedno odpoledne plná sexu a lásky :-). nepřekvapí a ani nebudete litovat, že jsem si jí přečetli.

01.05.2015 4 z 5

Cizinka Cizinka Diana Gabaldon

Knížku jsem se rozhodla číst po zkouknutí seriálu a jsem ráda, že jsem se tak rozhodla. Je to opravdu velice silná knížka, která nelze jen tak odložit a jít spát;-) proto jsou 4 hodiny ráno a já ještě nespím ;-). Neustále se něco děje a konec knížky naprosto šokuje. Už vím co zítra budu dělat, nevíte? Číst hned další díl :-D.

19.04.2015 5 z 5

Myši Myši Gordon Reece

Knížku jsem si koupila za 30,- Kč ve slevě a říkala jsem si....ty jo, snad to bude aspoň trošku dobré-přece jenom knížka za 30?? :-D Nakonec jsem moc ráda, že jsem si jí koupila, ještě ten den jsem jí začala číst a nemohla jsem přestat. Knížka byla dobře napsaná a měla dobrý děj. Věřím, že jsem jí nečetla naposledy.

22.03.2015 5 z 5