martiiinkajjj komentáře u knih
Je mi líto, že musím napsat zrovna u této spisovatelky takové hodnocení. Všechny její knížky jsou úžasné, ale tahle se moc nepovedla. Styl psaní byl zase opět úžasný, akorát děj velice naivní. Jak už někdo napsal dole v komentářích té holce bylo 24? Podle chování bych řekla že tak 16 let. I hlavní hrdina mi nepřišel jako "nebojácný voják" - a tím vůbec nenarážím na to, že byl hodný. Pořád jsem si říkala, to je ta samé spisovatelka co napsala Kulti? Opravdu? Za mě pouze * * * *.
Knihu jsem měla přečtenou za 2 hodiny až mě mrzelo, že byla tak krátká . Dobře se četla, ale možná jsem čekala trošku něco více. I tak dávám ******.
Po dlouhé době jsem se u knihy ze srdce zasmála. Super kniha a určitě doporučuju :).
Kniha plná sexu....proč ne :) mě to bavilo číst. Knihu jsem měla za hodinu a půl přečtenou :)
Dobrá kniha, ale znám s touto tematikou mnohem lepší knihy. I tak dávám ******.
Do téhle knihy jsem se nemohla vůbec začíst, čekala jsem stále něco víc. Rozjelo se to pořádně až na konci. Takže dávám pouze ***.
Předem musím říct, že to je moje nej autorka, o to víc jsem smutná, že to nebylo tentokrát nic moc. Knížku jsem dokázala přečíst za jeden den a když jsem dneska šla psát hodnocení zjistila jsem, že vlastně nevím, o čem knížka byla. Takže mi v hlavě moc dlouho nezůstala jako jiné knihy od této autorky. Vlastně jsem nevěděla, o čem knížka je. Četla se dobře akorát to nebyl žádný hluboký děj. Za přečtení stojí, ale podruhé se k ní jen tak nevrátím :(. Proto jen 4 ****.
Knížka byla hezká, čtivá akorát když srovnám všechny jiné díly od této autorky tak - tento mi příjde trošku slabší. Možná je to proto, že jsem četla i lepší knihy na toto téma a u hlavních hrdinů byla vždycky větší chemie než u Everly a Nolana. Knížka se mi i tak líbila a proto dám plný počet hvězd.
Prvních pár Kapitol to byla strašná nuda, ale potom se to rozjelo a upřímně stejně nejlepší byly erotické scény :-D noooo co, musím to přiznat. Stálo to za to... takové porno pro ženy:-D nečekejte žádný hluboký děj....
Bylo mi líto, že nemá víc stran. Ale Kulti byl trošku lepší. I tak plný počet *.
Miluju tuhle knížku ???? má všechno co by správně napsaná kniha měla mít.
Moje nejoblíbenější spisovatelka a další její knížka ....já jsem spokojená vždycky to je taková oddechovka. Sice některé její knížky byly lepší, ale tohle bylo taky fajn ???? určitě dávám ******
Moc dobře se četla, sice děj byl předem jasný, ale i tak mě to moc bavilo. Určitě doporučuju. Dávám ******
Naprostá bomba, dlouho se mi nestalo, že bych v noci měla strach. Dokonce jsem musela dělat ve čtení přestávky ???? zatím její nejlepší díl. Hodně lidí tady píše že se jim nelíbil konec - mě teda jo. Doufám, že brzo výjde její další knížka.
Nejdřív jsem si myslela, že to bude klasická zamilovaná knížka, ale co se z toho vyklubalo, mě fakt zaskočilo!!! Co si budeme říkat, obal je fakt krásný, akorát připomíná opravdu dětskou knížku plnou barviček.
Opravdu hodně dlouho jsem měla problém najít knížku, kterou budu mít problém odložit ve dvě hodiny ráno a prostě budu číst dál - dokud jí nedočtu :-D. A konečně jsem jí našla!!!!(co budu číst dál opravdu nevím…) Knížka byla neskutečně emotivní a plná zvratů. A ano i já jsem musela u některých částí sáhnout po kapesníku a vůbec se za to nestydím. :D. Nebudu tady vypisovat celý děj snad jen, že život nám často hází klacky pod nohy a každý máme sílu se znovu zvednout a pokračovat….
Takže pokud přemýšlíte, jestli se do této knížky máte pustit a máte strach, že to bude další knížka pro "děti", nemusíte mít strach. Knížka je jak pro mladé lidi tak i pro dospělá. Je to prostě drsnější příběh na motiv popelky. :)
Za všechny ty posmrkané kapesníky a za to, že jsem šla spát ve tři ráno a teď jsem v práci k nepoužití, musím dát plný počet hvězdiček. * * * * *
Dlouho jsem uvažovala jaké hodnocení dám...knížka se úžasně četla jako skoro každá knížka od Mii, ale nedokázala jsem si při přečtení celé knížky představit hlavního hrdinu. Pořád jsem měla v hlavě to, že jedl ty zbytky a jaký měl vlastně smutný život, ale obraz toho jak vypadá jsem si v hlavě nebyla schopná vytvořit :D ale to byl můj problém :D. Takže třeba romantické chvíle jsem si nebyla schopná užít :D Takže nakonec dávám * * * *, protože na Stingerův pád a Archerův hlas to prostě nemá..:) Ale knížku doporučuji.
Dobrá knížka, kterou jsou měla přečtenou za jeden den...sice jednička byla mnohem lepší, ale i tak mě děj moc bavil, i když mě moc děj nepřekvapil i tak jsem knížku nemohla odtrhnout než jí dočtu. Pokud chcete nějakou oddychovku tuhle doporučuji :). Určitě si přečtu další díl.