martinasudová komentáře u knih
Moc se mi to líbilo, čtivé, citlivé, záhadné....prostě krásný příběh.
Nebylo to špatné...na mě trošku moc romantické a milostné pasáže zdlouhavé...ale asi nejsem moc velký romantik.
Líbilo, dobře čtivé...přeskakování z jednoho děje do druhého mi vůbec nevadilo, naopak.
Ve finále výborná knížka. Pravdou je, že první stránky byly pro mě utrpení....pletli se mi postavy...nějak mi to nezapadalo. Ale druhá půlka to napravila.
Nečetla jsem, ale poslouchala.
A nemělo to chybu. Doporučuji všem.
Nezklamala, spíše naopak. Člověk si říká, že třetí díl už nebude nic moc, ale tady rozhodně ne. Doporučuji celou sérii.
Pro mě trošku slabší než předchozí díly, ale i přesto neuvěřitelně čtivé.
Za mě skvělé pokračování... Jsem lapena. Těším se na třetí díl.
Nebylo to špatné, ale nejsem nijak nadšená... Obálka senzační.
Skvělá knížka, spolknuta na jedno nadechnutí. Doporučuji!
Jakmile jsem dočetla poslední stránku, tak mi z pusy vypadlo "Ježiš, to byla blbost"
Pro mě dětská pohádka se špetkou hororu ... Mimo jiné krásně ilustrovaná.
Jsem rozpolcená...děsí mě, co všechno se může stát dospívajícím dětem a nejen jim... V této knížce nakonec vše dopadá dobře, jestli se to vůbec dá takto říct.
Forma psaní se mi velmi líbila, připomněla jsem si kolik mladých a talentovaných lidí už mezi námi není...
Líbilo.... druhá půlka o trošku lepší...a už od začátku fandím Rhysovi
Po přečtení této knihy vím jedno, je neuvěřitelné,že někdo vydrží tolik alkoholu !!! A ještě k tomu cestovat. To já bych nepřežila.
Jinak ve zkratce,první půlka nenadchla, druhá rozhodně lepší... knížka jako celek skvělá, ilustrace mě nadchla .
Nebylo to špatné...ale nijak mě to nenadchlo. Občas jsem se zasmála, ale pořád jsem čekala něco na víc...něco co by mě více zasáhlo.
Rozhodně zajímavé...potvrzuje to, že být lékařem nebylo a není jednoduché. Každá z krátkých povídek měla něco do sebe . Rozhodně si od tohoto autora ještě něco přečtu.
Krásná knížka, četla jsem jí s dcerou /8let/ . Líbila se mně i jí. Nádherné ilustrace.
Zvláštní, zajímavá, překvapivá....a to nejen obalem , ale i obsahem. Začátek mě bavil, prostředek trošku stávkoval a konec jsem zhltla .
Knížku jsem začala číst, protože jsem chtěla jít do kina na film....a jsem ráda, že jsem ji přečetla...knížka skvělá, film nedoporučuji...tímto se těším na další čtení ostatních dílů :-)