Martinka15 komentáře u knih
Když jsem knihu začala číst vůbec jsem nevěděla, co bych od ní měla očekávat a i když na tento typ knih obecně nejsem, musím říct, že jsem ji četla jedním dechem, moc mě bavila, příběhy i osudy postav mi přišly velmi realistické a za mě tedy od autora jeho nejlepší počin. :-) Doporučuji k přečtení.
Za mě moc fajn oddychovka, lepší než Třeštíková. Ale jiné knihy od autora se mi líbily více. :-)
Začátek trochu matoucí, střed peckový a konec trochu zklamání. Číst knihu mě bavilo, jen mi konec přišel dost nereálný. Obecně si myslím, že této autorce ukončování knih moc nejde, což je škoda, protože jinak jsou fajn a baví mě číst. :-)
Na to, že jsem od knihy nečekala vůbec nic to bylo poměrně příjemné oddechové čtení. Jen mě zklamal ten konec, pamatuji si, že jsem si říkala: "Cože?"... Chybělo mi trochu lepší zakončení knihy, ale jinak fajn počtení. I když za mě mnohem lepší třeba Patrik Hartl. :-)
Výborná a zábavná kniha. Moc jsem se bavila a nedokázala se od čtení odtrhnout. Moc doporučuji!
Naprosto úžasná kniha, kterou jsem, i přesto, že je velmi obsáhlá, přečetla jedním dechem. Kniha je psaná z různých úhlů pohledu, ale přitom velmi přehledně a obzvlášť při lince Minky máte pocit, jako byste to zažívali spolu s ní. Přečetla jsem již hodně knih, které se různým způsobem dotýkali holocaustu a celkově 2. světové války, ale tahle patří jednoznačně mezi ty nejlepší. Vřele doporučuji!
Jedna z nejlepších knih, které jsem v životě četla. Bratři Mašínové, Václav Švéda apod... pro mě budou vždy hrdinové. Neříkám, že zabít ty lidi nebylo špatné, ale jsem přesvědčena, že neměli na výběr. Krásná kniha a strhující příběh.. Rozhodně doporučuji! (jen komunisti by to číst neměli:D)
Jedna z nejlepších knih, které jsem kdy četla. Než jsem kniha začala číst, myslela jsem si, že to bude "jen" vyprávění Sophie o hrůzách, které v Osvětimi zažila. Překvapivě jsem zjistila, že kniha je vyprávěna samotným Williamem Styronem (Stingo) a kniha je tak trochu i jeho autobiografií. Kromě samotné Osvětimi se autor zabývá otázkami puritánství, rasismu a mnoho dalšího. Za mě dokonalá kniha, která ve mně zanechala hlubokou stopu.
Četla jsem ji před pár lety. Je skvělá. Od Thomase Breziny dále rozhodně doporučuji Dotek anděla.
Tato kniha je úžasná. Četla jsem ji několikrát a ani tak neomrzela. Za mě nejlepší kniha od Thomase Breziny. Ale i jeho ostatní knížky stojí za to. :-)