martinstefko martinstefko komentáře u knih

Warcraft: Pouta bratrství Warcraft: Pouta bratrství Chris Metzen

Dějově to nic zajímavého nepřináší, prostě se zde jen provozuje magie. Mám však pocit, že to ani fanouškům nezaplácá slepá místa v příběhu.

15.08.2017 2 z 5

Poděsové z jiný planety Poděsové z jiný planety Bill Watterson

Nechci tvrdit, že série "Calvin a Hobbes" je lék, to zase ne, ale jsem si jistý, že na vás kniha dovede působit tak, že se prostě budete cítit o něco lépe.

14.08.2017 5 z 5

Avengers vs. X-Men. Část třetí Avengers vs. X-Men. Část třetí Brian Michael Bendis

Knihu "Ultimátní komiksový komplet 84: Avengers vs. X-Men, část třetí" si užijete a je to příjemné zakončení série v české mutaci.

07.08.2017 4 z 5

Uhlíky vzdělání Uhlíky vzdělání Mathieu Mariolle

"Cesta meče 2: Uhlíky vzdělání" má v ději nějakou tu slabinu, ale Federico Ferniani to vynahrazuje svou krásnou kresbou. Jeho ženy jsou nádherné, jeho příšery krásně děsivé a jeho akční scény dechberoucí stejně jako jeho krajiny a města. Jsem rád, že se nakladatelství Zanir rozhodlo vydat tenhle komiks, protože je to skvělá ukázka toho, jaké příběh z Japonska je také možné vytvářet. Samurajové mě nepřestanou bavit.

03.08.2017 4 z 5

Defenders Defenders J.M. DeMatteis

Tvůrci si ze sebe dovedli udělat legraci, což oceňuji, ale stejně se to výš jak na průměr nedostává.

02.08.2017 3 z 5

Marvel: Co kdyby? Marvel: Co kdyby? Roy Thomas

Kniha "Ultimátní komiksový komplet 117: Marvel - Co kdyby?" rozhodně naplno neodhaluje potenciál, který v sobě tyhle příběhy měly, ale ukazuje, že zde rozhodně je prostor pro zajímavé alternativní příběhy.

31.07.2017 3 z 5

Třetí zákon 1 a 2 Třetí zákon 1 a 2 Xavier Dorison

I když je druhá kniha trochu slabší, spíše oddaluje to, co musí přijít, tak je "Třetí zákon" další parádní ukázkou toho, jak vypadá evropský komiks. A vypadá dobře.

26.07.2017 4 z 5

Hawkeye Hawkeye Stan Lee

Z tohohle komiksu si na zadek nejspíš nesednete. Svůj účel ale plní.

21.07.2017 3 z 5

Wolverine Wolverine Len Wein

Wolverine má grády a vyloženě svým pojetím od Aarona a Garneyho nezklame.

14.07.2017 3 z 5

Tokijský ghúl 4 Tokijský ghúl 4 Sui Išida (p)

Kniha "Tokijský ghúl 4" není vyloženě špatná, ale přijde mi to jen jako takové krátké, dějové odbočení, které má některé docela fajn prvky - postavy, hororové momenty, labužnické momenty - ale je to opravdu hlavně jen výplňová epizodka, která mi v rámci děje přijde taková nadbytečná.

13.07.2017 3 z 5

Captain America & Falcon: Mentabomba Captain America & Falcon: Mentabomba Jack Kirby

"Ultimátní komiksový komplet 116: Captain America a Falcon - Mentabomba" tak nevyznívá úplně špatně. Snaží se řešit složitější otázky, které v konečném důsledku jen naznačuje. Kirby si zase mohl pohrát se zajímavými designy, ale nakonec příběh nijak nepřekvapí a přinese jen očekávaný souboj dobra se zlem.

12.07.2017 3 z 5

Hodný, zlý a ošklivý Hodný, zlý a ošklivý Brian Edmund Posehn

"Hodný, zlý a ošklivý" je pro mě nejlepší příběh s Deadpoolem, jaký jsem zatím četl.

11.07.2017 4 z 5

Gantz 16 Gantz 16 Hiroja Oku

Jasně, musíme čekat, že nám bude Hiroja zásobovat dalšími postavami, děj se dál sem tam rozplizne, ale většinou asi dostaneme to, co očekáváme. Zábavnou jízdu od začátku do konce, tentokrát s emocemi.

06.07.2017 4 z 5

Black Panther Black Panther Stan Lee

Celkově mě tahle kniha nezaujala.

04.07.2017 2 z 5

Amazing Spider-Man: Pavoučí ostrov. Část druhá Amazing Spider-Man: Pavoučí ostrov. Část druhá Dan Slott

Příběh je místy přehnaný, ukecaný, ale neobtěžovalo to tolik jako jindy. Tenhle event se mi líbil.

28.06.2017 4 z 5

Tomb Raider: Archivy S.1 Tomb Raider: Archivy S.1 Dan Jurgens

Pro mě "Tomb Raider Archivy S.1" neobsahuje geniální komiksy, ale dobré odpočinkové čtení, kterému Comics Centrum hodně přidalo velkým formátem a kvalitním vydáním.

26.06.2017 3 z 5

Nick Fury Nick Fury Stan Lee

Takhle samostatně bez toho, aby tu vyšla další kniha, to prostě tak dobře fungovat nebude. Pro seznámení s Nickem Furym je to ale dobré.

22.06.2017 3 z 5

Záleskautky Záleskautky Nate Diana Stevenson

Kniha "Záleskautky - Lumberjanes: Střez se svaté kočičky" mě nedokázala uchvátit, ale třeba se to podaří dalším dílům.

21.06.2017 3 z 5

Taven Bachtale - Buďte šťastni! Taven Bachtale - Buďte šťastni! Michal Kocián

"Taven Bachtale: Buďte šťastni" je ukázkou dobré české tvorby.

19.06.2017 4 z 5

Black Panther: Pantherův hněv Black Panther: Pantherův hněv Don McGregor

Vedení děje není přirozené. Skáče se na nová místa, vymýšlejí se nové podivnosti čistě jen proto, aby to nenudilo. Tak polovina stran je čistě na efekt, nic jiného. A to hlavní se v tom pak ztrácí. Příběh, kdy smyslem nejsou postavy a průběh, ale jen to, aby to došlo svého konce, který rozhodně nepřekvapí.

16.06.2017 2 z 5