maryzka maryzka komentáře u knih

Mikeš Mikeš Josef Lada

kdo nezná Mikeše jakoby nežil

04.05.2012 4 z 5

Kronika mého života Kronika mého života Josef Lada

pěkné čtení, tam jsem se poprvé dozvěděla že Josef Lada měl dvě dcery.

O chytré kmotře lišce O chytré kmotře lišce Josef Lada

bohužel tuto knihu jsem měla pujčenou z knihovny ale pamatuji si ji do dneška a hrozně ráda se podívám na Večerníček.

Bubáci a hastrmani Bubáci a hastrmani Josef Lada

miluju bubáčka a jeho nezbedné kousky.

04.05.2012 5 z 5

Jak se dědí sláva? Jak se dědí sláva? Blanka Kovaříková

člověk se zde dozvěděl o potomcích známých osobností, jejich životy, jak se vyrovnali se slávou svých rodiču

Herecké romance Herecké romance Blanka Kovaříková

biografická kniha, životy, lásky hercu.

Utajená krása Utajená krása Teresa Medeiros

kniha byla zajímavá, ale člověk nevěděl jestli se má brečet nemo smát a pak na závěr šest dcer a žádného syna a spokojenost u chlapa no zajímavé

Ztracená duše Ztracená duše Teresa Medeiros

je to pokračování knihy Milenec z temnot takže to byl taky docela pěkný příběh.

Milenec z temnot Milenec z temnot Teresa Medeiros

ač nemám ráda duchařinu tak tahle byla dobrá.

Do svítání tvá Do svítání tvá Teresa Medeiros

DOBRÁ KNIHA, KTEROU JSEM NENECHALA NA OBCHODNÍM PULTĚ LEŽET.

04.05.2012 2 z 5

Bejvávalo Bejvávalo Ivan Olbracht (p)

vím ze školy že jsou to povídky od Rakouska.- Uherska až po českou republiku. Jedna z těchto povídek byla dokonce i zfilmovana.Ta povídka se jmenovala TÁTA.Zfilmovaná byla pod názvem Prstýnek. Stejně tato kniha je jenom pro zábavu, pro nás nemá už pomalu cenu-jednak neznáme první republiku,ale jedno je stejný - Kdo chce s vlky žít musí s nimi výt.

04.05.2012 1 z 5

Nikola Šuhaj loupežník Nikola Šuhaj loupežník Ivan Olbracht (p)

povinná školní četba.

04.05.2012 2 z 5

O smutných očích Hany Karadžičové O smutných očích Hany Karadžičové Ivan Olbracht (p)

díky této knize jsem se snažila něco dozvědět o Podkarpatské rusy.

04.05.2012 3 z 5

Anna proletářka Anna proletářka Ivan Olbracht (p)

No možná že to někdy je k pobavení, ale podobnost k současné době je příliš shodná.

04.05.2012 2 z 5

Gričská čarodějnice 7. - Vzpurník na trůně Gričská čarodějnice 7. - Vzpurník na trůně Marija Jurić Zagorka (p)

Chce se zavolat AT ŽIJE CÍSAŘ JOSEF II.

04.05.2012 3 z 5

Gričská čarodějnice 6. - Dvorská kamarila Gričská čarodějnice 6. - Dvorská kamarila Marija Jurić Zagorka (p)

Intriky a intriky hurá ät žije církev.

04.05.2012 3 z 5

Gričská čarodějnice 5. - Dcera Marie Terezie Gričská čarodějnice 5. - Dcera Marie Terezie Marija Jurić Zagorka (p)

kdo chce beltetristickou historii a popis vlády Marie Terezie a roztršky s osvícenou panovnicí pak hurá do čtení.

04.05.2012 3 z 5

Gričská čarodějnice 4. - Sokyně Marie Terezie Gričská čarodějnice 4. - Sokyně Marie Terezie Marija Jurić Zagorka (p)

dolejší komentář to vystihl pěkně samé intriky.

04.05.2012 3 z 5

Gričská čarodějnice 3. - Kladivo na čarodějnice Gričská čarodějnice 3. - Kladivo na čarodějnice Marija Jurić Zagorka (p)

mavanea to řekla dobře ani bych to neuměla popsat lépe.

04.05.2012 2 z 5

Gričská čarodějnice 2. - Komtesa Nera Gričská čarodějnice 2. - Komtesa Nera Marija Jurić Zagorka (p)

nemohu to hodnoti nebot se v těch dílech neorientuji první díl alespon podle mého nenavazuje na další.