Matita310 komentáře u knih
Že vyšel další díl jsem se dozvěděla náhodou a musí říct, že jsem mile překvapená.
Skvěle pokračování mé oblíbené série. Už se moc těším na další díl.
Pěkně oddechové předvánoční čtení. Kouzlo Vánoc, pár zamotaných situací, rodinné vztahy... Moc hezké čtení.
Pěkně oddechové čtení. Vánoční atmosféra. Propletené vztahy. Moc hezká kniha, přečtená za jeden den.
Nezklamala! U některých autorů a knih s velikou reklamou mám občas problém. Ale tato knížka byla opravdu velice čtivá. Doporučuji.
Bylo mi řečeno, že knihy z této série jsou díl od dílu lepší a lepší. Nevěřila jsem tomu. Ale asi to tak opravdu je!!! Skvělé čtení. Už se těším na další pokračování.
Mám pocit, že tato série je díl od dílu lepší a lepší! Skvělá kniha. Ale ten konec? Jak má člověk vydržet nezačít hned číst další díl?
Dlouho odkládaná série konečně přišla na řadu a rozhodně tedy stojí za to! Krásné čtení. Hned se jdu pustit do třetího dílu.
Mnou dlouho odkládaná série konečně přišla na řadu! Kolegyně z práce mi knihy tak vychválila, že jsem neodolala a konečně z knihovny vytáhla první díl.
Jsem nadšena! První díl přečtený za víkend. Hned zítra budu pokračovat druhou knihou.
Série, které neubývá na kráse. Další skvělá kniha. Knížka se opět četla sama. Člověk čeká na další díl takovou dobu a pak má za den či dva přečteno.
Skvělý čtvrtý díl. Zase jsem se při čtení vůbec nenudila. Příběh mých dvou oblíbených vyšetřovatelů mě nikdy nepřestane bavit. Super!
Mě se kniha moc líbila. V dnešní době je to opravdu realistické a zajímavé čtení. Člověka ani nenapadne, jaká všechna data sděluje ostatním.
Tak od této knihy jsem čekala o hodně víc. Obrovská reklama na knihu a na autora, ale mě teda kniha nijak extra nenadchla. Dočetla jsem ji po docela dlouhé době. Musela jsem si dát ve čtení i pauzu a poté se ke knize vrátit.
Pěkně oddechové čtení. Určitě o něco méně zábavné, než první díl, ale rozhodně odpočinkové čtení...
Do této knihy jsem se nějak nemohla začíst. Dlouho jsem jí měla rozečtenou, než jsem na ní dostala tu správnou náladu a nakonec jsem jí přečetla jedním dechem.
Jedna série. 6 knížek. 2 spisovatelé. Kdo by řekl, že někdo může psaním navázat na někoho jiného tak skvěle. Všechny díly jsou dokonalé, čtivé. Doporučuji.
Opět nezklamala. Musela jsem číst a číst a číst. Skvěle vymyšlené, skvěle napsané. Nemám slov. ????????????
Od Shari Lapena jsme zvyklí na trošku jiné knihy, ale toto teda vůbec nebylo špatné. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Doporučuji!
Moc hezky napsána kniha. Občasné střídání času bylo pěkně zpestření. Téměř do konce jsem netušila kdo je Nikdo! Zajímavé oddechové čtení.
Jedno velké překvapení. Kniha je velice pěkně napsána, plno zápletek, kostlivců ve skříni, rodinná dramata. Moc hezká a čtivá knížka.
Skvělá kniha s překvapivým koncem. Rozhodně doporučuji všem, kteří mají rádi theillery. Snad se dočkáme další knihy od autora