MAU256 komentáře u knih
I tento díl byl stejně krásně čtivý jako díl první. Příběh Gabeho a "Princezny" mě rozsekal na kousíčky. Tolik lží, tolik bolesti, tolik lásky, kolik toho člověk vlastně může snést?
Hned od začátku jsem si Kiersten, Wese, Gaba i Lisu zamilovala. Byl to příběh plný všeho - strachu, bolesti, smrti, lásky, ale i naděje a zázraků. Jsem ráda za takový konec, jaký autorka vymyslela, neboť já miluji šťastné konce, no co, jsem prostě romantička :-). Takže se určitě vrhnu i na další díly, doufám, že budou stejně čtivé.
"Totiž, asi jsem do tebe byl zamilovanej už dlouho, Josie. Myslím, že to začalo, ještě než jsem odjel do Afriky. A teď když jsem zpátky, můj i tvůj bratr se mi vysmáli, když jsem jim řekl že tě miluju - jako by to byla ta nejjasnější věc pod sluncem.
Další krásná knížka od této autorky. Jsou to nej kamarádi. Chase - doktor, který hledá bydlení, aby se mohl odstěhovat od svého bratra. Josie - cukrářka, která má jeden pokoj k pronájmu, ale hledá podnájemnici. No, jak myslíte, že to dopadne? Kdo má rád romantiku s trochou sexu, tak určitě doporučuji přečíst všechny díly. Doufám, že nám autorka napíše další, mohl by být na řadě Max a jeho bývalá zaměstnankyně? No, necháme se překvapit.
Že se člověk může zamilovat na první pohled, tak to už Ash zjistil u svého kamaráda Jace, jenže si nikdy nepomyslel, že se to může stát i jemu. A to až do té doby, než jednoho dne v parku uviděl Josii. Gabe, Jace a Ash, tři kamarádi, kteří jsou si navzájem rodinou, mají neskutečné štěstí, že k sobě našli dívky, které je milují, tak jako oni je. Ani u jednoho z nich cesta ke štěstí nebyla tak jednoduchá, ale nakonec ... I tato knížka je čtivá a líbila se mi stejně jako předchozí díly.
Ach. Myslela jsem, že sladší už to být nemůže, ale spletla jsem se. Miluju všechny knížky této autorky, její oddanost a lásku k rodině a přátelům. Ten, kdo se dostane do této skupiny lidiček, musí být zaručeně šťastný až navěky. V této knížce jsme se mohli zasnít do lásky Liama k Paige a Lucy. Nečekejte žádné zvraty, je to prostě neskutečně romantické čtení. Určitě doporučuji přečíst všechny knížky. Já už se těším na příběh Avy.
Druhý díl série, ve kterém byl Leif hlavním hrdinou. Při autonehodě Anně zachránil život a v nemocnici jí k lůžku přicházel číst. Také jí pomohl vrátit se zpět do života, stejně tak ona pomohla jemu. Byl to hezký příběh, i když začal špatnou událostí, ale právě ta je svedla dohromady. Knížka se moc hezky četla, ale byla nějak moc krátká, než jsem se nadála, už jsem četla epilog. Určitě však stojí za přečtení, je to ten typ, kdy nepotřebujete přemýšlet, jen se začtete, odpočíváte a vychutnáváte si tu chvilku jen pro sebe.
Příběh z drsného prostředí hor, ve kterém se zrodí láska. Kyland a Tenleigh jsou spolužáci, kteří se dostanou do nejužšího výběru pro stipendiu na vysoké škole. Jenže ho může získat jen jeden. Oba se chtějí ze svého světa chudoby dostat pryč, oba na to celé čtyři roky dřeli. Jenže jejich plány se změní, když se do sebe zamilují. Oba by se pro druhého vzdali svého snu, jenže Kyland, pro nějž se Tenleigh stala vším, to změní, aniž by ona o tom měla tušení. Bude však muset obětovat nejen své ale i její srdce, které se v tom jednom okamžiku zlomí.
Drsné, smutné, romantické a nakonec přeci jen moc krásné čtení. Nemohla jsem se od knížky odpoutat, potřebovala jsem vědět, jak to s jejich láskou skončí. Knížku mohu jen doporučit.
"Sakra, Anno, nedovolím ti, abys mi umřela v náručí!" křičel na mě Damien. "Ne po tom všem. Jestli to okamžitě nevypiješ, přísahám, že to do tebe naliju třeba násilím!"
Krásné zakončení této trilogie, ve kterém se opět setkáváme se zaklínači, démony, čaroději a mágy. Odhalují se zde tajemství, která byla dlouhá léta střežena a utajována. A nejen Anna se připravuje na boj, avšak čas se neúprosně krátí. Kdo nakonec zvítězí? Určitě doporučuji přečíst celou trilogii.
Kniha má málo stránek, takže to bylo rychlé čtení. Bylo to čtivé, s troškou romantiky, troškou paranormálna, nějaká mrtvolka a zápletka s FBI. Ale co ten konec? Samozřejmě jsem si myslela, že to mezi Charliem a Rachel dopadne úplně jinak, takže mi nezbývá nic jiného, než si přečíst i druhý díl.
Karla mě pustí: "Buď statečná. A nezapomeň: život je dar," zopakuje ještě a zvedne kufřík.
Bože, tak to byla emociální smršť, s touto knihou naleznete v sobě naprosto všechny emoce. A konec? Odzbrojující.
Olly konečně vytahuje ruce z kapes, vytáhne knížku z poličky a začte se do ní. Usmívá se a lehce se pohupuje na špičkách. Vycházím ze svého úkrytu a jdu uličkou směrem k němu. Za ten úsměv, který mi věnuje, opravdu stojí žít.
Oba byli svým způsobem ze své minulosti zlomení, oba mají své démony, ale pokud jsou spolu? Kniha plná sexu, ale také bolesti, strachu a možná i nového začátku. Tak jsem zvědavá, jak jejich nevztah - vztah bude pokračovat dál.
Anneliese, byla oklamána, zrazena, podvedena a ztratila vše. Zůstal jí jen dům, který se rozhodla opravit, prodat a za peníze, které by prodejem získala začít nanovo žít. Jenže to jí překazí nečekaný návrat Lachlana, o kterém vůbec nevěděla, je to bratr jejího zemřelého snoubence, a žádá o to, co je podle práva jeho - dům. Už se nikdy nechtěl vracet a dům chce nechat spálit a srovnat se zemí, jenže narazí na nečekanou překážku - Anneliese. Nakonec se domluví na kompromisu a zde začíná jejich příběh.
Knížka se mi moc líbila, byla nenáročná, krásně čtivá, romantická, se samozřejmě krásným epilogem. Kdo zná díla této autorky, určitě doporučuji přečtení i této knížky.
Než stihne cokoliv dalšího, políbím ji. Obejmu ji, líbám ji a tisku ji k sobě. Moje žena. Moje nenarozené dítě. Celý můj zatracený svět. Všechno, co chci, všechno, co potřebuji, všechno, co mám, je právě teď tady, v mém náručí. A nikdy to nepustím.
Tentokrát byl příběh o Henrym, který jako bodyguard dostal na starost pohlídat senátorovu dceru, jenže se to zvrtlo. Ona to na něj začala zkoušet a on se fakt dlouho snažil odolat, jenže když si ženská něco vezme do hlavy, má vůbec chlap šanci? Brala bych, kdyby v knize bylo trošku víc počteníčka o Robertovi a Mikeovi, jak se jejich život vyvíjel dál, ale nakonec tam nějaké útržky přeci jen byly. Takže za mě hezké čtení, určitě mohu doporučit všechny tři díly.
Příběh z mafiánského prostředí, ze kterého lze uniknout pouze smrtí. Zajímavé seznámení "Stránečky" a Mike, potom jejich nové seznamování a objevování jejich nového vztahu a najedou šok. V tu chvíli jsem si říkala, tak tohle snad ne. Ale nakonec... Určitě knížka stojí za přečtení, už se těším na další pokračování, které by mělo být o Robertovi.
"Co to sakra je?" Škubne hlavou k mým zavazadlům. Rozpačitě polknu. "Vždyť jsem ti to říkala. Musím odjet." "A včerejší noc? Co kurva znamenala ta včerejší noc?" "Rozloučení," zamumlám a ucítím lehké bodnutí studu.
I tento druhý díl se velmi pěkně četl. Prolíná se zde život současnosti a minulosti. Konečně se zde začíná odhalovat, jak některé věci si člověk dokáže vykreslit jinak, než jak ve skutečnosti opravdu byly. A samozřejmě konec takový, že chce člověk sáhnout po dalším dílu, aby věděl, jak to celé dopadne. Whnitney i Lincolnovi bych přála, by jim osud přestal házet klacky pod nohy a mohli konečně být spolu šťastní. Tak uvidíme, jak to v příštím díle autorka vymyslela.
"Luciano je mrtvý," vytáhla jsem na světlo zbraň, kterou všichni mafiáni znali a věděli, co znamenala. "Přivítejte mě jako nového BOSSE Francouzské spojky?" a zbraní jsem vystřelila do vzduchu.
Další krásná kniha z mafiánského prostředí. Musím říci, že tato byla snad ještě lepší než -Perský květ-. Dostal mě ten zvrat, tohle jsem vážně nečekala. Přestavovala jsem si jiný děj, autorka mě vážně dostala. Věkový rozdíl, no tak to je zřejmě každého věc, když přijde láska, srdci se prostě nedá poručit. Přečtení knihy určitě doporučuji.
Dostalo se mi také poděkování za recenzi od autorky, vážím si toho, přeji jí mnoho úspěšných knih.
Zmateně se na mě podíval. "Ty jsi mi udělala dva miminkovský mráčky?" "No, já doufám, že je tam jenom jeden." Položila jsem si ruku na břicho. "Tentokrát." Viděla jsem ten okamžik, kdy mu to došlo. Vykulil oči a jeho výraz byl plný radosti. Pak přede mnou klesl na kolena.
Další krásná romantická knížka, ve které se hlavním účastníkem stává Ronan, jeden ze synů Aidena a Cami. Takže pokračuje další generace BAM a ABC. Prostě tuhle sérii celou miluji a můžu jí jedině doporučit, už se těším na pokračování - Láska s Liamem. No a jen doufám, že u této autorka neskončí... A aby nebyla jen samá pozitiva, tak negativum byla přezdívka - pipinka, to jsem fakt nějak nemohla překousnout :-).
"Když se srdce rozdělí samo proti sobě, nemůže obstát alespoň se to říká. Milujete je oba a ničí vás to."
"Spojili jste své duše v jedinou už jako děti. Nemohla bych Willa tolik milovat, kdybych nemilovala i tebe. A nemohla bych milovat tebe tak, jak tě miluji, kdybych nemilovala Willa, jak jsem ho milovala."
Krásný příběh života Tessy, lovců stínů, čarodějů, vlkodlaků a dalších přátel, no a samozřejmě i nepřátel. Jsem ráda, že jsem na tuto sérii v databázi knih z čtenářských příspěvků narazila. Určitě stojí za přečtení, mě se moc líbila.
Zajímavé a čtivé. Jak můžou vypadat příběhy za zavřenými dveřmi pětihvězdičkového hotelu? Po přečtení knížky již budete v obraze :-).
Colin pokročil ke mně a sedl si do dřepu, aby mi viděl do očí. "Byla to jenom jednorázová záležitost," dopověděl. "Nemusíš si dělat starosti, že se budu cítit nesvůj, až tě příště uvidím, nebo něco takového."
Jo, tak to si alespoň namlouvali, že to je jenom jednorázovka. Ač se to na malinkou chvilku zkazilo jeho šílenou expřítelkyní, nakonec to dopadlo: "A žili šťastně až do smrti." Oddechová hezky čtivá romantika z lékařského prostředí.