MAU256 komentáře u knih
Příjemné oddechové čtení, pěkně jsem se bavila. Moc se mi líbilo, jak se měnil jejich sousedský vztah. Trošku mi vadila přezdívka "kobylka", ale pokud to nevadí tomu, komu je určena, tak ostatním to může být fuk. Romantickým dušičkám pro odpočinek a k dobrému vínečku mohu jen doporučit.
Zajímavé a čtivé. Jak můžou vypadat příběhy za zavřenými dveřmi pětihvězdičkového hotelu? Po přečtení knížky již budete v obraze :-).
No nevím, tohle bylo hodně zvláštní. Přečetla jsem proto, že jsem chtěla vědět, jak to mezi Richardem a Beátou dopadne.
Zase jsem si naběhla, když jsem začala číst knihu, která má pokračování, které ještě není v běhu, protože ten konec...
Griffin - sakra, byl dokonalý, jenže to Nathaniel taky a Morgan, no myslím, že tady není o čem mluvit. A vzpomínky, které Swayze prožívá, které nemůžou být její, neboť ona v té době ještě nebyla na světě? Bylo to super čtení, už se těším na pokračování, doufám, že nás autorka nenechá moc dlouho čekat.
Oddechová volně plynoucí romantika z právnického prostředí. Žádná zápletka, žádné velké přemýšlení, jen jedno špatné zhodnocení situace a osm let rivality. Ale nakonec ...
Pokračování příběhu lásky Jacka a Tru. Museli překonat pár překážek, ale nakonec to dopadlo tak, jak mělo.
"Nejdřív bych ti chtěl říct, že tě miluju a že na ničem jiném než na tobě mi nezáleží. Ale bojím se. Jsem vyděšený. Bože, Tru, když jsi mi řekla, že jsi těhotná, problesklo mi před očima celé moje dětství." Zhluboka se nadechl. "To byl ten důvod, proč jsem utekl - kvůli vlastním obavám, kvůli strachu, že nedokážu být dobrým tátou. Ne proto, že bych nechtěl tebe nebo dítě."
Jedno opilecké rozhodnutí a je tu manželství uzavřené ve Vegas. Jenže Wyatt je šéf a Natalie jeho zaměstnankyně, takže na pořadu dne je anulování, ale je to správné rozhodnutí? Vždyť se k sobě hodí. No a jak to vlastně dopadne? To si každá romantická dušička domyslí...
Jestli máte rádi romanticko-erotické knížky, které jsou psané s humorem a chcete si u tohoto odpočinout a nemuset moc přemýšlet, tak šup do čtení.
Knížka mě mile překvapila. Leka mě úplně dostal, co kvůli Bitsy dokázal, bylo to neuvěřitelné. A ten epilog po mnoha letech, díky.
Colin pokročil ke mně a sedl si do dřepu, aby mi viděl do očí. "Byla to jenom jednorázová záležitost," dopověděl. "Nemusíš si dělat starosti, že se budu cítit nesvůj, až tě příště uvidím, nebo něco takového."
Jo, tak to si alespoň namlouvali, že to je jenom jednorázovka. Ač se to na malinkou chvilku zkazilo jeho šílenou expřítelkyní, nakonec to dopadlo: "A žili šťastně až do smrti." Oddechová hezky čtivá romantika z lékařského prostředí.
"Teď už jsi jen můj," zašeptala jsem mu do úst. Spokojeně přitakal a znovu mě políbil na rty.
Krásně čtivá romantika z mafiánského prostředí a láska až navěky. Nico udělal vše, aby ji dostal, ani smrt člověka pro něj nebyla žádnou překážkou. Jediné, co nemohl ovlivnit, bylo její srdce, když si myslel, že miluje jiného, to ho ničilo, ale nic není takové jak se na první pohled může zdát. Elena se snažila odčinit smrt, která se stala kvůli jejímu rozhodnutí. Aby mohla dál žít se svým svědomím, musela zalhat, krást a málem tím ztratila lásku svého života. Pro ty, kteří mají romantické srdce, mohu jen doporučit, neboť se nemusí bát špatného konce :-).
"Proč nechceš, abych tě milovala?" zašeptám. "Když mě začneš milovat, není cesty zpět, miláčku. Nemůžeš se vrátit. Nemůžeš přestat. Je to trvalé a na celý život."
Tak tohle byla zas jízda. Už se zde pár věcí objasnilo. A zas tu máme ten konec. Kde je další díl???
"Vždycky jsem byl." Pusa mi nefunguje správně. "Vždycky jsi byl co?" "Tvůj." Něžně vezme můj obličej do dlaní. "Vždycky jsem byl tvůj. A ty ... Už teď jsi moje všechno. Jsi moje hudba, Bren."
Další krásně čtivý díl série. Méďu Rye i Brennu jsem si opět zamilovala. Prostě všichni členové a přítelkyně této kapely získali moje srdíčko. Ta doba deseti let, kdy se mezi nimi postupně vše odvíjelo, tak ta je sakra dlouhá. Jedna jediná špatně vysvětlitelná chvilka a srdce je zlomené. Ale chemie a láska, jistě s pomocí osudu, jsou silnější, takže nakonec zlomená srdce jsou zase celá. Určitě doporučuji celou sérii, protože každá knížka je pro romantické dušičky.
"A tady," znovu nás otočil, tentokrát o čtyřicet pět stupňů, "tady bude náš dům." "A jaký bude?" zeptala jsem se. "Šťastný."
Další krásně čtivý příběh, tentokrát se hlavní osobou stala Presley. Její život nebyl jednoduchý, ale dostala druhou šanci. Pod svá křídla si ji vzal Draven, stal se jí otcem, kterého si vždy přála a ona pro něj byla jako dcera. Když ji Jeremiah nechal samotnou před oltářem, celé její nové rodině se ulevilo, neboť ho nikdo neměl rád. A pak se objevil Shaw. Doporučuji přečtení jak "Krále" tak "Rytíře", neboť zatím všechny tři knihy jsou super.
No, tak tady nevím co napsat. Knížky od této autorky se mi moc líbily, ale tahle ne. Bylo pár okamžiků, kdy jsem se zasmála, ale jinak mě knížka moc nebavila.
Osud si dokáže vážně pohrát, Aspyn a Troy , kteří se na škole nesnášeli, se nyní opět setkávají. Jenže už jsou starší a možná i moudřejší, jenže každý má tajemství z minulosti, které ho tíží.
Kniha se četla dobře, ale autorka má mnohem lepší.
Tak tohle bylo dokonalé. Od začátku až do konce jsem se neskutečně bavila. Párkrát jsem se přistihla, že mi od smíchu stékají slzy. Opravdu knížku doporučuji si přečíst.
Nebylo to úplně špatné, ale nějak mě to nevtáhlo. Všechno to bylo až příliš rychlé. Chápu, že láska na první pohled existuje a mezi nenávistí a láskou je jen tenká hranice, ale tady mi to prostě nějak nešlo uvěřit.
"Vůbec nic - mám to," vydechla, a když ruku vytáhla, v prstech svírala starou zkrabacenou obálku, na jejíž přední straně Leo rozeznal Dukeův rukopis a několik slov: Pro Lily, Cesta do pekel.
Ze začátku jsem se nějak nemohla začíst, ale pak se to rozjelo a už jsem se nemohla dočkat jestli najdou to, co hledají. Kniha plná dobrodružství, luštění hádanek a šifer, přátelství, ale i zrady a lásky.
"Myslíš si, že máš podělanej život? Zkus mít všechno, co jsi kdy mohla chtít, ale nebýt šťastná. Nemít někoho, koho můžeš milovat a bydlet tu s ním. Myslíš, že mám dokonalej život? No, nemám, Whitney. Dokonalost zmizela z mýho života v den, kdy ses provdala za jinýho muže."
Od knížky se nešlo odtrhnout a jako vždy konec, ke kterému potřebujete hned další díl.
"Jsem tady kvůli tobě, Jasone. Uvědomila jsem si, že jediný člověk, který by mi mohl zlomit srdce, je jedině ten, kdo by ho měl mít."
Hezký romantický příběh s velmi zábavnými přestřelkami mezi hlavní dvojicí. Právnička Taylor se mi moc líbila a Jason "nejvíc sexy chlap", co dodat? Jestli hledáte odpočinkové čtení, je to ideální volba.