MAU256 komentáře u knih
"Nemusíš se mě bát." Začala mě vískat ve vlasech. "Jsem jenom ženská, co miluje rozbitýho chlapa." "A já jsem jenom chlap, co miluje rozbitou ženskou."
Příběh z mafiánského prostředí, brutalita, znásilňování, drogy, pašování, vraždy a žádné druhé šance. A přece Danny druhou šanci dostane, a to přímo od mafiánského bosse. A Danny dá zase druhou šanci na lepší život Rose. Oba jsou rozbitý, zřejmě proto k sobě tolik pasují.
Hezký příběh s detektivní zápletkou, no a samozřejmě romantika také nechyběla.
Když přišla FBI s nabídkou, Jordan prostě nemohla odmítnout, neboť není nic, co by pro svého bratra/dvojče neudělala. A že při tom utajovaném úkolu získala lásku, tak to byla samozřejmě třešnička na dortu. Příběh jsem si užila, těším se na další knížky této autorky.
"Co to sakra je?" Škubne hlavou k mým zavazadlům. Rozpačitě polknu. "Vždyť jsem ti to říkala. Musím odjet." "A včerejší noc? Co kurva znamenala ta včerejší noc?" "Rozloučení," zamumlám a ucítím lehké bodnutí studu.
I tento druhý díl se velmi pěkně četl. Prolíná se zde život současnosti a minulosti. Konečně se zde začíná odhalovat, jak některé věci si člověk dokáže vykreslit jinak, než jak ve skutečnosti opravdu byly. A samozřejmě konec takový, že chce člověk sáhnout po dalším dílu, aby věděl, jak to celé dopadne. Whnitney i Lincolnovi bych přála, by jim osud přestal házet klacky pod nohy a mohli konečně být spolu šťastní. Tak uvidíme, jak to v příštím díle autorka vymyslela.
Příběh Tennessee, která udělala jednu chybu a všichni jí to dávají sežrat, hlavně její rodina, to jako vážně? Já jí fandila hned od začátku, porodit takto brzy a vychovat Beara tak, jak to dokázala ona, smekám, je to zlatíčko, které stojí vždy na straně mamči. Ale vadilo mi, že se nechala srážet, a chovala se jako největší děvka, proč? Naštěstí díky Cruzovi se stala zase sama sebou. A Cruz? Chtěl ji, vždycky, už od školky. Jenže to dopadlo jinak, než si přál, ale nakonec... Určitě pro romantické dušičky knížku mohu jen doporučit.
Čtivý romantický příběh s malou zápletkou. Ian zazobanec, jehož začátky nebyly nijak růžové, ale svou vůlí to dotáhl tam, kde nyní je a teď ho někdo chce záměrně potopit a nasadí na něj kontrolu, Laru. Jejich přitažlivost, dialogy, chemie, prostě vše super. Už se těším na příběh Matta a Sabriny.
"Hej," řekl. "Já si vždycky volil tebe. Od samého začátku. Znovu a znovu. Nikdy jsem ti nepřestal dávat přednost."
Krásné pokračování příběhu Scotta, Tess, Kendry a Teyany. Ač se je snažili rodiče Scotta rozdělit, on si už vybral. A s nemalou pomocí lidí, kteří stáli při nich, se jim podařilo získat to, po čem jejich srdce toužila. Musím říci, že se mi tento díl líbil o kousek více než díl první.
Knížka se mi moc líbila. Bože, kdo by nechtěl Elliota, úplně jsem si ho zamilovala a samozřejmě i celou jeho rodinu. Macy mi bylo straně líto, v tak mladém věku ztratit maminku a pak i tatínka. A její spřízněná duše? Nedalo se od knížky odtrhnout, protože jsem chtěla vědět, jak to bylo, že to skončilo na 11 let odloučení. A to mě dostalo, život prostě není fér. Líbilo se mí střídání období. A jsem ráda, že pro romantickou dušičku to mělo takový konec. Knížku mohu jen doporučit.
"Všechno se mi to sesype, Tey. Je to domeček z karet, Kendra se všechno dozví a Scott mě bude nenávidět a PLTD nedostane sponzora a Sára mě nezaměstná a Scott mě rozhodně bude nenávidět."
Má první kniha od této autorky, ke které jsem se dostala díky komentářům zde v databázi knih. A musím říci, že se četla skvěle. Ač jsou Tess a Scott každý z jiné společenské vrstvy, neskutečně je to k sobě táhne. Začetla jsem se a najednou byl konec, a to jako vážně? Takže jsem ráda, že jsem si hned vypůjčila i druhý díl :-).
A třebaže už neřekla ani slovo, Kyle pochopil, že už nikdy nebude pochybovat o tom, co k němu Rylann cítí. Měla na sobě jeho flanelovou košili. "Ty sis ji nechala," řekl tiše. "Celou tu dobu jsi ji měla u sebe." Přikývla. "Devět let jsem tuhle zatracenou košili měla u sebe, vláčela jsem ji přes celou zemi a zpátky." Kyle se dotkl její tváře, jemně jí palcem utřel slzu. "Proč?"
Oddechová, romantická knížka opět z právnického prostředí. Nečekejte žádné velké zvraty, ale nějaká malá akcička se zde také najde. Devět let uplynulo od doby, kdy jí slíbil, že jí vyzvedne a vezme na večeři, jenže už se neukázal, ale nakonec to přeci jen dopadlo tak, jak před těmi lety mělo.
"Luciano je mrtvý," vytáhla jsem na světlo zbraň, kterou všichni mafiáni znali a věděli, co znamenala. "Přivítejte mě jako nového BOSSE Francouzské spojky?" a zbraní jsem vystřelila do vzduchu.
Další krásná kniha z mafiánského prostředí. Musím říci, že tato byla snad ještě lepší než -Perský květ-. Dostal mě ten zvrat, tohle jsem vážně nečekala. Přestavovala jsem si jiný děj, autorka mě vážně dostala. Věkový rozdíl, no tak to je zřejmě každého věc, když přijde láska, srdci se prostě nedá poručit. Přečtení knihy určitě doporučuji.
Dostalo se mi také poděkování za recenzi od autorky, vážím si toho, přeji jí mnoho úspěšných knih.
Propletla jsem si levou ruku s tátou. Cortado k nám přistoupil. Vzala jsem i jeho ruku a stejně tak propletu svoji pravou ruku s ním. "Jste moje rodina. Chci vás ve svém životě," políbila jsem ruku táty, pak ruku strýčka. "A stejně jako moje maminka, chci jít za hlasem svého srdce," pohlédla jsem k Lorenzovi.
Moc pěkný příběh z mafiánského prostředí. Začátek byl hodně volný, až tak v polovině se to začalo pořádně rozjíždět. Sophii jsem si oblíbila, její láska k bylinkám byla úžasná. K Lorenzovi a jeho lásce k ní, no asi nemám slov, takovou lásku by si přál snad každý. Cortado - prostě si šel za svým, už se těším na jeho příběh. Knížka byla čtivá, mohu jen doporučit.
"To ty moje kvarky," řekla Ursa. "Počkat," namítl, "já myslel, že jsme s těma kvarkama už skončili." "Jak tě to napadlo? Vždyť se kolem mě pořád dějou dobrý věci."
Moc se mi líbila obálka knihy a její název. Magický příběh, který byl vymyšlen Ursou, která se tímto chránila před špatnou událostí z minulosti. JO si zažila špatné chvíle, ale její kamarádka Tabby jí dodávala potřebnou sílu v těch situacích, kdy to nejvíc potřebovala. A pro Gabeho se takovou Tabby stala JO. V knížce nechyběla troška napětí ani romantika. Hezky se četla, prostě pěkná oddechovka.
Nějaké ruce zakrývají ty moje a on říká: "Puso. Zůstaň se mnou." Jestli to má být to poslední, co kdy uslyším, jsem s tím pitomě spokojená.
Snadno se nechá člověk přesvědčit, že ten, koho milujete, vás podvádí a než si to vyříkat, radši se sbalit, odejít a zlomit dvě srdce. Tak přesně tohle se stalo Clem, která se nechala přesvědčit, že Ed a Tessa jí podvádí. Odešla, ale to zřejmě nestačilo, proto byla napadena. Po útoku, který přežila, však ztratila paměť, změnila se. Dostala druhou šanci na život i na lásku. Knížka se moc hezky četla, malá zápletka a romantika, co víc si ještě přát?
Zmateně se na mě podíval. "Ty jsi mi udělala dva miminkovský mráčky?" "No, já doufám, že je tam jenom jeden." Položila jsem si ruku na břicho. "Tentokrát." Viděla jsem ten okamžik, kdy mu to došlo. Vykulil oči a jeho výraz byl plný radosti. Pak přede mnou klesl na kolena.
Další krásná romantická knížka, ve které se hlavním účastníkem stává Ronan, jeden ze synů Aidena a Cami. Takže pokračuje další generace BAM a ABC. Prostě tuhle sérii celou miluji a můžu jí jedině doporučit, už se těším na pokračování - Láska s Liamem. No a jen doufám, že u této autorka neskončí... A aby nebyla jen samá pozitiva, tak negativum byla přezdívka - pipinka, to jsem fakt nějak nemohla překousnout :-).
"A stačí ti jako důvod to, že tě miluju, Gianno? A co třeba to, že mám dojem, že jsem tě miloval od první chvíle, co jsem tě spatřil? A že kdybys zemřela, tak bych si našel způsob, jak být zase s tebou?"
"Já tě taky miluji, abys věděl." Zarazil se a pak hrdelně zamručel. Zvedl mě ze země, takže jsem měla oči ve stejné výši jako on, přitiskl rty k mým a hluboce a téměř omluvně zachraptěl: "Teď už tě nikdy nenechám odejít."
Stejně čtivá jako první díl, taktéž z mafiánského prostředí. Ani jeden z nich neměl dětství, jak by mělo malé dítě a dospívající mít, poznamenalo je to, ale nakonec je naštěstí láska dostihla, i když zprvu byla nenávistí.
Jak tenká je hranice mezi láskou a nenávistí? Connor miluje Rory už od školky. Od té doby si taky dělají různé naschvály, za které později dostávají zákazy návštěv různých restaurací a také se občas dostanou do vězení. Jednoho dne však přijde zakázka, na které musí oba spolupracovat. A zde se naskytne Connorovi šance, jak Rory získat. Všechny tři knihy se velmi dobře četly, mohu je jen doporučit.
"Když se srdce rozdělí samo proti sobě, nemůže obstát alespoň se to říká. Milujete je oba a ničí vás to."
"Spojili jste své duše v jedinou už jako děti. Nemohla bych Willa tolik milovat, kdybych nemilovala i tebe. A nemohla bych milovat tebe tak, jak tě miluji, kdybych nemilovala Willa, jak jsem ho milovala."
Krásný příběh života Tessy, lovců stínů, čarodějů, vlkodlaků a dalších přátel, no a samozřejmě i nepřátel. Jsem ráda, že jsem na tuto sérii v databázi knih z čtenářských příspěvků narazila. Určitě stojí za přečtení, mě se moc líbila.
Krásné pokračování příběhu. Pár zvratů, pár nových tváří, zrada, smrt, láska Tess, která je silná pro Willa i Jema. Jsem zvědavá jak vše nakonec dopadne. Proto jdu rychle sáhnout po dalším díle. Snad bude stejně čtivý.
Hezké romantické oddechové počteníčko. Jako i v prvním díle, tak i v tomto jsem se bavila vztahem Bradford X jídlo. Taky se mi moc líbily rodinné vztahy. Ale dost mi vadilo, jak bylo stále poukazováno na tloušťku Zoe. Jinak to bylo čtivé, nakonec dětí jako smetí a jídla stále nedostatek :-))).
Na knížku jsem narazila díky komentářům zdejších čtenářů, tak jsem ji zkusila. Knížka mě vtáhla do děje a než jsem se nadála, byl konec, takže honem sehnat a začíst se do dalšího dílu.