MAU256 komentáře u knih
Zavřela jsem oči a políbila ho, jak mě před chvílí políbil on Teď už jsem nepochybovala, že má smysl, abychom byli spolu, protože každý zvlášť nejsme nic.
Další díl série, Jet byl prostě neodolatelný, frontman metalové kapely, potetovaný, na kontě nespočet zářezů, jenže něco mu přece jen chybělo, ONA. Ayden to neměla jednoduché, snažila se odprostit od minulosti, jenže ta si ji našla. Ale i přes veškeré nesnáze, které oba pronásledovaly, to nakonec dopadlo moc dobře. Knížka se četla hezky, nic náročného, prostě odpočinkové čtení.
Nick i Harper se mi moc líbili, měli mezi sebou skvělý humor a chemie samozřejmě také nechyběla. Kniha je tak z poloviny o sexu, ale to přece ničemu nevadí. Začalo to jednoho dne v Central Parku, když si chtěla Harper vystřelit ze svého bratra, a to scénkou, kterou pro něj s Nickem nachystali. A právě tímto kouskem to pro ně začalo. Sice jim to chvilku trvalo, než to pochopili, ale nakonec to Harper i Nick našli. Knížku jsem si užila, pro odpočinkové čtení můžu jen doporučit.
To je důvod, proč mi líbání a milování s tebou nikdy nepřipadalo jako lekce. Nepřipadalo mi to jako trénování, Nicku. Vždycky mi to připadalo opravdový.
Pro mě to taky bylo vždycky skutečný, řeknu tiše. Vždycky to byla pravda.
Prokurátor a advokátka, on je na lovu, ona se prostě jednou konečně rozhodla. Ani jeden z nich však netušili, kdo ten druhý je, o to přišel větší šok, když se setkali v soudní síni u jeho největšího případu. Jenže ona obhajovala protistranu.
Jemně jsem projel prstem po krajce. Kinga se na mě podívala a zašeptala: "Máš pravdu, střízlivá už tedy nejsem... Asi to zabalím a půjdu na pokoj."
No a jak to s nimi nakonec dopadlo? Knížka není špatná, stojí za přečtení.
Příběh Wyatta, který po špatném rozchodu svých rodičů uteče pracovat do NY, kde začne žít nezřízeným životem, který ho však začne unavovat. Potřebuje něco, co zde nenajde, rozhodne se proto na nějaký čas vrátit zpět domů. Zde jakoby se vrátil v čase konečně pochopí, co je pro něj důležité - ONA. Jeho kamarádka, po které vždy toužil. Něco se však stalo, dostane u ní další šanci? Knížka se moc hezky četla, je to takové odpočinkové čtení.
Sleduje mě se zranitelným a upřímným výrazem a něžně mi přejíždí prsty po košili. Ten okamžik se bolestně vleče a já poznám, že s odpovědí váhá že váhá překročit tu hranici, za kterou jsme strávili celý život.
Další krásně čtivé pokračování příběhu Layly. Asi se mi líbil o trošičku víc než první díl. Mrzelo mě, jak se k ní zachoval "její klan". Fandím Zaynovi i Rothovi, přála bych jim, aby se nakonec Layla nějak rozdvojila, aby ji měli každý a ona měla oba. Protože vybrat si mezi těmito dvěma, nezávidím rozhodování. Asi od poloviny knížky jsem začala tušit, kdo by mohl být Lilin, nemýlila jsem se. Už se moc těším na pokračování. Doufám, že nás autorka nenechá moc dlouho čekat.
Další krásně čtivá knížka této autorky. Mad byla super, trošku ztřeštěná, nerozhodná, ale s velkým srdcem, které nedokázalo říci ne, hlavně pro ty, které miluje. Chase, no co k němu dodat, ze začátku jsem ho nenáviděla kvůli tomu, co provedl Mad, ale postupem času, kdy jsem zjistila, proč to udělal, jsem si ho prostě zamilovala stejně jako Mad. Zato Amber a Juliana bych nejraději zašlapala do země. Co mě však dostalo, byly dopisy, které napsala Maddie maminka. Romantickým dušičkám by tato knížka neměla chybět v kolonce přečtených :-).
"Ty blázínku," zaúpěla jsem. "Jsi naprostý, totální idiot. Vždycky jsem tě milovala. Odjakživa jsem tebou byla posedlá. Proboha, vždyť jsem tě přemluvila, abys mě políbil."
A právě tím prvním polibkem vše krásné, co mezi sebou měli, bylo zničeno. Protože tímto se dotknul pro něj nedotknutelného. Otec "princezny se stříbrnou lžičkou" zasáhl a v ten jeden okamžik změnil jejich osudy. Moc hezky se knížka četla, ač je jasné, jak to celé skončí, bylo to hezké čtení. Tahle autorka prostě nezklame, romantickým dušičkám vřele doporučuji.
Knížka byla velmi čtivá. Líbilo se mi oslovení "Tulipánku", bavila jsem se u Tylerových hlášek. A jsem ráda, že i mezi pracháči má spravedlnost své místo. Pro romantické dušičky doporučuji.
"Vím, že jsi zpropadeně nezávislá, ale potřebuju tě mít u sebe Tulipánku. Nechal jsem tě odejít. Mohl jsem za tebou běžet a prosit tě, aby ses vrátila, ale všechno jsem to v sobě zadusil a kvůli rodině jsem šel dál, abychom všechno napravili, a to jsme taky udělali. Ale už není žádný další pomalu. Už žádnej odstup. Žádnej čas na nadechnutí. Teď je náš čas. Teď jsme my."
Přistoupil jsem k ní a s očima upřenýma do jejích, zatímco ona těkala pohledem mezi mou tváří a mýma rukama, jsem řekl: Jsi pro mě ta jediná. Vždycky. Budeš. Ta. Jediná. Zavřela oči, po tvářích jí stékaly další a další slzy.
Tak tohle byla zase nálož. Tak smutný a přeci krásný příběh Archera a Bree, zlomených duší, kterým osud dopřál cestu, aby se našli a vzájemně si pomohli vypořádat se se svými démony minulosti. Díky za epilog, tohle vždycky srdce potěší. Knížku mohu jen doporučit.
Moc hezké čtení. Totožnost "Hackera" jsem si tipla hned ze začátku a trefa :-). A ona ho pak hezky dostala. Jess byla super, bojové umění, no tak to není nikdy na škodu. Sára, tak tu bych opravdu za kamarádku nepovažovala. A co se vyklubalo z Jirky? Určitě doporučuji, je to hezká oddechovka.
Byl to velmi čtivý příběh dvou lidí, kteří to neměli v životě jednoduché. Oba měli tajemství, která chtěli nechat pohřbená. Tohle by nikdo neměl zažívat. Díky za epilog, jinak by mi asi balení kapesníčků nestačilo.
Příjemné nenáročné čtení. Daniela i Emmu jsem si hned oblíbila. Nedej na první pohled, protože zdání klame. Dan zlomený rozchodem se rozhodne pro radikální řez a odjede vlakem do Paříže. V tomtéž vlaku se ocitne cestou na pracovní dovolenou také Emma. A zde v super vlaku začíná jejich příběh.
Rocker Jake, bývalá kamarádka Tru a její současný přítel Will. Milostný trojúhelník, ze kterého může vzejít jen jediné, a to zlomené srdce. Bylo mi líto Willa, protože tohle si opravdu nikdo nezaslouží. Tru mi občas lezla na nervi a Jake mě dost naštval, když do toho spadl zpět. Knížka se četla hezky, i když tam mohlo určitě být o pár stránek míň, ale určitě si přečtu i pokračování, neboť mě zajímá, jak bude jejich příběh pokračovat dál.
Nenáročné, oddechové počteníčko, knížka mě neskutečně bavila, no hlavně mě bavily "nehody", naschvály a veškeré lumpárny bratrů. Dohazovačka Pearl a Collin, no ti nemohli být snad dokonalejší. No a když se do toho všichni vloží, tak jak může dopadnou přátelství mezi hudebním snobem a filmovým snobem? Jasně že se objevili i nějaké neshody a nějaká ta překážka, vždyť přece nemůže být vše až tak moc dokonalé. Moc ráda bych si poslechla Nateovu skladbu "31 příchutí tebe".
Další krásně čtivý příběh, tentokrát to byl příběh Jacka. Na něj jsem se těšila už z prvního dílu, byl prostě super. Mrzelo mě, co se stalo mezi ním a Lydií, ale není se čemu divit, kdo by se chtěl koukat na toho, koho miluje, jak se sám ničí? Riley se mi ze začátku líbila, až do chvíle, kdy to všechno zkazila. To ho nemohla poprosit o pomoc, to mu musela takhle vrazit kudlu do zad? A co pak čekala, že jí hned odpustí, takovou zradu? I když jsem byla z jejího počínání zklamaná, nejsme stroje, člověk prostě chybuje a má právo na odpuštění.
Oba díly mohu jen doporučit.
Knížka se mi líbila. Občas mě vadilo chování Molly. Super rady z gay baru, bavila jsem se. Jako vždy ve vztahu, co je komplikací - komunikace. O co je to pak jednodušší, když si to vše vyříkají. Ale nakonec to skončilo dle očekávání, tak za mě dobrý.
Krásně čtivý příběh, jejíž představitelé byli krásní, namakaní a samozřejmě super kluci hrající rugby za NZ. Lily, ač měla oční vadu, se kterou se dá hodně těžko žít, dokázala, že je neskutečně silná osobnost. Fandila jsem jí od začátku. Tak teď honem na další díl, neboť jsem zvědavá, jak jejich vztah bude pokračovat a hlavně se těším na příběh Jacka, který mě neskutečně bavil, až na pár okamžiků, kdy se choval jako kretén, no, nikdo není dokonalý.
Luc - hokejista, který kvůli svému zranění musí hokej opustit. Také ho opustí jeho snoubenka. Je zlomený, proto se rozhodne schovat ke své "mamie". Emma - herečka, jejíž hlavní roli se rozhodli v seriálu ukončit. Svého přítele najde v posteli s jinou. Celý život se jí najednou zhroutil. I ona se rozhodne schovat před světem do malebného Rosemontu. A tady je jejich nový začátek. "Mamie" se je snaží dát dohromady hned od začátku, ale oni se snaží té chemii odolávat, jenže lásce se utéct nedá. Knížka se moc hezky četla, romantickým dušičkám mohu jen doporučit.
Další kniha této autorky a musím říci, že byla opět krásně čtivá. Tentokrát z prostředí ringu těžká váha. To, co vzniklo jako "láska na papíře" se stalo skutečností. Bavila jsem se, jak si Zoe nenechala nic líbit. Bylo mi líto Frey, ale jsem ráda, že se nakonec rozhodla a nastoupí na léčení. Vypít tolik vodky, co pila ona, divím se, že to přežila :-))).
I tento díl byl moc hezký, možná bych řekla, že se mi líbil víc než "Král". Isaiahovi a Ví jsem přála, aby konečně v sobě našli dost odvahy na to, aby si přiznali pravdu o vztahu mezi sebou. A aby konečně překonaly své démony. Konec byl překvapivý, takové rozuzlení vraždy jsem vážně nečekala. Bohužel byl zbytečně zmařen další život. Už se těším na příběh Presley, doufám, že bude ve stejné laťce, jako tyto dva. Určitě doporučuji přečtení.