MAU256 MAU256 komentáře u knih

Co když zůstaneme Co když zůstaneme Sarah Sprinz

I tento druhý díl byl moc krásně psaný. Emmett, který vyrůstal v chudinské čtvrti v karavanu, který obýval se svou rodinou, dědou, babičkou a mladšími sourozenci. Ve škole tvrdě makal, aby dostal stipendium, do toho měl dvě práce a ještě dokázal všem pomáhat. A vedle toho Amber, jediná dcera bohatých architektů. Ze začátku se zdálo, že je to jen rozmazlený spratek, ale postupem času se ukazovalo, jak to ve skutečnosti vlastně je. Při spolupráci nejen na školním projektu se sblížili, vše se zdálo být tak správné, jak v pohádce. Jenže pak přišel osudový okamžik, kdy se vše pokazilo. Může se vše ještě napravit?

"Říkej to pořád dokola." Zavřela jsem víčka. Jeho teplý dech mi ovanul tváře. "Než ti dojde dech."

11.02.2023 5 z 5

Drž mě Drž mě Stacey Kennedy

"Právě teď, v téhle chvíli, jsem možná nejšťastnější, co jsem kdy byl."

Musím říci, že tento díl se mi líbil o kousíček víc než první. Elise, ač si nesla temnotu z minulosti, byla dokonalá. A Archer, tak k němu nemám asi co dodat. Už od první chvíle, kdy se dozvěděl její jméno, i když si to ještě neuvědomil, ho dostala. Je pro ní prostě dokonalá druhá polovička. Jenže si to musí uvědomit i ona. Líbila se mi zápletka, kterou spolu vyřešili, jejich chemie, která byla od začátku nepřehlédnutelná. Knížka byla krásně čtivá, mohu jen doporučit. Doufám, že nám autorka připraví další pokračování, které bude mít co dočinění s Hazel a Kieranem.

10.02.2023 5 z 5

Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

"Když říkám "miluji tě", nemyslím tím to, co mi tvoje společnost přináší v kariéře nebo že miluju tvoji častou chuť na sex. Myslím tím že miluju tebe. Miluju, když se rozesměješ, když vidím tvoje reakce, když tě poznávám v těch nejmenších maličkostech. Miluju, kým můžu být, když jsem s tebou, a věřím ti, že mě nezraníš."

Další krásně čtivé romantické dílo s dávkou sexu. Jelikož jsem přeskočila tento díl, tak jsem už věděla, jak to s těmito dvěma dopadne, ale jejich příběh se mi líbil. To vzrušení z toho, co by se mohlo stát, kdyby je někdo přistihl, úplně jsem Sáru chápala a přála jsem jí takového chlapa, kterého si zasloužila. A Max, i takového sukničkáře dostihla ta bolest hrudi, když o někoho stojíte tak moc. No bože, kdo by takového chlapa nebral, co by pro svojí polovičku udělal skoro cokoli. Romantickým dušičkám můžu jen doporučit.

08.02.2023 5 z 5

My My Elle Kennedy

Ale na té fotce je všechno, co jsem kdy chtěl - muž mých snů a mí spoluhráči. Na chvíli jsem shodil domýšlivý úsměv, který nahradil úsměv tak zářivý, že se skoro nepoznávám.

Hezké pokračování. Jsem ráda, že se mi dostala do rukou i tato druhá kniha. Jamie a Wes jsou oba prostě k sežrání, i když to nemají jednoduché, někteří lidé je prostě nepřijmou. Ale láska je výjimečná a přána všem. No a Blake, tak u toho nemám co dodat, je to šoumen. Knížka byla krásně čtivá, mohu jen doporučit.

07.02.2023 5 z 5

Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Stočil jsem se kolem ní a na zadní část stehna jsem jí napsal - Svět je výjimečný pro ty, kdo jsou sami výjimeční. Tiše jsem doufal, že pro ni budu moc být výjimečný já, uzdravený z divokosti, napravený hráč.

Musím říci, že kniha byla zas báječně čtivá. Ziggy byla super, líbila se mi její nezkušená stránka, kterou s Willem postupně odkrývala. A Will, hráč, který se nechtěl vázat, tak i jeho nakonec dostihla láska.

Romantickým dušičkám můžu jen doporučit, je to krásný únik od reality všedních uspěchaných dnů.

06.02.2023 5 z 5

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kelly Oram

Musím dát zapravdu většině komentářů, že první díl byl super a toto pokračování už tolik ne. Elle jsem samozřejmě fandila, aby se konečně postavila svému strachu. A Briana, tak toho by chtěla snad každá, byl prostě dokonalý, protože vydržet to, co dokázal on. I přesto byla knížka čtivá a jsem ráda, že jsem si jí přečetla.

05.02.2023 3 z 5

Cinder & Ella Cinder & Ella Kelly Oram

Hezký příběh neskutečně odvážně Elly, které život nadělil hodně těžký osud, ale ona to nevzdala, i když párkrát chtěla, ale nakonec to dokázala. I přes veškerou bolest dokázala mít srdce na správném místě. Získala přátele, rodinu ale hlavně měla svého přítele Cindera, i když se nikdy neviděli, ale jednou k tomu přece dojít muselo. Zamilovala jsem si ji hned od začátku. Cinder x Brian, no co k němu dodat. Jistě neodolatelný, sexy, bohatý, jenže to pro něj nebylo to nejdůležitější, to byla "jeho" Ella. Líbila se mi bohusová scéna z pohledu Briana. Hned se vrhám na další díl.

Oba jsme věděli, že odpověď znám. Brian se ke mně naklonil a upřeně se na mě zadíval. Šibalsky se usmál a zašeptal: "řekni auto".

04.02.2023 5 z 5

Ano, pane řediteli Ano, pane řediteli Lucie Srňánková

Tak to byla jízda - šéf a jeho podřízená. Míša se mi líbila, a to nejen proto, že je má jmenovkyně, ale hlavně pro svoji odvahu, ale to jak se mu rychle vzdala, mě trošku vadilo. Adam byl ze začátku pěkný kr..én, ale postupně se z něj stával můj oblíbenec. Takže tato knížka je pro toho, kdo má rád romantické knížky, u kterých se dá vypnout, odplout do jiného světa, ve kterém je nekonečně mnoho sexu, nenávist, lásky, zrada, ale hlavně očekávající konec... Byla hezky čtivá, mohu jen doporučit.

"Tohle byl můj plán. Za pár týdnů to bude rok, co jsme si vyznali lásku, a já ..." Místo dokončení věty nadzvedl víčko od krabičky.

01.02.2023 5 z 5

Polib mě znovu Polib mě znovu Stella Tack

I tato kniha tentokrát o bodyguardce Silver byla moc hezky čtivá. Při příjezdu ke svému kamarádu Ryaenovi a jeho přítelkyni Ivy, které známe z prvního dílu, se na letišti vyskytne ve správném okamžiku na správném místě, aby mohla zachránit Prescota - prince. Pomůže mu dostat se zpět k autu a své rodině. A od té doby začíná "jejich" příběh. Byla jsem ráda, že zde figurovali Ryan i Iva, a že jejich příběh pokračoval dál. Obě knížky mohu jen doporučit.

01.02.2023 5 z 5

Polib mi dortík Polib mi dortík Helena Hunting

Krásně čtivý příběh Blaire, která se snaží samostatně bez rodiny si otevřít svojí vlastní cukrárnu. Jenže to nebude tak jednoduché, jak si představovala. Vedle v budově totiž právě provádí rekonstrukci baru Ronan. Líbila se mi chemie mezi nimi, jejich pošťuchování, bylo to super čtení.

30.01.2023 5 z 5

Co když se utopíme Co když se utopíme Sarah Sprinz

Co kdyby - slova, která vás dokážou zničit. Laurie, která ztratila nevlastního bratra, potřebuje zodpovědět na otázky, aby mohla žít dál, proto se přestěhovala a začala studovat jinde, jenže minulost jí stejně dostihne. A Sam, ztracen z toho, že nedokázal zachránit Austina. A pak gravitace, která je k sobě přitahuje. Jenže dohromady je spojí lež, a ta má krátké nohy. Takže co se stane, až pravda vyjde napovrch? Jako vždy, někoho to bude hodně bolet. Moc hezky psaná knížka, i když má v sobě hodně smutku.

"Slib mi to," zašeptal, načež mi nohy málem vypověděly službu. "Už žádné lži, už žádná tajemství. Chci tě celou, nejen demo verzi. Od začátku do konce, lepší i horší chvilky. Opravdovou Laurie. Tak zní dohoda."

29.01.2023 5 z 5

Slíbila jsi, že budeš žít i za mě Slíbila jsi, že budeš žít i za mě Caréne Ponte

"Jsme kamarádky už od mých šesti, Molly. Znám tě líp než kdokoliv jiný. Takže vím, že máš na mnohem víc ... Zasloužíš si něco lepšího než ten přízemní život, do kterýho ses uvrtala jen z toho svýho podělanýho strachu ze samoty."

Byla to hezká knížka, i když vlastně začala na základě smrti. Dopisy psané od kamarádky, aby s ní mohla být ještě další rok, jí pomohly najít samu sebe. A jakmile se s tím smířila, tak i lásku pro život.

28.01.2023 4 z 5

Ochraň mě Ochraň mě J. L. Beck

Druhý díl byl stejně rychlý jako první díl a musím říci, že i stejně čtivý. A stejně jako v prvním díle jde o přitažlivost protikladů: kriminálník a čistá duše. Násilí, vražda, sex a nakonec opět ... láska až navěky. A že je vše tak rychlé, no je zřejmé, že to autorka tak cítí - láska skoro na první pohled a kvůli ní i změna osobnosti. A konec, který očekává další díl.

27.01.2023 4 z 5

Pokud se ještě setkáme Pokud se ještě setkáme L. J. Shen

Další pěkná knížka této autorky. Nenávist - láska, jak snadné je překročit hranici mezi nimi. Ze začátku jsem nechápala Mala, proč je na Rory tak naštvaný, ale postupem čtení se vše začalo vysvětlovat. Kathleen jsem nesnášela, to co provedla, byla dost velká podpásovka. No prostě jsem fandila Rory. Knížku jsem nemohla odložit, potřebovala jsem vědět, jak jejich příběh dopadne, můžu jen doporučit.

26.01.2023 5 z 5

Pilot playboy Pilot playboy Vi Keeland

Krásná romantická knížka. Carter i Kandall mi sedli hned od začátku, i když jejich láska byla sakra rychlá, no ale proč ne. Líbilo se mi, že se zde autorka malou zmínkou vrátila k Aubrey a jejímu "domácímu mazlíčku", bylo to super. A aby nebyla láska tak jednoduchá, musela zde být nějaká zápletka, která jí alespoň trošku ublíží.

Bylo to hezky čtivé, romantickým dušičkám můžu doporučit.

24.01.2023 5 z 5

Přitažlivost mezi námi Přitažlivost mezi námi Brittainy C. Cherry

"A Lucy?" zavolala na mě Mari a přiměla mě podívat se jejím směrem. "Mýlila jsem se v něm. To, jak tě miluje, je inspirující. To, jak miluješ ty jeho, je dechberoucí. Pokud budu mít někdy to štěstí, že budu cítit byť jen čtvrtinu toho co vy dva, tak zemřu šťastná."

Další dílo této autorky. Je to emočně náročné a přitom tak krásně čtivé. Kniha obsahuje veškeré emoce - lásku, nenávist, bolest, temnotu, strach, štěstí, smutek, radost a v neposlední řadě i smrt.... Kniha se nedá odložit, musíte číst, dokud se nedostanete na poslední stránku, abyste zjistili, jak dokáže láska změnit srdce a s nimi spojené životy.

Všechny knihy této autorky mohu jen doporučit, jsou emočně vyčerpávající a přeci tak nádherné.

22.01.2023 5 z 5

Něco skutečného Něco skutečného Erin Watt

Krásný příběh Oakleyho a Vanghn. On byl až moc známý rocker a ona byla úplně "obyčejná" dívka. Z předstíraného vztahu, který měli mít, se však stalo "něco skutečného".
Je to samozřejmě romantická knížka, která je předvídatelná, ale krásně čtivá. Romantickým dušičkám mohu jen doporučit.

Dávám přednost noci, temnotě a stínům, koutům a skrýším, kde tě nikdo nezná. Kde všichni jen předstíráme, kde masky všichni nosí, všichni nosí do samého konce.

Něžně mě políbí. "Jsi můj, Oakley Forde." "Jo, jsem tvůj." Usměju se jí do úst. "A ty, Vaughn Bennettová, jsi moje."

22.01.2023 5 z 5

Trable Trable Samantha Towle

Smutný a citově náročný příběh Mii. Domácí násilí od otce, od přítele, to je prostě strašné. Kolik toho musela snést. Útěk. Měla štětí, že v restauraci narazila na Beth, která jí poslala za Jordanem. Byl skvělý, on by se pro ni obětoval. Ona se však nejdříve musela vypořádat se svými démony, aby konečně mohla jít dál a našla lásku svého života. Moc hezky napsaný příběh.

Mámimo celé jméno totiž bylo Annabelle. Vždycky jsem ji znal jen jako Belle, ale celým jménem se jmenovala Annabelle. Anna. Proč mi to sakra nedocvaklo dřív? Copak jsem fakt takový pitomec? Belle byla Anna.

21.01.2023 5 z 5

Jezdec Jezdec Skye Warren

"Pak jsme oba ztraceni," zamumlá. "Pat".
"Oba jsme bezmocní. Oba v pasti." Osud, který plánoval pro mého otce, nás spojil dohromady. Kletba, která se odráží čeno-bíle v zrcadle, z každé strany jinak. Ani jeden z nás nemůže uniknout. Ani jeden z nás nechce.

Musím říci, že tento díl se mi líbil víc než "Pěšec". Bylo zde odhaleno pár tajemství rodiny - nic není tak, jak se zdálo být. On si ji koupil za milion, ale přitom už byla dávno jeho. Avery mě občas trošku štvala a od Gabriela oslovení "Malá panno" mě vadilo, neboť o to, aby nebyla, se postaral v prvním díle. Je dalších spousty figurek v šachovnici, tak doufám, že se dočkáme dalšího dílu, závěr by tomu odpovídal, je tam ještě spousta nedořešených tajemství.

20.01.2023 5 z 5

Drzý kravaťák Drzý kravaťák Vi Keeland

Krásně čtivá romantická knížka. Moc se mi líbila povaha Sorayy, nenechala si nic líbit. Ale její pochybnosti a její láska, kterou sama od svého otce neměla, a chtěla jí dopřát Chloe od Grahama, jí málem zničila. Graham, ač byl v práci takový jaký byl, měl srdce na tom správném místě, ovšem schované před světem. Bylo super, že se tam objevil i Chance s malou poznámkou o Aubrey a jejich domácím "mazlíčkovi".

Ke stolu přistoupila servírka a zeptala se nás: "Je všechno v pořádku?" Chloe hrdě prohlásila: "Ano. Bude ze mě starší sestra a mám dva taťky. Jsem gay!"

Graham poznamenal: "Víš, Chloe, to slovo gay znamená šťastný." Chloe se s hlavou stále položenou na mém bříšku široce usmála: "Tak to já jsem hrozně, hrozně moc gay!"

18.01.2023 5 z 5