MAU256 MAU256 komentáře u knih

Válka s láskou Válka s láskou Winter Renshaw

"Nežádám tě o ruku, lásko. Žádám tě, abys se mnou strávila zbytek života."

Byla to taková hezká odpočinková romantická knížka. Jude byl dobrý chlap, ale potřeboval peníze, aby mohl pomáhat svojí sestře a jejím dcerkám, tak se upsal k dohodě. Jenže nemohl tušit, že se zamiluje. Love nechtěla nic, jen začít nanovo konečně žít svůj život, jenže to by naproti v bytě nesměl bydlet on. Hezky se četlo, ale něco mi tam chybělo.

08.03.2023 4 z 5

Utajené noci Utajené noci Liv Morris

Tak jako v prvním díle, ani zde nečekejte nějaké velké věci. Snad jen nečekaný vstup Esmé do Lucasova života. Maggie se nastěhovala k Tesse, tak jak si kdysi slíbily, byly nejlepší kamarádky. Začátky, kdy si hledala zaměstnání, nebyly snadné, jako by jí osud házel klacky pod nohy. Až jednoho dne jí přihrál do cesty Lucase. Ten jí však v tuto chvíli nechal jít, ale jejich cesty se opět zkřížily, a to díky Esmé. Lucas byl však zlomený, jenže Maggie byla odhodlaná mu pomoci.

Moje city uvízly v bludišti minulých chyb a já neznal cestu ven. Ještě nikdy jsem necítil takovou nenávist sám k sobě.

06.03.2023 4 z 5

Král Král Devney Perry

Čtivý příběh členů bývalého motorkářského gangu, kteří se snaží po jeho skončení žít spořádanými životy. Jenže hříchy minulosti nejde jen tak vymazat a očividně je někdo, kdo na ni taky nezapomněl. Je zde romantická linka, taky kriminální zápletka, kterou se však v tomto díle nepodařilo rozlousknout a vrah je stále na svobodě. Oblíbila jsem si Dashe a to jak jeho motorkářskou tak i jeho romantickou stránku. Moc se mi líbily epilogy. Určitě si přečtu další díly, neboť jsem zvědavá, jak budou příběhy všech pokračovat.

06.03.2023 5 z 5

Zakázané noci Zakázané noci Liv Morris

Příjemná romantická oddechová knížka. Nečekejte zde žádné zvraty, prostě jen prožijte příběh Tessy, která se rozhodla v NY ucházet po škole o práci a zamilovala se do sexy právě nezadaného šéfa. A protože je to krásná romanťárna, určitě si dokážete přestavit, jak to dopadne.

05.03.2023 4 z 5

Láska online Láska online Penelope Ward

Další krásně čtivá romantická knížka. Že zde bylo spousty věcí, které by se určitě v životě nestaly? No proč ne, vždyť o tom přece romantické knížky jsou nebo ne? Eden to v životě neměla jednoduché, získat peníze, aby se mohla starat nejen o sebe ale i o Ollieho, potřebovala viděla víc peněz než měla ve své práci, proto dělala to, co musela. A shodou náhod se jednoho dne Ryder na její stránku přihlásil. Ani on to v životě neměl jednoduché. Ona ho však učarovala, akorát to mělo skončit pouze v internetové rovině. Jenže on to tak nenechal.

04.03.2023 4 z 5

Aristokrat Aristokrat Penelope Ward

Krásně čtivý příběh letní lásky, která měla mít pouze určitý čas trvání. A vážně si myslíte, že to takhle se srdcem jde, dát mu jen vymezený čas a pak prostě jít dál? Byli naivní :-). Moc se mi líbil Sig, jak si Felicity stále dobíral, byl bezstarostný, až jednoho dne na něho přišla také řada. A poznal, jaké to je, když se člověk bezhlavě zamiluje, bohužel, jemu zrovna osud moc nepřál. Ale jinak byla knížka za mě super čtení, můžu jen doporučit.

03.03.2023 5 z 5

Můj klenot Můj klenot Lauren Blakely

Ať měl Spencer sebevětší ego, stále měl na mysli, jen aby byla Charlotte spokojená. A to u nejlepších přátel je přece na prvním místě. Jenže okolnosti se změnily. Ač si nastavili pravidla, která neporuší, srdci se poručit nedá. Knížka se četla velmi dobře, i když je zřejmé, jak dopadne, mě osobně to vůbec nevadí, je to prostě romantika pro únik z reality dnů.

02.03.2023 4 z 5

Hvězdný šéf Hvězdný šéf J. D. Hawkins

"Když jsem řekl, že jen chci abys byla šťastná ... myslel jsem se mnou."

Líbila se mi Willow, která byla odhodlaná splnit si svůj sen, i když při tom ztratí lásku. No a Cole, kdo by nechtěl chlapa, který je sexy, bohatý a hlavně umí vařit :-) ? Jsem ráda, že mu to nakonec taky došlo.

28.02.2023 5 z 5

Past na knihomolku Past na knihomolku Emma Hart

Hezké pokračování prvního dílu, tentokrát byla hlavní knihomolkou Holly a její vztah k sexy zraněnému hráči baseballu, který ji v mládí zlomil srdce. Jenže to nakonec nebylo tak, jak to vypadalo. I tady je propojení s postavami z minulého dílu. Jsem ráda, že si to Holly se Sebem nakonec vyjasnili a skončili spolu. Bavila jsem se u kachen v domově důchodců. Už se těším na příběh Saylor.

28.02.2023 4 z 5

Bezchybní Bezchybní J. D. Hawkins

"Ušetřete mě těch lichotek. Mám tady jednu nabídku - můj přítel se se mnou dneska rozešel a pak odležel do Itálie se svou asistentkou, takže jsem čerstvě single. Nevím, o co vám jde, ale poslední, co chci, je, aby to na mě nějaký dvojník Dona Drapera zkoušel a pak mi dal košem."

To, co mělo být jen pouhá jednorázovka beze jmen, jedno náhlé rozhodnutí. Jenže osud se jim rozhodne dát ještě jednu šanci a život nabere najednou jiný směr. Druhá kniha od tohoto autora, kterou jsem četla, a nebylo to špatné. Nic náročného, romantika, pak trošku zádrhel, ale nakonec vše dopadne, tak jak má.

26.02.2023 4 z 5

Rande s knihomolkou Rande s knihomolkou Emma Hart

Krásná nenáročná oddychová knížka. Kinsley jako knihomolka, která hází s knihami? No za mě to bylo u ní velké mínus. Jinak to bylo fajn počteníčko. A mít super kamarádky, obrovský bonus do života. Určitě si přečtu i příběh Holley a Saylor.

26.02.2023 4 z 5

Neprofesionál Neprofesionál J. D. Hawkins

Hezká oddechovka. Líbilo se mi jejich kamarádství. Avšak překročili hranici a pro oba to znamenalo moc. Oba se báli, že jejich kamarádství už nebude takové, jaké bylo před osudnou nocí. Jenže se oba mýlili. Knížka byla čtivá z pohledu obou postav, to je super.

"Miluju tě, Margo," řekne s autenticitou muže, který v sobě celý život něco dusil. "Asi to tak bylo vždycky a bude to tak pořád. Já vím, že tahle práce je tvůj sen, a nechci tě o ni připravit nebo tě nutit vracet se, ale prostě jsem to musel říct. Abys to věděla."

25.02.2023 4 z 5

Muž v černém Muž v černém Sylvain Reynard

Oba měli tajemství, které je pohánělo životem. Po události, která nastala v hotelu, jí chtěl chránit. No a láska se nenechala dlouho přemlouvat a vplula jim do životů. Jenže nic není jednoduché. Pomsta nebo spravedlnost? Přijde bolest a smrt... Moc pěkně se knížka četla. Určitě si od tohoto autorka nějakou knížku ráda přečtu.

24.02.2023 4 z 5

Grace, moje spása Grace, moje spása Melanie Moreland

"Ne. Upřímně řečeno, na vás jsem si ani nevzpomněl. Soustředil jsem se jenom na Grace. Záleželo mi jedině na ní." To ho vyvedlo z míry. Podíval se na Katy, pak se zase rozzuřil a protlačil se kolem mě dovnitř. "Kde je?" Chtěl jsem ho vykopnout. Vynadat mu a vyhodit ho z bytu, jenže pak jsem si všiml, že se mu v hnědých očích lesknou slzy. Poznal jsem ten divoký strach - stejný, jako jsem cítil já, když jsem ji nemohl najít. Byl to její otec a strachem o ni byl celý bez sebe.

Další krásně čtivé pokračování série. Moc se mi líbí vztah otec-dcera a celá jejich obrovská rodina. Jaxson to neměl v životě jednoduché, je s podivem, že se dokázal dostat tam, kde nyní je, jenže s jeho minulostí je spojen pocit, že není schopen milovat. Avšak naštěstí pro něj mu cestu zkříží Grace, které nedokáže odolat ani se jí vzdát. Pro její dobro jí však musí nechat jít, jenže jí zraní moc na to, aby mu odpustila. Zjistí nakonec, že bez sebe nemůžou být? Doporučuji přečíst, je to zase dokonalé. Už se těším na další pokračování.

22.02.2023 5 z 5

Polibek Polibek Anna Todd

"Já vím, že jsem to podělal - " "Podělal!?" zaječela jsem. "Proč?! Řekni mi tohle, jenom tohle. Proč? Proč já?" "Protože jsi byla po ruce," odpověděl, a jeho upřímnost mě srazila do kolen ještě víc. "Protože to byla výzva. Já nevěděl, Tesso, že se do tebe zamiluju."

Knížka byla hezky čtivá. Ale trošku mi vadil jejich vztah, prostě mi přišel hodně toxický, samé hádky, pak zase usmiřování sexem, na tohle bych neměla nervy. Vím, že to Hardin podělal, ale i přesto mu fandím a doufám, že mu Tessa dá ještě jednu šanci. Vždyť i přes jejich rozdílnost se k sobě hodí. Jejich láska je ohromná, ale bohužel začala na lži. No a samozřejmě nedokončený závěr, takže budu muset sáhnout na další díl, protože mě samozřejmě bude zajímat, jak to s nimi bude dál pokračovat.

20.02.2023 4 z 5

Co když uvěříme Co když uvěříme Sarah Sprinz

Třetí díl této série a musím říci, že všechny knížky se mi moc líbily. Tento díl byl příběhem o Hope a Sottovi. Hope už známe s předchozích dílů, je naprosto neuvěřitelná.
To co ve svém příběhu " Pretending" napsala, se najednou stalo skutečností. Ale jak se s tím vypořádat? A jaké to bude mít následky? Scott, ze začátku se choval dosti neurvale, možná že na to měl trošku nárok. Ale pak ho Hope změnila, ale vydrží to?

"Přečetl jsem ho celý. Začal jsem včera. Skončil jsem dneska ve čtyři ráno." Scott měl chladný pohled a já nevěděla, co to má všechno znamenat. Skutečně jsem se snažila slzy zastavit, ale bylo to marné. "Moje jméno je všude, ale moje duše není nikde," řekl Scott a já vzlykla. Nemohla jsem se na něj dál dívat. "Jak jsi mi to mohla tajit?" zeptal se. "Proč jsi mi nic neřekla, když já jsem ti o sobě řekl všechno?"

18.02.2023 5 z 5

Božský Božský Christina Lauren

Pippa a Jensen, tak rozdílní a přesto se k sobě nezkonale hodí, jenže si to musí uvědomit oba. Krásné zakončení série "Božský". No a ten epilog, prostě super, doporučuji přečíst celou sérii, protože každá z dvojic měla něco do sebe. Prostě super čtení, romantické dušičky jen do toho :-).

17.02.2023 5 z 5

Nebezpečná iluze Nebezpečná iluze Winter Renshaw

Romantická oddechovka. Hudson jako kreténský šéf, který dá Mari nabídku, na kterou se prostě nedá říci ne. Smlouva, zásnuby, svatba - jenže základ byla lež, která se vždycky projeví a vše se rozpadne. Láska, která byla ze začátku pouze lež, je najednou skutečná. Ale nic nemůže být jednoduché. Mari byla statečná a nakonec vše dopadlo nad očekávání velmi dobře. Hezky se to četlo, únik od reality, tak to můžu jen doporučit.

17.02.2023 4 z 5

Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

Další díl ze série "božský". Ruby, která byla už delší dobu zamilovaná do Nialla, se s ním po nečekané pracovní cestě sblíží. Niall byl svou bývalou manželkou zničený, ale Ruby se ho snažila vrátit zpět k životu. A jak to dopadne? No miluji krásné konce. Romantickým dušičkám mohu jen doporučit.

14.02.2023 5 z 5

Na hraně věčnosti Na hraně věčnosti Jessica Ann Redmerski

Pokračování životního příběhu Camryn a Andrewa. Jejich příběh byl zajímavý, nechtěli se usadit, chtěli si užívat života, procestovat svět. Byli nerozluční, jako jedna duše. Pak však přišla na svět Lily a trošku zvolnili tempo a stali se z nich milující rodiče. Jakmile však nastal ten správný čas, začali si opět plnit své cestovní sny.

"Lily," řekl jsem prostě. Camryn se na mě zmateně zadívala. Pomalu jsem přikývl, jako bych chtěl potvrdit, že mě slyšela dobře. Opatrně jsem přejel po měkké hlavičce dítěte. "Pamatuješ, co jsem ti říkal v Chicagu? Když jsem našel ty pilulky?" Zavrtěla hlavou. Natáhl jsem se a pohladil ji po tváři. Pak po druhé. "Řekl jsem, že Lily ještě nebyla připravená." Odmlčel jsem se a s úsměvem dodal: "Jiné tělo, stejná duše."

14.02.2023 3 z 5