maya.taufer komentáře u knih
Po každém čtení může vše dopadnout jinak. Dokonalá knížka pro ty, co se rády vrací ke stejným knihám.
Dárek příteli, ale i já se nechala vtáhnout do této nádherné encyklopedie sladkovodních ryb. Každá ryba je tu dobře popsaná, že dnes patřím už k těm, kteří ví, co se jim chytí na háček :)
Nádherná kniha, která vám vše prozradí ohledně bylinek. S touto knížkou jsem začínala jako bylinářka a opravdu jsem z ní nadšená dodnes. Nádherné fotografie doplněné charakteristikou každé bylinky, pěstitelskými radami atd. Opravdu nádherná a všem doporučuji.
Nádherná knížka. I po několikáté, když si ji přečtu, tak ji prožívám, jako bych nevěděla jak to skončí.
Nádherná knížka plná výrobků, které zvládnou i děti již od 3 let
Nádherná knížka pro milovníky bylinek. Hodně informací i obrázků.
Nádherná knížka, která mne jako malou holku hodně zaujala. I dnes mám nutkání přečíst si ji znovu :D
Nirvanu jsem hodně poslouchala a byla opravdovým fanouškem, ale tato kniha mne zaujala jen z poloviny. Něco jí chybělo, co by mě přinutilo ji dočíst celou :(
Nádherná encyklopedie. Pokud se chystáte na zřízení terária a hledáte vhodného živočicha do něj, knížku vřele doporučuji.
Kniha, která mi v chovu Irského vlkodava hodně pomohla. Jen bych uvítala více rozepsané téma jak se správně pečuje o srst těchto nádherných pejsků.
Moc zajímavá knížka. Chvilkami nudná, chvilkami se od ní nemůžete odlepit. Konečné hodnocení- čekala jsem ji napsanou lépe :(
Nádherná knížka, hezky napsaná a pro ženu, která žije ve stereotypu úplně dokonalá :)
Nádherná knížka a všem doporučuji. Nemohla jsem se od ní odlepit. Dokonale napsaná ;)