mayinka

Princezna .... obcas jsem z ni lehce otravena :) ale Kedrigern to vyrovnava

vidim celou dobu Johnyho Deppa :) a libi se mi cely pribeh :) tvare holcicek jsem si musela vymyslet .. paradni

Po takových knihach mam divny pocit..... je tam popis nasili, ktery me nuti premyslet o autorove/autorcine fantaziich.
Nevim..., co si o knize myslet. Psana je dobrym stylem.. ale uz ten pribeh nikdy cist nechci.

Jak jsem se k tehle knize dostala? Omylem.. nebylo co cist jineho... uz ta obalka byla fak desna... pak tech par erotickych popisu... a nakonec "hepac" jak slon.

U hlavnich postav doslo k popirani skutecnosti, hnevu na nejblizsi osoby. To ze pri pitve opomenou na zavazny fakt.. to jsem nepochopila.

Adam - Oli - Adam - Kay. Gemma - Adam- Oli - Rob. A tady jsem si rikala, ze ma ta herecka kliku.. ze ten co ji sledoval - nebyl ouchyla.

Vypadalo to jako idealni cteni na plaz,... ale cekala jsem vic.

Mno,... dostala jsem ji jako e-knihu. Precela jsem ji az na druhy pokus :) kdyz uz nebylo co cist. Cervena knihovna neni muj salek caje.

Z otce se stala matka. Matka, ktera ma pindika. A psychiatr je syn. Osetrovatelka zena, kterou nechal zavrit na leceni. Psychiatr se muze stat 107. Narocnejsi cteni. Ale je to k precteni. A pak na to myslite ;)

Precteno behem jedineho dne. A na konci vetsina dobre dopadla.

Bylo nebylo par lidi... potkali se a vyspali spolu... pak se dobre kamaradili vsichni spolecne. Nevim nevim... asi v kniznim pribehu ano, ale realita, to mi moc nejde uverit.
Knihu jsem mela pujcenou z knihovny jiz v roce 2010 a po osmi letech jsem ji cetla znovu. A vlastne ve me nezanechala ani vzpominku z kdysi. Tak uz se k ni vracet nebudu.

Pri cteni knihy jsem mela touhu pit a mlatit hlavou o zed. Je to promarneny tajimavy namet.

Autor ma desivou fantazii. Kdyz myslim na to, jak tohle vsechno ma v hlave.... uz dalsi knizky od nej cist nebudu.

Zacatek jsem mela trochu s nechuti, nejak se mi nedarilo zacist... ale pak uz se to cetlo dobre. Konec dobry :) vsechno dobre.

Ne, nemam rada knihy s "nadprirozenem" v beznem zivote. Kdyby to byla fantazy,.... tak nereknu ale takto mi to nesedi. A recept na kolac jsem si okopirovala :) a vyzkousim.

Je to takove Irske :) knihu jsem precetla, asi se k ni nikdy jiz nevratim ... ale nevadila mi.