mayinka mayinka komentáře u knih

Kedrigern a kouzelná hůlka Kedrigern a kouzelná hůlka John Morressy

Princezna .... obcas jsem z ni lehce otravena :) ale Kedrigern to vyrovnava

08.09.2012 2 z 5

Krysařovy střevíce Krysařovy střevíce Joanne Harris

vidim celou dobu Johnyho Deppa :) a libi se mi cely pribeh :) tvare holcicek jsem si musela vymyslet .. paradni

06.09.2012

Čokoláda Čokoláda Joanne Harris

konec knihy? :) vsak ma pokracovani :)) Krysařovy střevíce

06.09.2012

Zapomenuté dívky Zapomenuté dívky Sara Blædel

Po takových knihach mam divny pocit..... je tam popis nasili, ktery me nuti premyslet o autorove/autorcine fantaziich.
Nevim..., co si o knize myslet. Psana je dobrym stylem.. ale uz ten pribeh nikdy cist nechci.

23.08.2021 2 z 5

Hvězdný šéf Hvězdný šéf J. D. Hawkins

Jak jsem se k tehle knize dostala? Omylem.. nebylo co cist jineho... uz ta obalka byla fak desna... pak tech par erotickych popisu... a nakonec "hepac" jak slon.

10.08.2020 1 z 5

A na nebi čekají hvězdy A na nebi čekají hvězdy Lori Nelson Spielman

U hlavnich postav doslo k popirani skutecnosti, hnevu na nejblizsi osoby. To ze pri pitve opomenou na zavazny fakt.. to jsem nepochopila.

03.01.2020 3 z 5

Sny o panu Darcym Sny o panu Darcym Victoria Connelly

Adam - Oli - Adam - Kay. Gemma - Adam- Oli - Rob. A tady jsem si rikala, ze ma ta herecka kliku.. ze ten co ji sledoval - nebyl ouchyla.

29.09.2019 3 z 5

Jedlíci aneb Sto kilo lásky Jedlíci aneb Sto kilo lásky David Laňka

Vypadalo to jako idealni cteni na plaz,... ale cekala jsem vic.

04.07.2019 2 z 5

Ohnivý květ Ohnivý květ Connie Brockway

Mno,... dostala jsem ji jako e-knihu. Precela jsem ji az na druhy pokus :) kdyz uz nebylo co cist. Cervena knihovna neni muj salek caje.

02.03.2019 3 z 5

Mateřská znaménka Mateřská znaménka Arnon Grunberg

Z otce se stala matka. Matka, ktera ma pindika. A psychiatr je syn. Osetrovatelka zena, kterou nechal zavrit na leceni. Psychiatr se muze stat 107. Narocnejsi cteni. Ale je to k precteni. A pak na to myslite ;)

22.02.2019 3 z 5

Zlatoruká Zlatoruká Garth Nix

Tak nejak nastavovana kase.

04.02.2019 3 z 5

Kniha vzpomínek Kniha vzpomínek Rowan Coleman

Precteno behem jedineho dne. A na konci vetsina dobre dopadla.

30.01.2019 4 z 5

Přátelé, milenci a jiné nerozvážnosti Přátelé, milenci a jiné nerozvážnosti Fiona Neill

Bylo nebylo par lidi... potkali se a vyspali spolu... pak se dobre kamaradili vsichni spolecne. Nevim nevim... asi v kniznim pribehu ano, ale realita, to mi moc nejde uverit.
Knihu jsem mela pujcenou z knihovny jiz v roce 2010 a po osmi letech jsem ji cetla znovu. A vlastne ve me nezanechala ani vzpominku z kdysi. Tak uz se k ni vracet nebudu.

09.09.2018 1 z 5

Sestry až za hrob Sestry až za hrob Caite Dolan-Leach

Pri cteni knihy jsem mela touhu pit a mlatit hlavou o zed. Je to promarneny tajimavy namet.

25.08.2018

Letní smrt Letní smrt Mons Kallentoft

Autor ma desivou fantazii. Kdyz myslim na to, jak tohle vsechno ma v hlave.... uz dalsi knizky od nej cist nebudu.

24.07.2018 2 z 5

Hořící měsíc Hořící měsíc Jo Watson

Nic moc. Spis nic nez moc. Prectete a zapomenete.

21.07.2018 2 z 5

Znamení jednorožce Znamení jednorožce Hana Marie Körnerová (p)

Vzdyt ona to byla cervena knihovna.

10.03.2018 2 z 5

Malé černé a devět žen Malé černé a devět žen Jane L. Rosen

Zacatek jsem mela trochu s nechuti, nejak se mi nedarilo zacist... ale pak uz se to cetlo dobre. Konec dobry :) vsechno dobre.

04.02.2018 4 z 5

Kouzelné koláče Kouzelné koláče Ellery Adams

Ne, nemam rada knihy s "nadprirozenem" v beznem zivote. Kdyby to byla fantazy,.... tak nereknu ale takto mi to nesedi. A recept na kolac jsem si okopirovala :) a vyzkousim.

10.10.2017

Smolná sezóna Smolná sezóna Moïra Fowley-Doyle

Je to takove Irske :) knihu jsem precetla, asi se k ni nikdy jiz nevratim ... ale nevadila mi.

01.03.2017