mayinka komentáře u knih
Tak pisu komentář podruhe... poprvé se nekam ztratil.
Byla jsem prekvapena.... jak se v kapitole 30, najednou zjevil Tom. Ten Tom z mládí. Ten Tom superkladas.
Pro mne to byl nerealny pribeh. A taky mi vadi překlepy v knize.
Nadherna kniha, plna inspirace. Nevyhovuji nam moc ty male pismenka a nahusteny text, ale jinak jsme nadseni. Tesime se na Vanoce :)
"Pojď na mou chlupatou hruď a uslyšíš zpívat vši“ ..... prekvapeni, ktere jsem fakt necekala. Knizku jsem v knihovne vypujcila pro zbytek rodiny a sahla po ni v nouzi do vlaku... a ja se bavila ;) jo bavila. Smala jsem se misty az jsem kuckala.
Po takových knihach mam divny pocit..... je tam popis nasili, ktery me nuti premyslet o autorove/autorcine fantaziich.
Nevim..., co si o knize myslet. Psana je dobrym stylem.. ale uz ten pribeh nikdy cist nechci.
Jak jsem se k tehle knize dostala? Omylem.. nebylo co cist jineho... uz ta obalka byla fak desna... pak tech par erotickych popisu... a nakonec "hepac" jak slon.
kniha vzbuzuje touhu cestovat ,) alespon ja to ted tak citim. Chtela bych pravidelne létat s nahodne pridelenym cestujícím? Nevim. A socialni site jsou zlo ;) pozor na verejne profily. Takze tak.
U hlavnich postav doslo k popirani skutecnosti, hnevu na nejblizsi osoby. To ze pri pitve opomenou na zavazny fakt.. to jsem nepochopila.
Trochu kreativity pri vybirani knih v knihovne ... pujcim si prvni s cervenym obalem. A ono ejhle... i obsah byl cerveny. A toho popisu akci... číča a pták. Ale kdo ma tento žánr rad :) bude se mu libit.
A jako cele to bylo divne. Hodne postav. Hodne nakládaček a vrazd.. a jeste vice silenstviii. Dvakrat bych to necetla ani nahodou.
Adam - Oli - Adam - Kay. Gemma - Adam- Oli - Rob. A tady jsem si rikala, ze ma ta herecka kliku.. ze ten co ji sledoval - nebyl ouchyla.
Str. 8 ... stařenko..... str. 9 stárnoucí zamestnavatelko..... jako vazne? Ve 40 letech? A proc se nekdo stehuje od elektřiny k petrolejovym lampam?
Mela jsem volne dva dny. Tak jsem ji přečetla za jeden den. Pohledy členů rodiny na umirani jejich dcery, matky, sestry a kamarádky. Čte se dobře. Slzám se neubráníte.
Vypadalo to jako idealni cteni na plaz,... ale cekala jsem vic.
Happy end za kazdou cenu,.. pripomina mi to film Trhak... "Bude finále, a tam se všichni musí oženit".
Kdyby takto fungoval zivot, to by byla jedna velka radost.
Bylo mi fakt zle .. kdyz jsem se dostala k casti, kdy Josefa zatkli. Skoro jsem ji nedocetla. ....
Ale prekonala jsem pocity a pak uz to zase slo snadno.
Opravdu to stoji za to si knihu precist.
Diky teto knize jsem si jeste hodne informaci dohledavala. Font a graficke prace jejiho otce jsou perfektni.
Mno,... dostala jsem ji jako e-knihu. Precela jsem ji az na druhy pokus :) kdyz uz nebylo co cist. Cervena knihovna neni muj salek caje.
Z otce se stala matka. Matka, ktera ma pindika. A psychiatr je syn. Osetrovatelka zena, kterou nechal zavrit na leceni. Psychiatr se muze stat 107. Narocnejsi cteni. Ale je to k precteni. A pak na to myslite ;)