mayinka mayinka komentáře u knih

Veterinář z Mitfordu se žení Veterinář z Mitfordu se žení Jan Karon

Dalsi pribeh z oblibene serie. Je to pohodove cteni.

21.02.2017

Volavka Volavka Sharon J. Bolton

Ta pani co to pise, musi mit predstavivost. Snad jen tu predstavivost. Od pulku knihy jsem se nemohla zbavit pocitu, ze podobny namet jsem jiz cetla. Ale na dilo si nevzpomenu.

15.01.2017

Když h(pt)áčka lapají Když h(pt)áčka lapají Václava Molcarová

Po dlouhe dobe ceska literatura, kterou jsem mohla ocenit :) oddechovka, nenarocne dilko na dovolenou.

13.01.2017 3 z 5

Večeře v ráji Večeře v ráji Ben Bennett

Pujcila jsem si v knihovně obed v parizi a veceri v raji. Obe maji milostny pribeh a vlozene recepty. Tato mi prisla jako lepsi o stupinek ale stejne. Obsah predvidatelny. A to nadpřirozeno.... ;)

12.01.2017

Veterinář z Mitfordu se žení Veterinář z Mitfordu se žení Jan Karon

Knizka na 25.12. Precteno za den a jsem rada, ze ji mame doma. Urcite se k ni vratim. Myslim si, ze ten predposledni dil (V Mitfordu je nejlíp) byl slabsi a tento uz se zase splha o trochu vys.

31.12.2016 5 z 5

Rudá pyramida Rudá pyramida Rick Riordan

Percy se mi zamlouvam více. Ale určitě fajn čtení.

03.11.2016

V srdci je spousta místa V srdci je spousta místa Franziska Stalmann

Knihu jsem precetla za dve hodiny ve vlaku. Matyas me take vzdy chvilku drazdil, alla se relativne ke vsemu stavela celem.

26.10.2016

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Elizabeth Maxwell (p)

A ja to nepochopila, to bud hlavni hrdinka prebrala xanaxu nebo nekde neco popila. J

25.08.2016

Ztracený ostrov Ztracený ostrov Lincoln Child

Si stejne myslim, ze on nemocny neni a je to byla bouda. A co bude, az to zjisti? :)

15.03.2016

Smrtná zima Smrtná zima Kate A. Boorman

Emmeline je prvni dil fantazy serie, ziskala chlapce, prsten a zivotni cestu :) tak uvidime, jak se to rozbehne v pristim dile.

15.03.2016

Kámen a flétna a to ještě není všechno. Kniha první, Giza a její vlci Kámen a flétna a to ještě není všechno. Kniha první, Giza a její vlci Hans Bemmann

Potkala jsem tuhle knihu v knihovne, kdyz ji prestavovali po havarii vody. Zacala jsem cist prvni stranku, zaklapla ji a vyndala vsechny tri dily z regalu. Kazdy den si ji ctu pred spanim. Nechvatam na pribeh, necham ho plynout a premyslim u nej. Hrejive, poeticke cteni. Doporucuji tomu, kdo chce pohladit po dusi.

14.11.2015

Pravidla péče o dřevěné podlahy Pravidla péče o dřevěné podlahy Will Wiles

Cteno a ztraceno. Nemela jsem z toho pozitek, unikal mi smysl cele knihy. Ale jak psalakanitsuj divadlo by tomu mohlo hodne pomoci.

30.10.2015

Láska v podsvětí Láska v podsvětí Meg Cabot

Nedocteno, ploche, nepovedene.

30.10.2015

Na bledém oři Na bledém oři Piers Anthony

Precteno za dve hodinky :) prijemne cteni :)
Smrt je nejprirozenejsi zpusob, jak ti dat najevo, abys zvolnil.

18.10.2015

Penelopiáda Penelopiáda Margaret Atwood

Opet kniha ze skladu nectenych (nechtenych) knnih. Je to zajimave dilko, ale ... Myslim, ze odpocinkova kniha na dovolenou (nebo opakovane) cteni to nebude.

12.07.2015

Setkání o Vánocích Setkání o Vánocích Abby Clements

Budou vanoce a je potreba mit miloucky pribeh :)) ale nerikam, ze byl spatny... jen takovy idealizovany :) coz v zivote uplne nevychazi.
Ale cteni bylo snadne, nic nevazlo a primo nevadilo (nedrazdilo).

16.06.2015

Dokonalá chuť aneb Jak sníst svého manžela Dokonalá chuť aneb Jak sníst svého manžela Natalie Young

Hluboky povzdech a ztrata casu.
Obalka nalaka, hodnoceni :) vtipna a malinko zvracena, obdivuhodne namichana smes humoru a skvosny roman,.... a skutecna literarni udalost.... ale skutek?? je to divny! a uz to nikdy nechci ani videt.

28.05.2015

Zvláštní smutek citronového koláče Zvláštní smutek citronového koláče Aimee Bender

Neprecetla jsem ji celou.

25.05.2015

Neprecetla jsem ji celou.

Dveře do prázdnoty Dveře do prázdnoty Victoria Schwab

Prvni dil jsem necetla, druhy jsem mela precteny za 4 hodiny cisteho casu. Prvni dil mi nijak zvlast nechybel, ikdyz v druhem dile bylo dost odkazu na nej. Jsem zvedava, na pokracovani. Urcite prijde. sestnactileta hrdinka ma spousty casu :) na soustu dilu.