mayinka

Dalsi pribeh z oblibene serie. Je to pohodove cteni.

Ta pani co to pise, musi mit predstavivost. Snad jen tu predstavivost. Od pulku knihy jsem se nemohla zbavit pocitu, ze podobny namet jsem jiz cetla. Ale na dilo si nevzpomenu.

Po dlouhe dobe ceska literatura, kterou jsem mohla ocenit :) oddechovka, nenarocne dilko na dovolenou.

Pujcila jsem si v knihovně obed v parizi a veceri v raji. Obe maji milostny pribeh a vlozene recepty. Tato mi prisla jako lepsi o stupinek ale stejne. Obsah predvidatelny. A to nadpřirozeno.... ;)

Knizka na 25.12. Precteno za den a jsem rada, ze ji mame doma. Urcite se k ni vratim. Myslim si, ze ten predposledni dil (V Mitfordu je nejlíp) byl slabsi a tento uz se zase splha o trochu vys.

Knihu jsem precetla za dve hodiny ve vlaku. Matyas me take vzdy chvilku drazdil, alla se relativne ke vsemu stavela celem.

A ja to nepochopila, to bud hlavni hrdinka prebrala xanaxu nebo nekde neco popila. J

Si stejne myslim, ze on nemocny neni a je to byla bouda. A co bude, az to zjisti? :)

Emmeline je prvni dil fantazy serie, ziskala chlapce, prsten a zivotni cestu :) tak uvidime, jak se to rozbehne v pristim dile.

Potkala jsem tuhle knihu v knihovne, kdyz ji prestavovali po havarii vody. Zacala jsem cist prvni stranku, zaklapla ji a vyndala vsechny tri dily z regalu. Kazdy den si ji ctu pred spanim. Nechvatam na pribeh, necham ho plynout a premyslim u nej. Hrejive, poeticke cteni. Doporucuji tomu, kdo chce pohladit po dusi.

Cteno a ztraceno. Nemela jsem z toho pozitek, unikal mi smysl cele knihy. Ale jak psalakanitsuj divadlo by tomu mohlo hodne pomoci.

Precteno za dve hodinky :) prijemne cteni :)
Smrt je nejprirozenejsi zpusob, jak ti dat najevo, abys zvolnil.

Opet kniha ze skladu nectenych (nechtenych) knnih. Je to zajimave dilko, ale ... Myslim, ze odpocinkova kniha na dovolenou (nebo opakovane) cteni to nebude.

Budou vanoce a je potreba mit miloucky pribeh :)) ale nerikam, ze byl spatny... jen takovy idealizovany :) coz v zivote uplne nevychazi.
Ale cteni bylo snadne, nic nevazlo a primo nevadilo (nedrazdilo).

Hluboky povzdech a ztrata casu.
Obalka nalaka, hodnoceni :) vtipna a malinko zvracena, obdivuhodne namichana smes humoru a skvosny roman,.... a skutecna literarni udalost.... ale skutek?? je to divny! a uz to nikdy nechci ani videt.

Prvni dil jsem necetla, druhy jsem mela precteny za 4 hodiny cisteho casu. Prvni dil mi nijak zvlast nechybel, ikdyz v druhem dile bylo dost odkazu na nej. Jsem zvedava, na pokracovani. Urcite prijde. sestnactileta hrdinka ma spousty casu :) na soustu dilu.