Melaanie komentáře u knih
Příběh, ze kterého vás mrazí, vás v táhne a nechce vás nechat odložit knihu. Pořád se tam děje něco zajímavého, co vás nutí číst dál a dál i když víte, že máte děla něco jiného. Hned po přečtení jsem sáhla po druhém dílu a jsem napjatá, jak se příběh bude dál vyvíjet.
Po dlouhé době jsem se zase pustila jedné z knih McBaina a musím říct, že do samého konce jsem nevěděla, kdo by mohl být tím vrahem. Knížka byla super napínavá a četla se mi dobře jako všechny od McBaina, které jsem doposud přečetla.
Tak konečně jsem si udělala čas, abych tuto skvělou knížku dočetla. Rozuzlení přišlo až na posledních stránkách a opravdu až do samého konce, než vyšla pravda najevo, jsem měla špatné podezření na toho, kdo to všechno spáchal. Moc dobře napsané. Už se těším na další díly.
Po dlouhé době zase jedna zajímavá detektivka, kdy se rozuzlení konalo skoro až na poslední stránce. Knížka se mi líbila a nebýt i jiných povinností, než jen čtení, tak bych jí měla přečtenou jedním dechem.
Knížka se mi líbila, do děje jsem se hned začetla na první stránce a nemohla jsem se odtrhnout. Je to takový ten typický oddechový romantický příběh, kde "dobro zvítězí nad zlem" a všichni jsou nakonec šťastní a spokojení.
Dobra a pomalu se rozplétající zápletka, která byla fakt zajímavě vymyšlená.
Knížka se mi líbila, jako předchozí tři díly.
Dobře napsaná knížka, příběh se četl hezky a rychle, do samého konce jsem si nebyla jistá, kdo stojí za zmizením malého chlapce.
Božský hráč byl pro mě trošku slabší než třeba Božský bastard, ten byl super. Byla to příjemná oddychovka, u které jsem se i místy zasmála.
Knížka se mi líbila, měla rychlý spád a četla se opravdu rychle. Děj byl sice jednodušší, ale myslím si, že jako dobrá oddechovka je pěkná.
Moc hezký příběh, který se odehrává za války. Už se těším na další pokračování.
Tak jsem přečetla i poslední díl této pentalogie. Knížka se mi líbila, člověk po přečtení konečně pochopil, proč děti byly zavřené a z jakého důvodu se k nim babička takto chovala, ale přesto je to neodpustitelné. Jen proto že neměla štěstí, neměla právo upírat štěstí i těm nevinným dětem, které za nic nemohly.
Kniha se mi velmi líbila, byl to velmi silný příběh, který se hrozně dobře a rychle četl. Určitě bych jí doporučila přečíst i ostatním.
Hodně zajímavá knížka, vždy jsem se těšila na volné chvíle, až si jí budu moct zase číst.
Knížku jsem přečetla během večera, mělo to rychlý spád a bavilo mě to, ale přesto musím uznat, že Mořká panna se mi líbila více.
Knížka se mi líbila stejně jako předchozí díl. Bylo to hezky napsané a byly tam dovysvětlené určité události z prvního dílu.
Moc hezký a silný příběh, už čtu dvojku a doufám, že bude stejně dobrá.
Knížka se mi líbila i když to nemělo vůbec dobrý konec. Hlavní postava udělala mnoho chyb ze kterých se měla poučit, chápu, že byla velmi zamilovaná, ale veškeré náznaky ukazovaly, že on se nezmění a bude se to nebezpečí jen a jen stupňovat. Její život vyhasl a my se můžeme jen dohadovat, kdo nebo co za tím stojí.