melien komentáře u knih
Silný příběh, který ve vás vyvolá pocity beznaděje, bezmoci a na každé straně čekáte co horšího se ještě může stát. Tolik zmařených životu. Četla se velice dobře a celou dobu jsem si říkala jestli chci číst dál ale nešlo se odtrhnout. Prostě chcete vědět kam to dojde.
Tak tohle byl opravdu hodně zajímavý zážitek s knihy. Snad poprvé, co jsem u knihy opravdu bála. . . Bála jsem dokonce i číst dál, ale nedalo mi to musela jsem vědět co se stalo. Příběh mě opravdu vtahl a chvílemi jsem se musela ubezpečit, pohledem kolem sebe, že jsem tu a ne tam!!
Velmi silný příběh... A pokaždé když čtu podobné knihy.. Zůstává mi rozum stát nad tim jak se lidé k sobě dokáží chovat..
Silný příběh o těžkých časech ve válce, který mě naprosto pohltil a zasáhl. . A ani oko nezůstalo suché. Rozhodně doporučuji přečíst.
Opravdu napínavá kniha, až do posledních stran. Dobře se četla, až jsem byla překvapená jak moc mě bavila.
Velice silný příběh, protkaný mnoha postavami, což mi občas dalo zabrat abych si uvědomila o kom zrovna příběh je. Jinak se mi kniha líbila ale uvítala bych více stran..
Trvalo mi hodně stran, než jsem si zvykla na styl psaní knihy, ale nakonec se mi právě tohle líbilo, vyprávění smrti, bylo opravdu dobrou volbou. . Kniha mě nakonec opravdu naplno pohltila.
Jak ohodnotit knihu, která píše skutečné příběhy tři žen, matek, které přežily něco co si nikdo z nas ani nedovede představit a už vubec přežít. Knihu jsem četla několik dní, která me v noci pronasledovala ve snu, a stále me nutila přemýšlet nad hruzostmi, a zverstvy které jsou lide ochotní páchat. . Nemohu opomenout ani to, že když ti vsichni lidé přežily a dokázali znovu najit důvod žít, ne jen v podobě jejich děti které se Narodily, aby přežily. .
Krásná kniha o těžkých časech a lidských osudech z válečného prostředí. . Četla se velmi dobře, a zanechala ve mě něco, co těžko popsat. ..
Po dlouhé době kniha,která mě opravdu dostala a naprosto pohltila i když ji člověk čte s vědomím jak skončí, přesto čte a čeká, že se stane zázrak a skončí jinak. Příběh o zavaznem tématu, které je stále k diskuzi a kniha donutí zamyslet se nad oběma úhly pohledu. . Rozhodně stojí za přečtení. .
Velice silný příběh, který ze stále aktualní a člověka opravdu donití se zamyslet nad tím, jak málo víme o svých dětech a jak se život může zvrhnout. Tuhle knihu bych zavedla jako povinou četbu do škol.
Druhá kniha od této autorky a opět mě dokázala udržet v napětí jak to celé dopadne. Nutila mě knihu prakticky neodkládat. Lidská mysl a tlak okolí dokáží občas velké věci.
Tak tohle byla síla... I když má kniha předvídatelný dej a nějak celou dobu jsem tušila jak asi příběh dopadnete přesto jsem musela číst dál a dál, abych se o tom konci přesvědčila... Čte se velmi dobře.
Hezké završení příběhů jak najit samu sebe, a i přesto,že jsem tušila jak příběh dopadne, presto jsem rada za další večery ve společnosti Lou. . A vlastně me tak trochu mrzí že jich nebude vic.
Myslím že opravdu povedená kniha, a neni co vic k ni dodat. Rozhodně doporučuji přečíst!
Kniha mě zaujala obálkou ... byla to předzvěst dobrého příběhu. A rozhodně to tak bylo. Krásná kniha..
Další kniha od této autorky a opět stala za to. Zatím mě Jodi nezklamala.
Krásná kniha se smutným příběhem, který chytí za srdce, a nepustí. .
Kniha se mi líbila, knihu s podobnou tatikou jsem zatim necetla, a tahle kniha mě ne jednou donutila se zamyslet se, a pozastavit se nad tim jak se lidé k sobě opravdu dokáží chovat, jen kvůli předsudkum.