Mesič komentáře u knih
Tato kniha se mi líbila, i když, jak píší i ostatní byla přitažená za vlasy. Chvílemi připomínala nějaký americký velkofilm. V tomto žánru nemám mnoho zkušeností, ale kniha byla dle mého názoru výborně propracovaná, velice poutavá, vůbec jsem se s ní nenudila. Takto na mne působila cca první polovina. Potom to teprve začlo. Ač jsem si myslela, že vývoj knihy mi je úplně jasný, nastával zvrat za zvratem a konec, ten tyl úžasný. Při vzpomínce na ni ve mě zanechává stále silný zážitek.
Sice jsem ze začátku tvrdila, že mě fantasy moc nebere, ale knihu jsem v krátkém čase přečetla, dvakrát jsem přejela ve vlaku stanici, kde mám vystoupit a čtu druhý díl.
Jakmile se zorientujete v množství postav (což je pro mě vždycky smrt), tak Vás kniha chytne.
Kniha se mi moc líbila. Měla víc dějových linií a to bylo fajn. Na konci mi přišla poněkud "utnutá", ale jakmile jsem zjistila, že má další pokračování, tak jsem to pochopila.
Knihu mohu doporučit a těším se na další díl.
Kniha byla čtivá, přečetla jsem ji za týden. Spíš utekla až moc. Sice se mi líbila a nelituji, že jsem si ji přečetla, ale byla taková strohá. Děj člověk převykládá ve 3 větách. Den trifidů byl mnohem propracovanější a pro mě je to naprostá špička, toto bylo lepší než Pavučina, která ve mě žádný hluboký dojem neudělala. Téma zajímavé, ale mohlo být propracovanější
Tohle byla bomba. Krásně popsané povahy postav a velice čtivé a závěr byl hodně dramatický. Doporučuji :-)
Pro mě jedna z nejlepších postkatastrofických knih. Na toto téma to byla první kniha kterou jsem četla, tak nechává i po mnoha letech silný zážitek. Krásně popisovala změnu hodnot a postojů nové "společnosti" a bylo to velmi poutavé.
Naprostá lahůdka, velmi čtivá a poutavá a taky místy smutná.
Úžasná knížka, je to již hodně let, co jsem ji přečetla, ale okouzlení z jejího přečtení ne a ne vyprchat