Mesicnililie

Od této knihy jsem po přečtení recenzích čekala daleko víc.Nečetla se špatně ale bylo to velmi předvídatelné a jednotvárné.Chyběl tomu šmrnc.

Skvělé čtení. Napínavé od začátku až do konce skvělá zápletka velmi citlivě napsáno.

Skvělé jako vždy. Sakrastická policistka a zápletka u které do poslední chvíle nevíte kdo je padouch:)

Autorka píše skvěle. Kombinace erotiky,romantiky a vtipu je úžasná. Ikdyž si myslím,že tento kousek byl slabší než-li ostatní tak se mi líbil.

Název i popis knihy mě zaujal a myslela jsem si,že to bude napinavé čtení ale opak je pravdou. Vyprávění z pohledu 13 leté dívky je určitém směru zajímavé ale to je asi vše. Konec je jak ustřihnutý. Nemá mnoho otázek. Celkově mě knížka spíš zklamala.

Tahle dvojka autorek nikdy nezklame. Jejich vtip a styl psaní je báječný.
Takhle knížka je svým dějem zajímavá ale druhá část mi přišla taková rychlá.

Třetí díl této neobvyklé dvojce moc nenadchne. Je nejslabší ale neurazí.

Zklamání. Hodně to bylo podobné prvnímu dílu takže i hodně předvídatelné. Moc mě to nebavilo.

U téhle autorky mám vždycky problém se s prvními stránkami začít ale vždycky mě pak dostane děj. Je to krásné i smutné zároveň

Podle reklamy jsem si myslela,že to bude opravdu napínavé a strašidelné čtení ale veliké zklamání.Přijde mi to spíš jako psychologické než horor. Takové o ničem. Obal knížky hodně upoutá ale to asi má protože děj je nezajímavý.

Ze začátku to vypadalo slibně ale postupně to začala být nuda. Žádná zápletka. Takové jednoduché čtení. Docela zklamání od této autorky.

Zajímavý příběh ikdyz místy trochu nedával smysl. Konec byl trochu odflaknuty ale jinak hezké čtení zasazené do krásné krajiny.

Tak tady u toho člověk sedí jako zařezanej a nepřestane číst dokud není konec....jak to všechno vlastně bylo. Napětí propletené s tvrdší erotikou. Ale ve finále příběh o velké lásce... já říkám JOO

Čekala jsem víc po předešlých dvou dílech, které byli úžasné, vtipné a plné erotiky.
Tady bylo trochu zklamání. Vtip aby se neřeklo. Děj bez zápletky nebo aspoň špetky tajemna co se bude dít. Takové nudné čtení.