mia.com komentáře u knih
Knížku jsem si vybrala k maturitní četbě a nelitovala jsem. Příběh se mi celkově líbil, je to prostě klasika :)
Nevím no, ke knize jsem se dostala díky čtenářské výzvě, ale mě to teda nijak nechytlo. Celkem jsem se musela do čtení nutit, ačkoliv je kniha krátká, četla jsem ji dlouho. Zajimavy byl pro mě jen ten konec, kdy se teda dozvíme, jak přesně se zabití Santiaga stalo.
Další super díl mých oblíbených dětských hrdinů :)
Taková ta klasika pro náctileté slečny :)
Sérii s Jojo jsem jako náctiletá hoooodně zbožňovala. :)
Knížku jsem jako náctiletá hoooodně zbožňovala. :)
Dětská klasika. Knížku jsme četli ve škole, ale už předtím jsem totálně milovala seriál. Srdcovka.
Krásné "pohádkové" zakončení. Hlavně, že vše dobře dopadlo :) Ale souhlasím s ostatními, že ten konec mohl být rozsáhlejší.
SPOILER
A já věděla už od minulého dílu, že Kaden a Pauline skončí spolu, to bylo jasné, né že né :D
Další bezva díl mé oblíbené série z dětství :)
Se slovnikem se mi behem skolnich let dobre pracovalo. Nasla jsem vzdy, co jsem potrebovala.
Jasně si pamatuju, jak jsme knížku četli ve škole a já ji prostě milovala. Moc mě bavily všechny možné dobrodružství a žeru už jen jména hlavních hrdinů. Určitě se k ní jednou vrátím i v dospělosti :)
Další super díl mých oblíbených dětských hrdinů. Vždy pobaví :)
Kniha je určitě zajímavá, je přehledně poskládaná, dobře se čte a jsou v ní pikantnosti, které se ve škole opravdu nedovíte.
Kniha je bezpochyby zajímavá a hlavně vizuálně krásná. Nejvíce se mi líbily rukopisy od Rowlingové. Ale osobně bych malby Jima Kaye, které můžu vidět i v ilustrované verzi knih Harryho Pottera, vyměnila za obrázky, které v jiných knihách právě neuvidím.
Knížka je bezvadná, ráda si pročítám a hlavně prohlížím obrázky a fotky iluzí :)
Robinson Crusoe je klasika, četli jsme ji ve škole a vždy mě bavil ten vyvíjející se příběh. Hrála jsem si pak tak i s barbínama :D
Tohle zpracování je sice už trochu blbina, ale stejně jsem jako malá žrala hlavně film a představu, že fakt někdo vyleze z televize :D
Pipi je prostě srdcovka z dětství. Milovala jsem ji za to, že taky měla zrzavé vlasy :)