mia.com komentáře u knih
Bezvadný příběh Zeměplochy, tentokrát s nádechem napínavé detektivky a k tomu mé oblíbené čarodějky. Příběh mě hodně bavil :)
Mrakoplaš patří k spolu se Smrtěm a čarodějkám k mým oblíbenějším postavám Zeměplochy, takže mě příběh moc bavil. Hlavně parodie na revoluce a války.
Zeměplocha se Smrtěm v hlavní roli je moje oblíbená, příběh skvělý, jako vždy :)
Začátek báječné série. Jako dítě jsem milovala a ráda si přečtu i v dospělosti bez změny názoru. :)
Další skvělý díl mé oblíbené série. Baví i v dospělosti, protože je to prostě boží :)
Další super díl mých oblíbených dětských hrdinů. Nemá to chybu :)
Ač má kniha svůj osobitý styl vyprávění, který mi normálně moc nepasuje, pohltil mě celý ten lehce mrazivý příběh.
Jako malá jsem knížku zbožňovala, pořád jsem podle ní vyráběla blbinky nebo se učila plést cůpky :)
Není špatná, řekla bych takový lepší průměr, jsou i lepší knížky k Harrymu.
Při čtení se jeden cítil jako opravdický student Bradavic, který čte učebnici ke studiu :)
Myslím, že i druhý díl byl nejen překlenovací, ale čtivý, plný zvratů a napětí. Hlavně na konec jsem valila kukadla a četla bez dechu. Za mě super příběh, Rafea miluju ještě víc než v jedničce :D
Zase další bezva střelený díl :)
Další super díl, jedny z nejoblíbenějších knih mého dětství :)
Kniha je krásná, o tom není pochyb, ale pár výhrad bych měla. Opět se opakují některé informace, které jsou i v jiných speciálech. Přivítala bych více neznámých informací (než omílání známých základů) a fotek z natáčení (než z filmů a nějakých grafických návrhů). A když už detailně něco v knize popisují, přidala bych k tomu fotky (např. šaty Fleur a paní Weasleyové na svatbě).
Tento díl se mi líbil stejně jako ty předchozí. Mám ráda humor prince Ládíka, takže jsem se jeho hlodům zase hodně zasmála. Mimochodem musím poznamenat, že dle mého názoru je lepší jít nejdřív na jeho přednášku a až potom si přečíst knihu. Ja byla v půlce knihy a bavila jsem se víc v druhé části přednášky, kdy jsem neznala děj.
Krásná knížka, ale asi jsem taky čekala víc, hlavně víc neznámých informací než pořád opakovat základní věci.
Pěkná knížka pro nás milovníky Harryho Pottera, ale některé informace jsou buď hodně profláknuté nebo už jsem je četla v jiném speciálu.
Příběh mě uchvátil a totálně pohltil. Jakmile se kniha rozjela, už jsem se nemohla odtrhnout. A musím se pochválit, že i přes pár zaváhání, jsem si dobře tipla, kdo je princ a kdo vrah chichi. Kéž by se našel někdo šikovný a natočil to, byl by to bóžovní film! P.S. Já jsem od první chvíle zamilovaná do Rafea a jeho totožnost je mi ukradená :D
Další fajn příběhy Macha a Šebestové. Tyhle jsou podle mě nejzajímavější díky cestování do historie.