Michaela91 Michaela91 komentáře u knih

Brusinky Brusinky Barbara Nesvadbová

Těžko se mi tato kniha četla. Čekala jsem nějaký vtipný děj. Ale tohle mě moc nebavilo.

16.12.2015 2 z 5

Tajemství Tajemství Rhonda Byrne

Jo! Konečně dočteno. V zásadě dočítám knihy do konce, ale u této jsem chtěla ihned po prvních stranách přestat. Nicméně jsem dočetla. Mě teda kniha nic nedala, nevím nejsem na toto stavěná a nevěřím takovým věcem. Jiným lidem určitě dá víc...

26.06.2014 1 z 5

Carrie Carrie Stephen King

Děj to byl opravdu dobrý ž sem se nestačila divit, napínavý i když jsem se občas ztrácela.

22.11.2013 5 z 5

Zlý úmysl Zlý úmysl Lisa Jackson

Ten Rick je nejlepší postava, tyto knihy s ním čtu jedním dechem, velmi napínavé a posledních padesát stránek jsem nebyla schopná pomalu ani dýchat. Moc dobré čtení.

06.09.2013 5 z 5

Faraonka - Ze života královny Hatšepsut Faraonka - Ze života královny Hatšepsut Philipp Vandenberg

Knížka neby špatná, takový lepší průměr podle mě. Z Egypta a o faraonech čtu knihy ráda, ale tato mě tak moc nezaujala.

12.07.2013 3 z 5

Na západní frontě klid Na západní frontě klid Erich Maria Remarque (p)

Děsivá realita. Je to smutné co jsou lidé schopni udělat ve válce. Jinak skvěle napsaná.

07.05.2013 4 z 5

Kytice Kytice Karel Jaromír Erben

Tuto knihu by si měl každý přečíst. Moc pěkně napsané čte se to samo. Moc se mi líbí.

07.05.2013 4 z 5

Fáma Fáma Lesley Kara

Pro mě takový průměr, myslím, že za chvilku nebudu vědět o čem kniha byla, ale četla se lehce.

19.12.2023 3 z 5

Mama milovala Gabčíka Mama milovala Gabčíka Veronika Homolová Tóthová

Tahle knížka mě dostala. Musela jsem si koupit svoji, měla jsem jen půjčenou. Silný příběh a napsaný velmi čtivě.

19.12.2023 5 z 5

Anna ze Zeleného domu Anna ze Zeleného domu Lucy Maud Montgomery

Je to klasika a krásná kniha. Jsem moc ráda, že jsem si ji přečetla. Ale musím přiznat, že mě čtení nebavilo a musela jsem se nutit.

18.12.2023 3 z 5

Vzpomínky na něj Vzpomínky na něj Colleen Hoover

Ach dlouho se mi nestalo, že bych u knihy brečela. Vlastně nikdy.

30.08.2023 5 z 5

Řbitov zviřátek Řbitov zviřátek Stephen King

King není nic pro mě. Tuhle jsem si vybrala do výzvy a těšila jsem se až ji budu mít za sebou, protože mám doma malé děti nedělal mi děj moc dobře. Dám si od něho zase delší pauzu a třeba se ještě někdy potkáme.

12.07.2023 4 z 5

Vrah je v každém z nás Vrah je v každém z nás Lucie Bechynková

Knížka má dobrý spád a skvěle se čte. Něco jsem už věděla z různých podcastu. Co mi trošku vadilo bylo, že jsem čekala více otázek. Bylo to spíše vyprávění a sem tam nějaká otázka. A taky fotografie na konci byli k úplně jiným případům než o kterých se v knize mluvilo.

06.04.2023 4 z 5

Jeho poslední slova Jeho poslední slova Laura Dave

Jednohubka. Docela jednoduché čtení na pár večerů. Ale pro mě to nebyla žádná bomba.

02.02.2023 3 z 5

Mami, vrať se!: Ponížená až na samé dno Mami, vrať se!: Ponížená až na samé dno Oxana Kalemi

Mě byla hlavní hrdinka docela nesympatické, chápu, že život se s ní nemazlil a v tom v čem žila bych být ani za nic nechtěla. Ale přijde mi, že málo bojovalo o to být s dětmi a pořád se jen litovala.

02.02.2023 3 z 5

Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

První díl byl nejlepší ale i ostatní jsou skvělé a když mám čtecí krizi Aristokratka nikdy nezklame.

26.10.2020 4 z 5

Aristokratka ve varu Aristokratka ve varu Evžen Boček

I druhý díl byl fajn :) pobavila jsem se. Navíc kniha je krátká taky plus. Určitě se pustím do dalšího dílu.

23.02.2020 4 z 5

Mléko a med Mléko a med Rupi Kaur

Nejsem člověk co čte poezii a to se potvrdilo, kniha přečtená za hodinu ale vlastně nevím o čem to bylo. Za mě škoda stránek.

16.10.2019 2 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Konec trošku přitažený za vlasy ale celkově se kniha četla dobře. Víc jsem ani neočekávala a znovu asi čít nebudu.

16.10.2019 3 z 5

Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Nevím jak hodnotit pro mě děj jako na houpačce, občas mě to bavilo a jindy jsem se nudila. Kdyby to bylo trošku jednodušší a ne tak překombinované bylo by to za mě lepší a čtivější. Jsem ráda, že jsem si ji jen půjčila v knihovně a nekupovala jak jsem měla v úmyslu. Už ji číst nebudu.

03.05.2019 3 z 5