Michaeles komentáře u knih
Úžasná kniha, čtenář se celou dobu soustřední na jesno dějovou linku a na konci knihy se připomene i druhá. Perfektně napsáno, krátké kapitoly jsou super.
Absolutně skvělá kniha u které jsem se nenudil ani chvilku. Jen škoda toho závěru (epilogu) ten už tam byl navíc. Mohlo to zůstat otevřené a každý si mohl domyslet konec jaký by chtěl. Nicméně od poloviny jsem knihu přečetl na jeden den.
Jedním slovem pecka! Rozhodně nejlepší díl serie. Krátké kapitoly, nahrávají svižnému tempu knihy a i když má kniha přes 500 stran člověk se nenudí ani chvíli.
Nesmrtelný vševěd profesor Bilogie - informatiky se vydává na pátrání po sériovém vrahovi, kterého před ním nedopadli ani policajti. Proč vrah vraždil asi podle spisovatele nebylo podstatné a podařený konec také ne.
Poslední dobou čtu jednu skvělou knihu za druhou. Za mě tato kniha od Nesba rozhodně nejlepší z celé serie a asi nejlepší detektivka co jsem kdy četl! Děj velice rychle plynul, skvěle postavená kniha s úžasným rozuzlením. Této knize nemám opravdu co vytknout.
Jestli tato kniha dostala ocenění top kniha, tak to nevim kdo hodnotil. Určitě nejslabší kniha v serii. Hodíme zpet Hirtmanna a vše zamotáme dokupy přidáme trochu Gustava a omáčka je na světě. Toto nebyla snad ani detektivka ani thriller, ale pohádka se šťastným koncem.
Kniha má velice plynulý děj, ale i díky malému počtu postav, se v knize nic moc neděje a konec ubral další hvězdu, nebudu spoilerovat, ale každý kdo přečte, pochopí co myslím. Aneb další bestseller, který je podprůměrné kvality.
Skvělá sci-fi, která chytne od začátku až do konce. Už se těším, až se vrhnu na pokračování.
Další skvělá a velice dobře propracovaná detektivka od tohoto autora.
Výborná detektivka! Lehce navazovala na předchozí díly. Člověk se nemůže odpoutat a čte pořád dál a dál aby vyřešil vraždy. Konec mě velice potěšil. Asi nejlepší detektivka kterou jsem od této dvojice četl.
Skvělá kniha s úžasnou zápletkou. Mnohokrát jsem se u knihy vážně zasmál, spousta trapných situací, do jakých jsem se dokázal vcítit a celkově mi kniha přišla velice dobře napsaná, jen trochu víc nereálná, ale o to v této knize rozhodně nejde. :)
Perfektně napsaná kniha. Prolínání dvou časových linek se mi moc líbila. Už se těším na pokračování.
Dobře napsaná kniha, napínavá. Trochu mě vadilo jen natahování druhé části knihy a trochu moc dlouhý závěr.
Akce, akce, akce ale to je tak všechno co se v knize děje. Je to taková splácanina co se ani moc dobře nečte a děj je úplně o ničem.
Další skvělá kniha od Kotlety. Plná násilí a sexu. Prvotní rozvinutí série v krátkých povídkách, což jsem z počátku myslel, že bude na škodu, ale velmi jsem se mýlil. Krátké příběhy knize nakonec dodaly ten správný říz a kniha se četla prostě skvěle.
Kniha je naprostá pecka. Skvěle se čte, člověk se u ni pobaví a zasměje, děj je plynulý, bez zbytečných průtahů. Dokonalost sama. Už se těším na další díly.
Zatím nejlepší díl serie. Nevim jestli to bylo čistě kvůli tomu, že vyšetřovatelé byli v pozadí a o Hirtmanovi tam padli jen 2 věty, ale děj plynul, byl záživný, plný zvratů.
Skvělá oddechovka na pár hodin, sice se humor po 3 přečtených knihách začíná opakovat a prakticky je to na jedno brdo, ale jako "mezikniha" je to super.
Kniha byla čtivá, ale určitě bych ji nezařadil jako nejlepší od této dvojice. Trochu moc nerealistické a překombinované.
Velmi čtivá kniha, která byla až nesmyslně překombinována akcí a neuvěřitelných skutečností.