Michaeles Michaeles komentáře u knih

Můj kámoš Ježíš Můj kámoš Ježíš Lars Husum

Kniha na kterou jsem se opravdu moc těšil. Čekal jsem od ní moc a dostalo se mi několik depresivně zábavných hodin čtení. Nemůžu sice říct, že to byla jedna z nejlepších knih co jsem kdy četl, ale určitě nezklamala a jsem rád, že jsem ji četl.

04.02.2017 4 z 5

Babička pozdravuje a omlouvá se Babička pozdravuje a omlouvá se Fredrik Backman

Kniha mě moc nezaujala. Pohádka se smutným začátkem a v celé knize se vše točí jen kolem předávání dopisu. Znovu se do knihy určitě nepustím, ale třetí knihu si určitě přečtu.

11.12.2016 3 z 5

Skleněná těla Skleněná těla Erik Axl Sund

Na knihu jsem se moc těšil a mě osobně kniha moc bavila. Možná to bude tím, že děj plynul rychle, pořád se něco dělo, krátké kapitoly, které ději přidávaly na hrůzostrašnosti knihy. Opravdu jsem byl v nějakých kapitolách i zhnusen tím co se dělo, ale i to k takové knize patří. Už se těším na další knihy od této autorské dvojice.

27.09.2016 5 z 5

Game Game Anders de la Motte

Kniha s velice zajimavou myslenkou. Docela me bavila az na nejake pasaze a otevreny konec. Sice nevim jestli budu cist i dalsi knihy ale kniha rozhodne stoji za precteni.

26.08.2016 4 z 5

Všude kolem černý les Všude kolem černý les Ruth Ware (p)

Zajímavá myšlenka knihy, která byla až do konce zapletená a nikdo neví kdo spáchal vraždu. Bohužel pro mě až moc dívčí kniha, která se moooc dlouho rozjíždí. Jsou rozhodně lepší knihy co stojí za přečtení.

19.07.2016 3 z 5

Půlnoční slunce Půlnoční slunce Jo Nesbø

Kniha která v podstatě nemá žádnou pořádnou zápletku, je to spíše povídka, ale v ní by šlo ubrat tak polovinu stran a děj by to nijak nenarušilo. Jedinou výhodou je, že se kniha čte velice dobře protože nesbo ví jak psát, aby chytl alespoň stylem vyprávění.

01.01.2016 3 z 5

Krev na sněhu Krev na sněhu Jo Nesbø

Kniha má mnohem rychlejší spád děje než série s HH. Nechá se přečíst na jeden zátah, člověka to chytne ihned od začátku a nemůže se odtrhnout dokud není konec, který mě osobně trochu "zklamal".

19.07.2015 4 z 5

Soucit s ďáblem Soucit s ďáblem Colin Falconer (p)

Velice zajímavá kniha o tom jak to vypadalo dříve a hlavně o tom jak inkvizice viděla všude jen a pouze kaciře i když kacíři opravdu nebyli. V některých částech jsem nevěděl jestli je to opravdu reálné ale asi ano. Opravud povedená kniha. Doporučuji přečíst

15.01.2014 5 z 5

Kacír Kacír Stephanie Merritt

Kniha je opravdu úžasná se zaujetím jsem ji přečetl za 2 dny. Večer jsem dočetl a ráno jsem se po knize hned vrhnul :) Už dlouho mě žádná kniha takto nezaujala a mohu ji vřele doporučit. Čte se super - pár italských názvů, ale vše se dá odvodit či dohledat na inernetu :)

18.09.2013 5 z 5

Karambol Karambol Håkan Nesser

Další skvělá detektivka od tohoto autora. Děj vás soslova pohltí

25.04.2023 5 z 5

Hardcore Hardcore Jiří Kulhánek

Občas jsem měl problémy se začíst. Jinak kniha sama o sobě byla dobrá, ale některé pasáže mi nesedly.

18.08.2022 3 z 5

Münsterův případ Münsterův případ Håkan Nesser

Dobře napsaná detektivka.

12.11.2021 4 z 5

Příliš krátký provaz Příliš krátký provaz Matthew FitzSimmons

Nenadchla ani neurazila. Prostě kniha co se jednou přečte a uz se k ní člověk nevrátí. Prvni polovina se mě četla tak špatně, že jsem knihu chtěl několikrát odložit, konec se rozjel, i když byl tedy až moc přitažený za vlasy ...

16.09.2021 2 z 5

Sonáta pro Azazela Sonáta pro Azazela Dušan Fabian

Dobře napsaná, skoro až hororová kniha. Četla se skvěle, občas proběhl nějaký vtípek.

02.06.2021 4 z 5

Neotvírej tuhle knihu! Neotvírej tuhle knihu! Andy Lee

Na zasmání skvělé, ale jinak bych to jako knihu opravdu nenazval.

10.05.2021 3 z 5

Město mrtvých Město mrtvých Jiří Pavlovský

Pecka!

19.07.2020 5 z 5

Ďábelské hry Ďábelské hry Angela Marsons

Kniha mě v určitých pasážích bavila v některých vůbec. Rozhodně to nebude nejlepší kniha jakou si letos přečtu.

11.01.2020 3 z 5

Jdi a přines hlavu krále Jdi a přines hlavu krále Jeremy Shackleton (p)

Průměrná kniha, co se mi velice líbilo byla tématika vikingů a "začátky" kapitol, protože každá kapitola od druhé půlky bylo už jen takové nucené ukončení.

28.10.2019 3 z 5

Invaze z galaxie Invaze z galaxie Robin Cook

Určitě zajímavá kniha, která stojí zato si přečíst, velice spádový děj, pořád se něco děje, jen mě trochu zklamal až moc useknutý konec.

27.05.2019 4 z 5

Buzz Buzz Anders de la Motte

Kniha nedosahovala kvality první knihy. Do čtení jsem se občas musel nutit. Závěr neukončený a "táhne" na další knihu.

14.10.2018 3 z 5