Michelleee Michelleee komentáře u knih

Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Tohle se prostě povedlo. Tak krásné čtení...

24.02.2022 5 z 5

Grey: Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye Grey: Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye E. L. James (p)

Určitě zajímavé čtení i z pohledu Christiana.

18.02.2022 4 z 5

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Nejoblíbenější thriller.

30.08.2021 5 z 5

Všemi smysly Všemi smysly Rebecca Yarros

Silný, emotivní příběh. I nějaká ta slza ukápla, což se u mě většinou neděje. Autorka Rebecca Yarros se stává tedy další oblíbenou a chci všechny její knihy.
Příběh o Ember, která ztratí otce, lásku a během studia se musí postarat o své sourozence a zhroucenou mámu. Josh Walker mi byl od začátku sympatický a těším se na další díl.

13.11.2024 5 z 5

Železný plamen Železný plamen Rebecca Yarros

Hodně jsem se těšila na pokračování této dračí série. Rozhodně první díl byl nejlepší, ale stále nechávám 5 hvězd. Kniha opět nádherná se zajímavým fantasy příběhem. A zase ten překvapivý konec, achjo...

29.10.2024 5 z 5

Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

Tuto detektivní sérii s Erikou mám opravdu ráda, takže dávám opět 5 hvězd. Detaily jsem zase stihla zapomenout, ale hned jsem se do toho dostala zpět. Příběh tedy čtivý, napínavý a zajímavý. Pohledy Eriky a sériového vraha, zároveň pohledy z minulosti a současnosti. Jsem zvědavá kam se děj zase posune.

28.08.2024 5 z 5

Závod s časem Závod s časem Lisa Regan

Zase další skvělý díl této detektivky. Tentokrát bude muset Josie pátrat po své sestře Trinity. Zajímavý příběh.

09.04.2024 5 z 5

Ďáblova cesta Ďáblova cesta Robert Bryndza

Tahle 4. kniha z této série se mi líbila asi nejvíc. Příběh byl zamotaný, zajímavý a čtivý. Ano souhlasím tu s ostatními, že signálů kdo to udělal, bylo spousta. Bylo mi to pak vícemeně jasné, ale i tak hodnotím tento příběh 5 hvězdičkami.

27.01.2024

Vražedná temnota Vražedná temnota Lisa Regan

Tohle je prostě nejlepší série a je snad čím dál lepší. Příběh byl napínavý a četl se skvěle. Detektiv Josie Quinnová řeší vraždy, které se odehrávají v lese. Je tam taková divná sekta, záhadný muž a spoustu nejasných věcí. Určitě doporučuji celou sérii a těším se na další pokračování....

12.10.2023 5 z 5

Ruckus: Šílená láska Ruckus: Šílená láska L. J. Shen

Příběh mladší sestry Rosie se mi líbil víc i Rucus se mi líbil víc, než třeba Vicious. Milé, pěkné, celkově se mi líbí celá série. Mrzí mě, že jsem začala sérií nové generace. Bylo by lepší začít Hříšníky. Jdu na další..

23.08.2023 5 z 5

Princ Princ Devney Perry

Luke a Scarlett, dvě milé postavy. Celkově mám ráda tuto partu a proto dávám 5 hvězdiček. Pokračování opět nezklamalo a těším se na další díl. Ten bude určitě skvělý.

09.08.2023 5 z 5

Vzpomínky na něj Vzpomínky na něj Colleen Hoover

Tak tohle se mi líbilo od začátku až do konce. Hlavní postavy byly úžasné. Příběh jsem si zamilovala. Kenna se nikdy neviděla se svou dcerou, protože byla ve vězení. Po propuštění se vrací do města a pozná Ledgera, majitele místního baru. Kniha se krásně vyvýjí a škoda jen, že nebyla delší.

23.06.2023 5 z 5

Čas odejít Čas odejít Jodi Picoult

Skvěl napsaná kniha, velmi zajímavý námět. Zjistit tolik informací o slonech se mi moc líbilo. Příběh je psán z pohledu 4 vypravěčů. Od začátku mě kniha zaujala, ale z té skutečnosti jsem pořád taková na vážkách. Název knihy pochopíte opravdu až na konci.

20.06.2023 4 z 5

Láska a jiná slova Láska a jiná slova Christina Lauren

Oblíbené slovo ? Ty ...
Macy a Elliot - spřízněné duše z mládí. Hezká, milá kniha. Macy umřela brzy matka a s otcem pořídili další dům v Healdsburgu. Kamaráda jí tedy dělá jejich soused, oba miluji knihy a společně dospívají. Střídání minulosti a přítomnosti se mi líbilo. Seznam věcí psaný matkou jak se chovat při výchově se mi také líbil.

20.05.2023 4 z 5

Pokud se ještě setkáme Pokud se ještě setkáme L. J. Shen

Začátek začal velice slibně. Nicméně pak už se to zamotalo, poznámky zbytečné. Oddechovka dobrá.

09.05.2023 4 z 5

Iskra Iskra Vi Keeland

Poprvé čteno ve slovenštině. Zase další pěkná od Vi.

04.05.2023 4 z 5

Drahá Avo Drahá Avo Ilsa Madden-Mills

Kniha přečtena za jediný den a byla krásná. Oslovení "Tulipánku" bylo roztomilé. Příběh se mi líbil. Od všeho něco.

27.03.2023 5 z 5

Ďábel nosí černou Ďábel nosí černou L. J. Shen

Zase další pěkná, čtivá kniha. Maddie Goldbloomová a Chase Black byli dříve partneři. Chase, ale rodině neřekl o jejich rozchodu. Naopak řekl, že jsou zasnobení a hodná Maddie to kvůli citlivé situaci bude hrát s ním.

20.03.2023 5 z 5

Zlomený rytíř Zlomený rytíř L. J. Shen

Tak to bylo super. Mnohem víc se mi to líbilo, než předchozí díl. Stydlivá Luna, která musí používat znakovku a Knight Cole. U jeho vypravování jsem se nasmála.

11.02.2023 5 z 5

Rozmazlená princezna Rozmazlená princezna L. J. Shen

Penny Scully jako krupobití a Daria Followhillová jako bouře. On chudý, ona bohatá. Vyprávění z pohledu obou hrdinů se mi líbilo. Příběh je takový zajímavý, drsný. Jsem zvědavá na další díly této série.

06.01.2023 3 z 5