Michelleee komentáře u knih
První kniha od autorky a super. Příběh zajímavý, četlo se to samo. Na konci jsem byla překvapená, jak vše vlastně bylo a dopadlo.
První kniha od autorky a nebude poslední. Moc se mi líbil příběh Lydie a Brogana. Spoustu emocí, hněvu, ale situace se změnila. Z mladého chlapce je úspěšný muž, který se chce pomstít. Stuart byl blázen, ale Eileen a Fionna bych ráda viděla spolu.
Ze začátku bylo těžké se začíst, ale od 100 stran mě kniha vtáhla do děje. Dvě rozdílné matky a velké tajemství. Těším se na seriál.
Mnohem lepší, než první díl. Opravdu rychlé čtení, bavilo mě to. Elise je skvělá vyšetřovatelka a Archer je Archer :) .
V předchozích díle se mi Giselle nelíbila, ale její postava nakonec v kombinaci s Devonem byla fajn. Super slaďárna, líbil se mi víc tento díl. Střídání vypravěčů mě bavilo.
Zase jedna povedená kniha. Chemie mezi hlavními hrdiny byla skvělá, to pošťuchování bylo zábavné. Weston Lockwood a Sofie Sterlingová. Kdo z nich dá lepší nabídku ?
• Můžeš mě milovat i nenávidět, obojí mi vyhovuje. Budeš-li mě milovat, zůstanu navždy v tvém srdci... Budeš-li mě nenávidět, zůstanu navždy v tvé mysli.
Chuckinka Judith Humphryová a Célian Laurent. První kniha od autorky a spokojenost. První půlka mě bavila víc.
Jestli mám něco doporučit, tak to bude rozhodně tahle kniha. Román to není, ale spíš psychothriller. Bylo to dokonalý a zároveň děsivý. Příběh je vyprávěn z pohledu rodičů Bauerových a jejich sociální pracovnice Piper. Neuvěřitelně čtivé, nemůžete přestat číst. Jak to dopadne s Modrým mi bylo jasné. Christopher byl vyloženě zaslepený láskou... No já bych se z toho taky zbláznila.
Kniha byla hezká a dobře se četla, ale trochu nuda. Když to srovnám s ostatními příběhy tohoto žánru, tak mi tam něco chybělo. Chudák holka, takové rodiče bych teda nechtěla. Obálka se mi nelíbí teda vůbec.
Opět skvělý příběh od autorek. Četlo se to samo. Oba hlavní hrdiny „Mila a Maddie“ , nebo Mattea a Hazel, jsem si hned oblíbila.
I pro mě to byl nejslabší díl ze série, ale kniha byla pořád vtipná a moc hezká. Četlo se to samo a všechny postavy mi byli sympatické. Jednou si přečtu všechny tři znovu. Švadlenka Kimber a arogantní italský módní magnát Matteo.
Zuzanna - naivní tatínkova holčička, která nemá nouzi o peníze, pracuje s dětmi a konečně potká ideálního chlapa. Ten muž je komisař v utajení - Radosław Wyrwa. Druhý díl navazuje na ten předchozí postavami i příběhem. Velmi čtivé, oddechové čtení.
Těším se na Daniela.
Příběhy Shari Lapeny mám ráda. Začátek byl slabší a hodně se vše opakovalo. Kniha je opět psána v krátkých kapitolách a její styl psaní mě baví. Konec byl překvapivý a to jak vše nakonec dopadlo jsem teda opravdu nečekala. Jak to někdo může chtít udělat znovu ??
Hezké zakončení série. Je to taková oddechová knížka co se dobře čte.
Rozhodně tento díl vše zachránil a pro mě byl nejlepší. U druhého jsem byla zklamaná a o filmu ani nemluvím... Bylo to napínavé od začátku až do konce. Mně rozhodně nevadí co autorka udělala s Massimem. Nechat se oklamat kouzlem hlavního hrdiny bylo účelem a tak to může být přeci i ve skutečnosti. Nacho je prostě boží !!!
Tentokrát se dozvídáme i něco o něm a jeho minulosti. Opět jsem spokojená s dějem a těším se na pokračování. Ach ty otevřené konce...
Pokračování se mi moc líbilo.
Moc pěkná knížka. Nápad s dvěma odlišnými světy se mi moc líbil a v průběhu jsem vůbec netušila, který konec hrdince víc přát.