Miila komentáře u knih
Tahle knížka se mi hodně líbila, vyprávění dospívajícího kluka, problémy dospívání... Vím, že po přečtení jsem byla nadšená, ale obsah už bych nepřevyprávěla.
Opět pěkný příběh, překvapivé zvraty, ale pár nedořešených věcí. I když pokud opravdu bude další pokračování, třeba se to ještě dozvíme. :-)
Přečtená na doporučení švagra, že i knížka o špionáži může být zajímavá - a měl pravdu :-)
Nedařilo se mi soustředit na informace, nezaujaly mě postavy.... Odložila jsem zatím asi pět knih. Tahle patří mezi ně. Co se týče romantiky a světu žen, zůstanu raději u Keleové-Vasilkové, to je jistota.
Taková oddychovka, až na to velké množství chyb. Hlavně v interpunkci. Jinak nenadchlo, ale ani neurazilo.
Bohužel jsem tuhle knihu nedočetla. Nezaujala ani po 160 stranách.
Bohužel zatím nejslabší Theorinava knížka :-( Ale i tak se teším na další - ještě mi chybí Skrýš a ta nejnovější :-)
Úžasné! Napínavé! Byla to první knížka, kterou jsem od Theorina četla a jsem nadšená :-) Letím si půjčit Mlhy Ölandu, i když v Mlýnech osudu už vlastně bylo řečeno, jak to dopadne. Ale nevadí. :-)
Velice pěkný průvodce těhotenstvím. Prvorodičkám určitě zodpoví řadu pro ně zajímavých otázek.
Bohužel jsem knihu nedočetla, nelíbil se mi styl psaní, přišlo mi to celé "přepsané" - tak moc se autor snažil, až to přehnal :-( Děj možná zaujme spíše mužskou část čtenářů. Myslela jsem, že kniha bude napsána v podobném stylu, jako píše James Rollins, ale ani zdálky. Ani já nedoporučuji ke čtení.
Už je to dlouho, co jsem tuhle knihu četla, rozhodně jsem byla teenager, ale vím, že na mě hodně zapůsobila, už si ale bohužel nepamatuju proč.
Kniha je zajímavá a čtivá, jen bych určitě ubrala pasáže věnované popisu techniky a zbraní :-)
Kniha se četla velice dobře, byla napínavá, ale docela mě zklamal závěr.
Velmi zvláštní a podle anotace opravdu svérázný průvodce sexuální výchovou pro děti. Texty jsou občas přínosné, vedlejší komentáře celkem nevhodné.