Mikako komentáře u knih
Označení "pro silné povahy" nechápu. Nebylo to nijak hrozné, jen hrozně nudné. Přečetla jsem to, ale také mi to podle toho trvalo. Začetla jsem se až někde za půlkou. Otevřený konec mě vyloženě naštval, kniha vlastně nebyla vůbec ukončena. Jen najednou došly stránky. Ne, do dalšího dílu nejdu, radši si konec domyslím :-)
Jela jsem vsechny dily v rade, neprokladala jsem to jinyma knihama a ted uz je konec... Ja chci jeste :-D Naprosto skvele, filmy s knihama nemaji nic moc spolecneho a tak i presto, ze jsem je videla, jsem se nenudila! Naopak... Urcite si to dam jednou znovu :-)
Po čem jiném sáhnout na podzim, než po nějaké pořádné duchařině, u které budete napnutí jak struny a večer se budete bát každého zavrzání.
Pokud hledáte tohle tak u Hřbitovní královny to nenajdete...
Víc než duchařina je to detektivka obalená v cukrové vatě kýčovité červené knihivny.
První část knihy byla tak hrozně směšná, že mi to vyloženě lezlo na nervy. Chtěla jsem se bát a místo toho mi bylo stydno za Amelii, která se z Devlina div neudělala, jen co ho poprvé uviděla.
No, řekla jsem si, že tomu dám sto stran a kdyžtak na to kašlu.
Zlomilo se to opravdu až po sto stranách, ale jen tolik, abych to dočetla.
Kniha je ze série, to samo o sobě nemusím, a tak není ani pořádně ukončená. Ale mě vůbec nezajímá, jak to bude pokračovat. Další díl s největší pravděpodobností nedám...
Mělo to být asi dojemné, ale ke mě to nějak nedošlo.
Anotace je hodně zavádějící a jsem si jistá, že kdybych věděla o čem kniha bude, tak bych po ní nesáhla.
Každopádně vím, že na knihu za měsíc zapomenu.
Dala bych plné hodnocení, kdyby kniha měla o 100 stran víc a neskončilo to tam, kde to skončilo.
Jinak perfektní, nenudila jsem se ani chvíli.
Čekala jsem víc napětí, kniha tak nějak plyne a vlastně se bát nezačnete. Byl tam asi jen jeden moment, kdy jsem si řekla, že být to ve filmu, tak se možná leknu. Zápletku jsem uhodla poměrně brzy, takže jsem byla trochu zklamaná. Ale i přesto, že jsem čekala víc, tak dám vysoké hodnocení, protože se kniha četla opravdu velmi dobře
Po dlouhé době kniha, která mě chytila hned na první stránce a nepustila.
Štvala mě celá rodina :-D
Konec jsem pořád čekala trochu jiný a klidně bych tam přidala ještě jednu kapitolu. Ale i přes to jsem nadšená!
Mě prostě zlé děti dětí :-D
Vždycky se v televizi nejvíc bojím u hororu, kde jsou nějaký zákeřný spratci :-D
Nejsem člověk, který přečte knihu za dva dny. Většinou čtu tak jednu knihu za týden i s tím, že si po každé přečtené knize dám chvíli na její strávení. Tuto knihu jsem četla velmi, velmi dlouho i na mě. Zajímavá pro mě začala být až druhá třetina. Do té doby jsem Rachel v podstatě nesnášela. Byla mi svým alkoholismem a slabou vůlí odporná a nesympatická. Úplně jsem cítila smrad z alkoholových výparů, moči a zvratků. Nedokázala jsem si k ní vybudovat žádný vztah, natož snad soucit a lítost.
Díky této knize jsem ale zjistila, jak jsou pro mne sympatie k hlavní postavě důležité.
Kniha není špatná, ale Rachel mi byla tak protivná, že mi to celou knihu kazilo.
Na druhou stranu musím říct, že jsem vlastně celou dobu nikoho nepodezřívala...
Výjimečně neudělím počet hvězd, protože nevím, jak knihu uchopit...
Krásné čtení! Z poslední kapitoly jsem měla husí kůži. Těším se na další díl!
Po dočtení ve mně něco zůstalo. Neumím to něco popsat. Kniha je dočtená a já nemám slova.
Rozhodně jí zařadím mezi ty, které doporučuji.
A Jodi za to něco moc děkuji.
Přečetla jsem to. Nevím, jak podle této knihy mohl vzniknout tak skvělý film. A ten konec? :-(
Vlastně bych ani neřekla, že film byl natočen podle této předlohy, spíš se jí nechal hodně, opravdu jen hodně vzdáleně inspirovat...
Nestává se mi to často, ale tady na sto procent stavím film před knihu.
Nádherná kniha. Tolik krásných emocí ve mě už dlouho žádná nevyvolala. Mnohokrát jsem zjistila, že se při čtení usmívám jako blbeček :-)
Věděla jsem, že příběh je vyprávěný psem a trochu jsem se toho bála, ale je to opravdu něco tak krásného. Člověk při čtení uvěří, že takto psi přemýšlí, prožívají, cítí a touží... Krása!
Skvělé povídky! Musím říct, že jsem se opravdu dobře bavila! Při cestování vlakem je to naprosto perfektní čtení, stejně tak doma u sklenky vína :-) Krása!
Čtivě napsaná kniha. Četla jsem jich od autorky již více než polovinu a tuto řadím mezi ty lepší :-)
Velmi mě baví návraty do minulosti, které jsou pro Camillu tak typické. Vždy se vše perfektně propojí. A i když je pro mě zápletka často předvídatelná, ale to nejen u této autorky, stejně je pro mě kniha zajímavá až do konce a to kvůli hezkému příběhu Patrika a Eriky :-)
Krasny pribeh, kniha se cetla sama. Na konci jsem brecela!
Úplně mě to nenadchlo.
Zápletka byla výborná, ale čekala jsem víc napětí.
Štvali mě v knize snad všichni.
Konec - no nevím...
Theovi jsou dva roky? Vážně? Podle mě někdy dva a někdy minimálně 4-5. Například: dvouleté dítě jde samo vybrat a koupit nanuky? To mě na celé knize štvalo nejvíc - Theo by musel být super dítě.
Knihu jsem přečetla asi za pět hodin.
Nemohla jsem jí nechat rozečtenou.
Odporný, odporný, odporný.
Nepochopitelný...
Přiznám se, že jsem měla tak polovinu knihy knedlík v krku...
Kniha je za mě takový slabší průměr. Přečetla jsem jí, ale za týden nebudu vědět o čem byla. Celou dobu si jede ve stejném tempu až dokonce. Nic moc.
Kniha se mi líbila, o tom bez debat, skvěle se četla a v některých chvílích byla i napínavá... Konec mohl být trochu víc rozvedený, ale i tak jsem chvíli knedlík v krku měla.
Velké plus za střídání různých pohledů.
Normálně to nedělám, ale nedá mi to...
Možný SPOILER: Vadilo mi, že jediné co policie měla, byla barva dodávky. Nic víc. Že se vše vyřešilo jen dílem velké náhody.