milan.krimsky komentáře u knih
docela dobré vzpomínky na kriminalistiku předválečnou a poválečnou, autor hodně popisuje tehdejší bezpečnostní složky
Dobře sepsaná kniha o převaděčích v poválečné době
I když p. 3kvoreckého zrovna číst nemusím, ale tahle kniha z exilové Kanady, mě zrovna dostala, šikovně sepsané scénáře s doslovem jak to v exilu chodilo,...
Tak nostalgická kuchařka začátku devadesátých let, zrovna bohatá úroda zeleniny a ovoce a jak to zpracovat, tak jsem použil právě pár receptíků z této knihy.
Tak z této knihy jsem čerpal recepty na cukety v jakékoliv podobě, dokonce ohledně zavařování; nejvíce se osvědčil u nás v rodině recept na cuketovou směs na topinky i tousty
Knihu jsem půjčil i vietnamským dítkům a nechtěli mi jí vrátit, hodně se od ní učili :-O)
Docela zajímá kniha, i když dávám přednost klasické domácí kuchyni minulého století
Že by mě tato kniha nadchla? Tak to vůbec né, samé konzervované polotovary a ze zahrádky nic? Kniha si určitě najde tu svou zřejmě u mladší generace, ale u té střední či starší generace je spíše autorkou J. Mandžuková
Na tuto knihu jsem narazil náhodně při prohlížení autorčina webu
Moje oblíbená kuchařka, kde i začátečník se naučí během chvilky uvařit snídani, oběd či večeři ze snadno dostupných surovin
Kniha mě nadchla i nenadchla, spíše bych řadil do růžový knihovny, hodně rozvodů, zamilovanosti, svatby, cestování pohleden autorky
to je jako když prožijete jeden večírek v totálním rauši, užíváte si a ke konci knihy prožijete pocity absťáku
Na danou dobu je to přijatelný příběh, ale četba mě nenadchla
Kdo se chcete naučit plést z papíru košíky a přispět odpadovému hospodářství,, ihned sáhnete po knize a vyrobíte tucet výrobků