milan.krimsky milan.krimsky komentáře u knih

Zánik samoty Berhof Zánik samoty Berhof Vladimír Körner

Kniha i film moc pěkné. Režisér vystihnul ve filmu vše co je v knize. Kniha je něco jako scénář k filmu

Cizí domov Cizí domov Erica Pedretti

Super! Prvně jsem četl autorčin životopis, který mám přečtený během chvilky. Autorce tímto děkuji za novou stylizaci textu

31.08.2017 5 z 5

O ženách, mobilech a broucích v hlavě O ženách, mobilech a broucích v hlavě Petr Petříček

Kdyby autor nerozepisoval jedno slovo do několika textů tak by se to možná dalo číst

31.08.2017

Květnové vítězství: Konec skupiny armád Střed Květnové vítězství: Konec skupiny armád Střed Tomáš Jakl

Popisky míst květnového povstání

Rebel z Lidic Rebel z Lidic Zdeněk Pešek

Kniha popisuje Pavla Horešovského, který v době vypálení Lidic přežil s rodinou.

31.08.2017 5 z 5

Kapesní atlas slepic a zakrslých slepic Kapesní atlas slepic a zakrslých slepic Horst Schmidt

Pro chovatele, kteří mají zájem si vybrat to správné plemeno slepic z tohoto atlasu

Ovečka z Kopanic Ovečka z Kopanic Kamila Sojková

Kniha o horalech, kam teprve v poválečné době zavádějí veřejné sítě a služby viděno očima dítěte

15.08.2017 5 z 5

Manželky a milenky nacistických pohlavárů Manželky a milenky nacistických pohlavárů Václav Miko

Životopisné drama manželek a milenek nejvlivnějších lidí Třetí říše

Soutěskami Českého krasu Soutěskami Českého krasu Otomar Dvořák

Pěkné vyprávění tohoto autora k výletům do okolí Prahy a Českého krasu

Rusko - vagon třetí třídy Rusko - vagon třetí třídy Natalja Ključarjova

Kniha o rusku v příbězích druhých osob je šokující, plná alkoholu, drog, sexu nejen heterosexuálního probíhající na různých místech prostřednictvím hlavní postavy, mladého muže v okolí železničních stanic

15.08.2017 5 z 5

100 chyb při péči o lidi s demencí 100 chyb při péči o lidi s demencí Jutta König

Na to, že pracuji v sociálních službách, tak podle této knihy dělám taky chyby, takže se snažím je napravovat

15.08.2017 5 z 5

Teplá Praha: Průvodce po queer historii hlavního města 1380–2000 Teplá Praha: Průvodce po queer historii hlavního města 1380–2000 Jan Seidl

Turistický místopis pro gaye, kteří chtějí poznat historii objektů Prahy

15.08.2017 5 z 5

Třicet dva hodin mezi psem a vlkem Třicet dva hodin mezi psem a vlkem Jan Tichý

Napsáno podle skutečné události, hodně smutná kniha o odsunu němců.

27.07.2017 5 z 5

Česko vaří s Pohlreichem Česko vaří s Pohlreichem Zdeněk Pohlreich

Kuchařka od showmena

27.07.2017 5 z 5

Světové dějiny v testech Světové dějiny v testech Jaroslav Kobr

Pro každého kdo si chce vyzkoušet vědomosti z historie a zeměpisu v podobě testu

22.07.2017 5 z 5

Kam zmizela Anna Kam zmizela Anna Lenka Juráčková

Pěkná oddychová kniha pro děti a mládež o tajemné fotce a roku 1946

22.07.2017 5 z 5

Průvodkyně cizinců Průvodkyně cizinců Petr Skarlant

Hodně smutná lyrika

19.07.2017 4 z 5

Naše první slepice Naše první slepice Anne–Kathrin Gomringer

Kniha popisuje začátky chovu slepic pro rodiny, kteří by měli zájem o chov hrabavé drůbeže

19.07.2017 5 z 5

Křivoklátské pověsti Křivoklátské pověsti Viktor Palivec

Pověsti z Křivoklátska od starověku po 19. stol.

19.07.2017 5 z 5

Vlkodlak a já Vlkodlak a já Andreas Schlüter

Khiha je napsána pro děti a mládež podle é události z 16. století, kde hlavní roli má Peter Stubbe

15.07.2017 5 z 5