milan.krimsky

Kniha i film moc pěkné. Režisér vystihnul ve filmu vše co je v knize. Kniha je něco jako scénář k filmu

Super! Prvně jsem četl autorčin životopis, který mám přečtený během chvilky. Autorce tímto děkuji za novou stylizaci textu

Kdyby autor nerozepisoval jedno slovo do několika textů tak by se to možná dalo číst

Popisky míst květnového povstání

Kniha popisuje Pavla Horešovského, který v době vypálení Lidic přežil s rodinou.

Pro chovatele, kteří mají zájem si vybrat to správné plemeno slepic z tohoto atlasu

Kniha o horalech, kam teprve v poválečné době zavádějí veřejné sítě a služby viděno očima dítěte

Životopisné drama manželek a milenek nejvlivnějších lidí Třetí říše

Pěkné vyprávění tohoto autora k výletům do okolí Prahy a Českého krasu

Kniha o rusku v příbězích druhých osob je šokující, plná alkoholu, drog, sexu nejen heterosexuálního probíhající na různých místech prostřednictvím hlavní postavy, mladého muže v okolí železničních stanic

Na to, že pracuji v sociálních službách, tak podle této knihy dělám taky chyby, takže se snažím je napravovat

Turistický místopis pro gaye, kteří chtějí poznat historii objektů Prahy

Napsáno podle skutečné události, hodně smutná kniha o odsunu němců.

Pro každého kdo si chce vyzkoušet vědomosti z historie a zeměpisu v podobě testu

Pěkná oddychová kniha pro děti a mládež o tajemné fotce a roku 1946

Kniha popisuje začátky chovu slepic pro rodiny, kteří by měli zájem o chov hrabavé drůbeže

Khiha je napsána pro děti a mládež podle é události z 16. století, kde hlavní roli má Peter Stubbe