milan.krimsky komentáře u knih
Kniha, která popisuje životní příběh několika g-kluků není špatná, ale odstavce se čtou na přeskáčku, tudíž čtenář má v hlavé zmatek a musí přemýšlet nad jmény a dějem jednotlivých osob
Tahle kniha nemá žádný styl, dost jsem toho nepochopil, je to spíše tzv. vyprávění na návštěvě u léčitele
Pro všechny kdo se chystají na vysokou školu a chtějí si oživit rovnice a nerovnice
Docela dobré kriminální příběhy podle skutečných událostí, dva jsou dokonce ze žateckého sídliště
Mistrně napsaný i ilustrovaný příběh mladého muže, který aby si zachránil život začne boxovat v koncentračním táboře. Konec je hodně smutný.
Nezvyklý komiks pomocí fotografií; o něco jsem moudřejší z české historie
Jednou větou shrnuto - o jednom zapadlém městečku, kde chtějí učit hudbě pomocí koncertu...
Povídky mladých autorů jsou pěkné; najde se v nich hetero i homosexuální orientace
Kniha je výborem autorů píšících o nemocech v jednotlivých románech jako je TBC, mor, rakovina, AIDS. Poměrně slušně se dá číst
O historii a použití koření k léčení i konzumaci
Psychologická dramata jsou opravdu napsaná mistrně
Kniha je dobrým rádcem pro pečovatele, osobní asistenty i sanitáře.
PPamatuji se, když jsem osobně knihu četl poprvé tak se mi líbila; o chlapci, který prožívá svoji puberu naplno
Dost dobrý tipy na petting ve dvou; sexualita nemusí být jen to jedno a to samé, fantazii se meze nekladou a milostné hrátky jsou obohacením vztahu.
Pěkná oddychovka ze sedmdesátých let plná lásky a nečekaných událostí z oblasti skotského města
docela povedená kniha! Syn hledající cestu k otci, vzpomínky na matku a hledajíc své místo v životě. Závěr poněkud smutnej. Jinak celý děj románu lehce erotický
ě pobavila, přečetl jsem jí na jeden zátah, i když vraha jsem odhadnul hned u jezera
Kniha mě moc nechytla, je to spíše drbárna jedné tiskařské společnosti na jednom pražském firemním večírku v době totality