MilanKopeKnihy komentáře u knih
Rozhodně doporučuji každému fanouškovi sci-fi. Je to velice zajímavý dobrodružný příběh a postavy si člověk hned oblíbí. Považuji to za klasiku.
Výborná směs všeho možného, která opravdu pobaví. Výborný příběh a dokonalé postavy. Pokud se chce člověk zasmát, tak rozhodně doporučuji.
Tak jsem se konečně po letech vrhl na Ready player one a za mne naprostá pecka. Sice jsem viděl prvně film, což je úplně něco jiného krom hlavní kostry, ale kniha je dle mne 1000x lepší :) autor vše krásné popisuje a vše se v hlavě přetváří v krásné obrazy. Děj je nabitý a ani jedinou stránku jsem se nenudil. Za mne prostě fantastický počin
Za mne opět parádní počin série. Vtip, vážnost, akce i trochu té "romantiky". Zase jsme se o kousek posunuli dál v této space opeře, která baví a úroveň rozhodně neklesá. Už ať je léto a je tu další díl :)
Za mne opět velice vtipně pojaté pokračování epické sci-fi opery. Fifinka mne dostala a k tomu svatba... Gerasim nezklamal :-D
Jen tento díl možná trochu beru jako předehru pro další a už se nemohu dočkat. Za mne určitě žádné zklamání a tento díl mne opět velmi pobavil :)
Tento díl je také velmi humorný, ale bohužel na jedničku to nemělo, to ale neznamená, že by tato kniha nestála za přečtení. Je tu spoustu dalších nesmyslů, které se člověk nesmí snažit pochopit nebo ano? :-D prostě správná humorná četba na odreagování.
Miroslav Žamboch opět nezklamal, ale upřímně bych byl nesmírně rád, kdyby bylo i pokračování :) Snad se toho jednou dočkáme.
(SPOILER) Syndikát je strhující detektivní thriller s prvky sci-fi, který vás vtáhne do světa moderních technologií, korporátních intrik a digitální kriminality. Příběh sleduje dva podnikatele, kteří provozují firmu na vývoj dronů. Když jim z firemního účtu zmizí peníze, rozhodnou se vzít pátrání do vlastních rukou. Brzy však zjistí, že se zapletli do nebezpečné hry, kde jde nejen o peníze, ale i o životy.
Leoš Kyša skvěle pracuje s aktuálními tématy, jako je umělá inteligence, sledování a kyberkriminalita. Příběh má svižné tempo, nečekané zvraty a skvěle napsané dialogy plné ironie a drsného humoru. Hlavní postavy nejsou žádní superhrdinové, ale obyčejní lidé, kteří se snaží přežít ve světě, kde technologie ovládají všechno.
„Syndikát“ je chytrá, napínavá a zábavná kniha, která vás udrží v napětí až do poslední stránky. Pokud máte rádi moderní thrillery s realistickým nádechem, rozhodně si ji nenechte ujít!
Naprosto úžasný příběh, který chytne a nepustí. Dlouho jsem nečetl tak parádní sci-fi.
Za mne rozhodně poutavý příběh plný různých zvratů. Chytne a nepustí ;)
Naprosto parádní zakončení série. Nemám co vytknout, vše bylo geniálně napsáno a vše se četlo samo. Apollón rozhodně hodně vyspěl a bude z něj bůh mnohem lepší než kdy dřív. Celá série mne hrozně bavila a určitě se k ní někdy v budoucnu vrátím. Za mne jedno velké WoooW.
Naprosto perfektně napsaný příběh. Absolutně nemám co vytknout. Čte se samo. Jsem zvědavý na další knihy ze série
Naprosto skvělý akční nářez v kulhánkovském stylu. Ještě lepší než první díl. Škoda že Jiří nenapsal i třetí díl. Každopádně jedině doporučuji
Na tuto knihu jsem se opravdu těšil a rozhodně mne nezklamala. Lucie vytvořila opravdu pozoruhodný svět nadpřirozena, který vás dokáže oslovit. Skvělé zpracování postav, které si zamilujete. Doufám, že budou i další příběhy z tohoto světa a budou v nich hrát roli stejní hrdinové, hlavně Benedikt s Gabrielem.
Skvělé a příjemné vyprávění. Míša umí a dokazuje to. Kniha se čte téměř sama a rozhodně nadchne každého fanouška fantasy. Za mne velmi povedený kousek :) nemám co vytknout. S chutí jdu na druhý díl.
Za mne bohužel zatím nejslabší díl stopařova průvodce galaxií. Zasmát se dalo, ale něco tomu prostě chybělo až jsem se občas musel do čtení nutit.
Dlouho jsem si tuto knihu šetřil a teď přišel její čas. Sanderson opět dokazuje, že umí skvěle vyprávět a tvořit vlastní světy. V tomto příběhu nechybělo opravdu vůbec nic a mohu jedině doporučit dál.
Příjemné zakončení celé série. Možná trošičku slabší než předchozí díly, ale i tak super zážitek. Určitě se někdy v budoucnu k této epické sérii vrátím.
Vzdávám hold Davidu Gemmellovi.
Jedním slovem prostě famózní kniha. Tato série mi dává zabrat a rozhodně ji můžu zařadit do TOP sérii, co jsem kdy četl. Dokonce u konce knihy jsem měl i vlhké oči a chytla mne za srdíčko. Naprosto úžasný dej a perfektní vývoj. Prostě TOP. Rozhodně doporučuji všem, ať si tuto úžasnou sérii přečtou.
Nečekal jsem, že druhý díl by mohl být ještě lepší než první, ale klobouk dole a pusa dokořán. Absolutně perfektní děj s mnoha zvraty a dokonalými postavami. Pán Gemmell prostě uměl a je velká škoda, že už nic dalšího od něj neuvidíme. Každopádně všem doporučuji přečíst tuhle super sérii. Dokonalost sama.