milunka21

Druhý díl je mnohem lepší než ten první. A je tam plno choulostivých scének. :-D Těším se na pokračování. :-)

Je to hodně silné téma o kterém se moc nemluví. Já se k němu dostala náhodou díky filmu Padlé ženy. Je škoda, že není moc knih. Já znám teda jen tuto ale zážitek z knihy byl silný. Rozhodně doporučuji přečíst.

Ze začátku jsem se bála, že to spíš bude čtení pro muže. Jenže jsem se začetla během chvilky a prožívala všechno dobrodružství a nebezpečí s Willem. Rozhodně se těším na pokračování. :-)

Doslova třešnička na dortu. Až je mi líto že je konec. Hrdiny jsem si zamilovala. :-)

Ze začátku jsem se nemohla začíst, ale pak nadešel zvrat a naplno jsem se ponořila. Kateřina Parrová je pro mě dost opomíjená královna, proto jsem ráda, že jsem si o ní konečně něco přečetla. :-)

Akce od začátku do konce. Lehké a přesto čtivé a napínavé. rozhodně se těším na pokračování.

Pro fanouška skvělé čtení. Úplně z knihy vyzařuje hereččina osobnost. :-)

Naprostá pecka. Naposled jsem takto nadšená byla u jiskry v popelu. Autorka mě opravdu hodně překvapila. Propracovaný, originální a naprosto chytlavý děj.

Skvělá kniha. Román podle skutečnosti a ještě o zrodu spiritualismu.

Yrsa naprosto předčila má očekávání. Je to prostě skvělá autorka, které nejde nic vytknout.

Naprosto nádherný příběh. Už se těším na další knihu

Druhá světová v románové podobě. Boj dobrého srdce s krutostí války. Není to kniha pro každého, ale určitě doporučuji.

Autorka jde s každou knihou výš. Zaznamenala jsem tam nejednou prvky od Agathy Christie. Ale jinak za mě pecka, jsem zvědavá co nás čeká příště.

Velmi lehoučký, nenáročný, přesto čtivý a poutavý historický román

Autor se překonal. Závěr je mnohem lepší než předchozí díly.